Yaw arkadaşlar bırakın detayı metayı amac yolgitmek degilmi(bence) nasılsa gidince bişiler yapılır Ben varım +1(walla hatunsuz hiç bir yer yok)
Yaw arkadaşlar bırakın detayı metayı amac yolgitmek degilmi(bence) nasılsa gidince bişiler yapılır Ben varım +1(walla hatunsuz hiç bir yer yok)
abi askere almazlarsa geliyorum
Acımadıki, acımadıki
Paşam listebaşı dememe gerek varmı bilmiyorum
Bu arada 7 mayısta gelmeyi düşünmüyordum ama 28 mayısta ehliyetli bir sürücü olarak gururla geleceğim hatta isterseniz erzincan üzerinden bile gidebiliriz
Bu arada paşam sensiz gezi olmuyor gözlerimiz hep seni arıyor çok eylendiğimizden değil yokluğundan içiyoruz
KAMP ADAMLARI
Yazın anasını satayım. Ben olmuşum buluşma!
(Afyonlu manyağı da yazın )
bensiz gezi olmaz olsada tadı olmaz
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
herzaman yanındayız
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
bu kadar büyük konuşmamak lazım abiNicemaN adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
Ben büyük bi ihtimal gelirim herhangi bir son dakka golü çıkmazsa eğer
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
evden kaçıcam
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
eğer sınavlarım ya da herhangi bir aksilik olmazsa ben de gelirim. şimdilik zor görünüyo, kısmet...
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
abicim sabah kaçta kalkıcaz hangi motorları guruplara bölücez falan filan ona göre bi ayarlama yapalım nerelerde mola verilcek sonracıma ogs si olan napcak olmayan napcak bütün planlarımızı yapalım şu piknikteki gibi beni chooper lar ile aynı göndermeyin bi de yedek parça vs ihtiyacımız olucakmı onlarıda hesab edelim malum uzun yol yapıcaz nolur nolmaz
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
Zuhtu sen gidersin de ben gelmez miyim...
Cüneyt Eralp
Zühtü nün organizasyonlarına alışınca, insan arıyor aynısını.zuhtupasa adlı üyeden alıntı
Ben o tarihte gelemem ama bu tür bir organizasyon da muhakkak zühtünün elinden çıkması lazım.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
bu arada bu geziye birkaç gün kala fotoğraf makinelerimi unutmamam için beni uyarmanızı rica edeceğim. MotoGP'ye getiremedim, kafamı duvarlara vuracaktım.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
[QUOTE=nurguldemirbay]Arkadaşlar 7 Mayıs günü Sapancada yapılacak olan motorcu buluşması aynı tarihte İzmitte CBR125 CUP olduğu için 28 Mayıs'a ertelendi. Bu ertelemeden dolayı ve bazı sitelerde de bu organizasyon duyurulduğundan dolayı tüm site üyelerinden özür diliyorum. Diğer sitelerde duyurunun yapılmasındaki tek amaç daha çok katılımın sağlanmasıydı ancak bazı sitelerle aramızdaki sorunları bilmediğimden böyle bir şey yaptım.28 Mayıs buluşmasına sadece bu sitedeki arkadaşlar ve bizim sakarya mt ve isterse kocaeli mt grubundaki arkadaşlar katılacaklar.
Organizasyonun 28 Mayıs'a alınma sebepleri.
7 Mayıs : İzmit CBR125 CUP
14 Mayıs : Benim final haftam
21 Mayıs : Ehliyet sınavları ( sınava girecek arkadaşlar da gelmek isteyebilir diye )
28 Mayıs: Bu hafta hiçbir şey yok ama ne var Sapanca Motorcu buluşması var
İlerleyen zamanlarda organizasyon hakkındaki tüm bilgiler için bir topic açılacak.
Anlayışınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Not: Organizasyonu zuhtupasa ile beraber düzenliyoruz. İstanbul grubunu zuhtupasa organize edecek.
sevgili Nurgül Demirbağ kardeşim.şimdi 7 mayısta sapanca gezisi için topic açmışsın.kesinlikle iyi niyetli tamamen arkadaşların buluşmasına yönelik bir gezi topiği.bütün sitelerdede duyuruyu yaptın.buda çok güzel ama maalesef herkes günler öncesinden planlarını yapıyor.ve bir bakıyorsun bir arkadaş gezi topiği açmış şaşırıyorsun.şimdi topiği açarken sende şimdiki gibi anket yapsaydın.daha uygun olurdu.diğer sitelerle aramızda sorun var gibi sözler etmişsin.asla ve asla hiç bir sorun yok.sadece kişiler arasında kırgınlıklar olabilkir ama bu site genelini bağlamaz.biz Tüm motorcu sitelerinin dostluğu ve kardeşliğinden yana tavrımızı koyduk vede koyarız.hangi siteden kim olursa olsun yanlış yaparsa yanlışını söyleriz.ama sever ama sevmez.Zühtüpaşa ile düzenlediğiniz bu geziyi bende destekliyorum.ve seve seve katılacağımı buradan bildiriyorum.öyle bir kaç kişinin geyik yapmak için topiğine yazı yazmasına kızıpta olayı genele vurma lütfen.selamlar sevgiler.Motorsiklet.NET bizim evimiz ve bu evden kimse bizi ayrı tutamaz.tekrar selamlar.
sevgili Zühtüpaşam canım arkadaşım yarenim kardeşim.görüşmek üzere kendine iiyi bak
Not: Aslında 7 mayıstaki geziye katılmak isterdim ama Yalovada bulunan ve senede bir kaç kez görme imkanım olan kızıma aylar öncesinden olan randevum nedeniyle o topiğine bir şey yazmadım.onun için kusuruma bakma
[
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
BANA UYAR DOGUM GÜNÜMÜ SAPANCADA KUTLİCAM DEMEKKİ
ben geLmoom arkadaşLar size iyi eğLenceLer...
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
Evvvvveeeeeeeettttt
geziye gidiyoruz mangal eylence uzun yollllll
KAMP ADAMLARI
Zühtü paşam merhaba
Listeye benide eklermisin. Ben yeni üyeniz DOSTDARK ın arkadaşı...
bu süper olur ... umarım motosikleti olmayanlar için de çözüm üretmişsinizdir...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)