Anket: 28 Mayıs Sapanca buluşmasına katılmak istermisiniz ?
- Katılımcı sayısı
- 72. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
28 Mayıs Sapanca Buluşması ...
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Reklamlar
-
Mayıs 20 sinde direksiyon sınavı var bunun ardından eğer kamu kurum ve kuruluşlarımız sonuçları hazırlar vede ehliyetimizi alabilirsek 2. en uzun yol deneyimi olacak piknikten sonra servise gitmişti makinamız eh sapancadan sonrada 2. servise yolumuz düşer sanıyorum ama önce ehliyet sonra emniyet ama gönül gezi ister mangal ister
-
abi bu sapanca nerede ya
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
guclu_karayel adlı üyeden alıntı
gönül gezi ister mangal ister
mangalda vaaaar. alemde vaaaar.
hatta ilk burdan acıklıom ellerimle size çiğ köfte bile vaaaaaaaaaaar.
-
kelebekler..tutfen havayi bahane etmeyin..karda yagsa gidelimmmmm
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
ulen 28 mayısta karda yagsa gidioz..çiğ köfte yapcam size çiğ köfteeeeeeeeee
-
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
-
dolmaları kim sarıyo?
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
-
nurgülcüm yerinde bir karar olmuş....tarih yani
finallerimiz biter kafamız rahata erer...ayın 21 inde taraklıya gidiyoruz....bi sonraki hafta sendeyiz....ya sanki yukarda bi dolma lafı duydum..eğer doğruysa bu geziyi yarın bile yapabiliriz...yada fazla telaş olmasın gezi günü 15 buçuk tencere yapıp getirecek olan birisi varmı...
diğer illlerden gelecek olan arkadaşlarla sapancada tanışmak üzere.....
zühtü paşaaaaaaa, çiğ köftemiii, bunu bir söz alıp, beynimin en güzel köşesine yerleştiriyorum...pilavdabn dönenin kaşığı kırılsın...( eğer siz bize çiğ köfte yapmazsanız ben sizi manşet yaparım ona göre)
AKIN VAR
GÜNEŞE AKIN
GÜNEŞ ZAPPPPDEDİLECEK
GÜNEŞİN ZAPTI YAKIN........
A (+)
-
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
Ulen 2 saat araziye uyduk topik yine kaymış..
Alooooo arkadaşlar sapancaya gidioruz sapancayaaaaaaaaa
*Diğer sitelerle ilgili yazılar ve bunlarla ilgili yazılan tüm yazılar (gerekiyorsa benimkide dahil)
*Şahsi itiş kakışlar (nedeni ne olursa olsun...şaka dahi olsa)
*ve buna benzer konular; topiği şişirip birbirinizi kırmaktan öteye geçmior..Ve kabul ederseniz büyüğünüz olarak bu tip muhabbetlerin olmasına karşıyım..
Zamanında ben dahil çok kişi zarar gördü bu tip muhabbetlerden..
Bu nedenle yönetimden su an rica ediorum..bu tip tüm mesajlar lütfen silinsin ve işimize bakalım..ki başkalarınıa gereksiz yere keyif vermeyelim..ne dersiniz..
Hocam son noktayı koymuşsun.sağolasın varolasın.Kamil erdemli insanın hali başka.selamlar sevgiler.ve Hürmetler
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
-
Eğer lütfederseniz de giderken Tuzla'dan geçelim derseniz oradaki güzel bir çay bahçesinde mola verebiliriz. Vereceğimiz 15-20 dakikalık molada içeceğiniz 3-5 çay benden olmakla beraber yok ben kola içicem diyenle anında ilişiğimi keserim, tanımam etmem, sokakta görsem selam vermem
Soru:Sapanca kaç km?
-
benıde unutmayın organızasyon olurda ben eksık olurmuyum
-
demonicdreams adlı üyeden alıntı
Eğer lütfederseniz de giderken Tuzla'dan geçelim derseniz oradaki güzel bir çay bahçesinde mola verebiliriz. Vereceğimiz 15-20 dakikalık molada içeceğiniz 3-5 çay benden olmakla beraber yok ben kola içicem diyenle anında ilişiğimi keserim, tanımam etmem, sokakta görsem selam vermem
Soru:Sapanca kaç km?
sapanca bizim burdan 150km civarı ama senin ordan kaç km tutar bilmem
ben kola istemiyom 5 poaca yerim 1 poaca basına 1 çay içerim
-
serkan79 adlı üyeden alıntı
sapanca bizim burdan 150km civarı ama senin ordan kaç km tutar bilmem
ben kola istemiyom 5 poaca yerim 1 poaca basına 1 çay içerim
Poaçalarına karışmam, 5 çay emrinde bil. Gelirken de benim tişörtü unutmazsan sevinirim. Mümkünse avatarlı
-
guclu_karayel adlı üyeden alıntı
Mayıs 20 sinde direksiyon sınavı var bunun ardından eğer kamu kurum ve kuruluşlarımız sonuçları hazırlar vede ehliyetimizi alabilirsek 2. en uzun yol deneyimi olacak piknikten sonra servise gitmişti makinamız eh sapancadan sonrada 2. servise yolumuz düşer sanıyorum ama önce ehliyet sonra emniyet ama gönül gezi ister mangal ister
Araştırmalarımdan edindiğim bilgiye göre sertifikalar sınavdan 15 gün sonra geliyormuş. Yani bizim A2 ehliyeti fiziki olarak almamız tahminimce haziranın 2 nci haftası içinde olacaktır. Bu gezi 10 Haziran olsa A2 ehliyetimiz cebimizde gönül rahatlığı ile gidebilirdik ama bu pek mümkün gözükmüyor. Gidersek ehliyetsiz olacağız ve onca yolda mutlak bir polise denk geliriz gibi geliyor bana. O kadar kişi içinden tutar bize sorarlar al başına belayı.
-
gidecegimiz yerde kendi yiyecegimizi kendimizmi hazırlıcaz yoksa yiyecek satın alabilecegimiz bi yer olacakmı eger yoksa karsımdaki büfeyi cagırim döner mesrubat tatlı v.s ne lazımsa malzemesiyle beraber gelsin orda hizmet versin bize olurmu ?
-
-
paşam bu gezi sanırım daha 20 günden fazla var sapancaya 100 kişi üstü olucak diye düşünüyorum sen çiğköfteyi nasıl yaparsın ben bilmemde
menüler yemek durumu etimizi balığımızı bizmi getirce znasıl olucak plan programlar bi anlatılsın şimdiden ki bilelim
ben geliyorum diyede bişi demedim henüz o tarihte antalyada olabilirim
biraz açıklama yapılsa org. kafasındaki plan nedir mesela
-
ashes adlı üyeden alıntı
paşam bu gezi sanırım daha 20 günden fazla var sapancaya 100 kişi üstü olucak diye düşünüyorum sen çiğköfteyi nasıl yaparsın ben bilmemde
menüler yemek durumu etimizi balığımızı bizmi getirce znasıl olucak plan programlar bi anlatılsın şimdiden ki bilelim
ben geliyorum diyede bişi demedim henüz o tarihte antalyada olabilirim
biraz açıklama yapılsa org. kafasındaki plan nedir mesela
Bence arabalı gelenler mangal ve kömür getirsin herkez de kendi sucuk,et,rakısını getirsin
kendin pişir kendin iç yapalımmmm
-
29 Mayis Doganlar:)
Serkan hocam ... ben de 29 mayıs dogumluyum ..Hatta o yuzden adımı murat koymuslar.. (Fatıh ın babası 2. Murat)
29 mayıs gunu benım doktora yeterlılık sınavım var o yuzden katılmayı cok ıstememe ragmen sanırm gelemıyecegım. programımda degısıklık olursa mutlaka katılmak ısterım..
ıyı kı dogdun hocam sımdıden...
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler