alper_tim
gel dostum... biliyosun 1 kişilik artçı yerim var... sensiz bir piknik düşünülemez(AFYON manyak) da dahil.... kambersiz düğün alper_tim siz bir piknik aklıma gelmiyo..
alper_tim
gel dostum... biliyosun 1 kişilik artçı yerim var... sensiz bir piknik düşünülemez(AFYON manyak) da dahil.... kambersiz düğün alper_tim siz bir piknik aklıma gelmiyo..
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
tabi ya nasıl olsa dansöz daha beli değil en son serkan ve nurullah kavga ediyordu ben olayım ben olayım diyealper_tim adlı üyeden alıntı
bu yüzden dansöz konusunda cimri olmayı düşünüyorum
hatta bütün paraları sen takabilirsin
KAMP ADAMLARI
Gelmicem kimse istemiyo kimse demiyo kaderimiz nerde gelicekmi kimse sormuyo kimse mesaj atmıyo kimse kimse kimse :(
Destiny ayıpsın...sen gel, yanında kgs de getir yine beraber geçerizdestinyofrock adlı üyeden alıntı
[COLOR="Navy"][B][LEFT]VENI VIDI VICI[/LEFT][/B][/COLOR]
Ben aslen Sakarya lıyım..Oraları cok ıyı bılırım sonucta memleket..
Bende cok gelmek ısterım aslında Motor olmayınca tabıkı zor ..alınca aranızda olmaktan zevk duyucam..bol bol gazlarızz...
saygılar..
[B][FONT="Century Gothic"][CENTER][SIZE="2"][COLOR="Red"][I]Önemli olan varmak değil Yolda olmaktır...!![/I][/COLOR][/SIZE][/CENTER][/FONT][/B]
selam Ankaradan giden varmı burdan nasıl birlikte gidebiliriz
geziyle alakalı nereye kayıt yaptıryoruz
3 motor 6 arkadas bizde varız bizide listeye alın
ama beni yolda beklemek şartıyla 150 cc iki kişi en fazla 75-80 gider
evet gezi topiği burası kaynatmayın lütfen
bende bi anket yapimmi dogum günü pastası meyvelimi olsun cikolatalımı olsun
buradayız nurullah emrah ile ben gezi ile ilgili faydalı bilileri okuyoruz
KAMP ADAMLARI
ayy doru onu unutmuşum ama yakında 1/2 den 4/2 ye snrserkan79 adlı üyeden alıntı
4/1 e snr tamamı tuğbaya döner
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
BENİM SEVGİLİM DE ÇOK SAĞDIKTIR AMA İKİDE BİR DEVRİLİYORUZ NASIL OLACAK BUKARAKIZ adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
merhaba
sayın organizatör ben de gelebilirmiyim
ortalama hız nedir
ayrıca sapanca kaç km
rodajdayız
bitmiyo bu rodaj
evet gördüğüm kadarıyla gezi topiğimiz geyik muhabbetine dönmüş o zaman yeni topiği açmanın zamanı geldi demek ki hadi 28 mayısta sapancaya ayrıntılar az sonra...
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
Sapanca gezi başlığımızdaki konu dışı yazışmalar konuyu dağıttığı için başlıktan silinmiştir. Geziye katılmak isteyen arkadaşlar taleplerini yine bu başlıkta iletmişler. Geziyi org. eden Nurgül arkadaşımızda bu talepleri inceleyip bir liste oluşturacaktır.
Gezi ile ilgili detaylarıda sanırım birazdan buraya yazacak.
Saygılar.
Sadık sevgili, Sevgili Sadık, Saygı değer Sadık ya da Len Sadık diye adlandırabileceğimiz Sadık kişisinin bir erkek için sevgili olması durumu ülkemiz koşullarında biraz ayıp, biraz uçuk karşılanmakla beraber bir miktar şiddetle de karşı çıkılmaktadır.dostdark adlı üyeden alıntı
Kısacası, toplum bu tarz ilişkilere pek hazır değil.
Ben de hazzetmem.
geziye umarım gelebilirim.
oldu mu?dostdark adlı üyeden alıntı
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
crato abicim gene kasksızmı bindin motoracrato adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
ne güzel gezi ile ilgili bir yazı yazmışCBR1000RR adlı üyeden alıntı
işte topic düşmanları
KAMP ADAMLARI
hadi bakalım artık liste zamanı geldi paşam istanbul tarafından başla bakalım
liste zamanıııı
KAMP ADAMLARI
e azcık muhabbet edilmesede topic kayıyo sonra kimse görmüyo görmeyincede gelen sayısında bi artış olmuyo artış olmazsa dogum günü kutlaması sönük olur sonra pasta artar pasta artınca kartal23 den baska zorla yedirecek adam bulamayız kısacası zevksiz olur zevksiz olunca boşu bosuna sapancaya gitmiş oluruz neyse ben bişe demedim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)