bneide yazın abi anketeee
bende gelmeye çalışacagım
[B][I][/I][/B]
[COLOR="Red"]AŞK[/COLOR] - [COLOR="Blue"]TUTKU [/COLOR]- [COLOR="Black"]ÖLÜM[/COLOR]
Şileye gelemedim ama bu geziye Allah tan büyük bi engel çıkmazsa inşallah gelicem doğumgünü olan arkadaşlarımızın da şimdiden doğumgününü kutlarım herhalde doğumgünü pastası büyüklük olarak rekorlar kitabına geçer bunca katılım olacaksa yani.. bu arada zühtü paşam sen çiğ köfteyi şimdiden yoğurmaya başla istersen işin zor ve lütfen detaylı bilgi ve liste düzenlenirse iyi olur.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
yaa şimdi ben o geziye gelicem..(inşallah)
dayanamayıp bol bol resim çekicem...
o resimleri nete atmak için bilgisayarla tekme tokat kavga edicem..
olmadı kuzene gidip(mcgyver)resimleri nete atsın diye baskı yapıcam..
of ooooffff ne güzel olacak dimiiii..
Bende gelicem merak etmeyin!
Gölün yanında güzel bir organizasyon yapalım kuru kuru gölü seyretmeyelim demi!!
buarada havalarda iyice güzelleşti günübirlik geziler biraz hafif kalıyor demi şöyle benim gibi kendine güvenen ve vakit ayarlarım diyebilenler varsa ileride şöyle çadırlarımızı falan alıp uzun mesafe gidip bir gece kalmalı falan diyorum ve akşam kamp ateşi falan ama nasıl demi mangallar birkaç öğün yemek falan süper olmaz mı!!
ben gelebilcem sanırım. yavaş yavaş sınav tarihlerim belli olmaya başladı. bir çoğu da 28 mayıstan önce.
inşallah bi aksilik olmaz da gelirim.
dostdark, abi tuzla dodo'da seninle sohbet etme fırsatımız olmadı. bu sefer karşılıklı içeriz inşallah
ya bir de bu gezide VIP olcakmıymış?
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
senden kaçanı ben vurucam abialper_tim adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
evet v.i.p doğulur bizim dostdark öyle dogmuş
tüh ya, biz vip olamıcaz demek ki
alper_tim, geçen sefer kim kaçtı ki senden?
kaçmak için bi sebep mi var?
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
alper_tim, geçen sefer kim kaçtı ki senden?
kaçmak için bi sebep mi var?[/QUOTE]
zühtüpaşa ben geldim die gelmemiş moto gp'ye öle bi izlenim oldu
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Ne demek ya berabar içeriz siz bira rakı içersiniz bende uşakların getirdiği fiskimi yudumlarımlespaul_84 adlı üyeden alıntı
seni sevdim locamın yanında sana da bir minder ayırtıyım
Zaten sizlerle resim çektirmiyorum diya herkez montajlamışdemonicdreams adlı üyeden alıntı
sanki ben bütün gezilere gelmişim gibi
zühtüpaşa ben geldim die gelmemiş moto gp'ye öle bi izlenim oldu [/QUOTE]alper_tim adlı üyeden alıntı
Alper piknikte görüşürüz merak etme paşam gelecek senin çayır ve ot tutkunu olduğunu biliyor
piknikte zararsız oluyorsun
KAMP ADAMLARI
dostdark adlı üyeden alıntı
öffffff alper abi ne dediiiii pis fenerli
Acımadıki, acımadıki
olm adam 24 sene kupa nedir bilmedi onun için ne dediğini bilmio bırak garibiCBR1000RR adlı üyeden alıntı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Lennnnn Edi ile Büdü
Ay ne sinirlendim ne sinirlendim çokta kulağımdasınız
Buz gibim biramı açmışım oy oy oy
Sizin kartlarınıza Edi ile Büdü yazacağız
Hacı hacıyı mekkede artcı artcı yı.........bulurmuş
KAMP ADAMLARI
alper_tim gelmicem die oy kullamış millet..
hade yırttınız...
150 -200 kişimi olduk n olduk..
liste..listeeeee...
uzun yol... sohbet...
temiz hava..
sakızdan dansöz cıkacak ..
daha ne olsun...daha ne olsun...
Hocam bi liste görelim yav o sakızdan bende istiyorummmmmm
bak paşa sen bi liste yap sonrada topiki sıfırlayalım sil baştan yapalım
Bak yaparım listeyii.. Bi cayan olursa alllaaaaaaaaaaaaaaaaahhh yakarım bak..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)