Anket: Seyahay için ,
- Katılımcı sayısı
- 18. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
Cuma akşam çıkışlı 2 günlük Yunanistan gezisi 23 yada 30 mayıs
Reklamlar
-
Evet arkadaşlar ;
Çok buyuk motorlar ile olması gerekmiyor sadece anlaşabileceğimiz türden 2 günlük konaklamalı ,
Thassos (Taşöz ) ve Selanik turu yapalım diyorum .
Gerekli olan evrak vs ,
Çıkış yapacağınız motorun kendi adınıza olması ,
İlgili tarihlerde Shengen yada Yunanistan vizesi olması , italyan yada yunan konsolosluğu ilk vizeyi 10 -15 günlük veriyor sonraki dönemlerde yıllık bile olabiliyor .
Uluslar arası ehliyet için nakit 360 tl bulunması ( istemeyebilir tamamen şans ) - ücret yıllık alınıyor
Yurt dışı çıkış harcı 15 TL / kişi
Konaklama ücreti 50 TL ile 200 TL arası / gece tutuyor .
Kredi kartı her yerde geçiyor ( Limiti olsun yeter )
Cuma akşamı çıkış yapıp pazar akşamı dönüş yapacak şekilde planlıyorum ( alternatifleri konuşabiliriz )
Motosikletinizin 110 km/ saat hız ile sürekli yol yapıyor olması yeterlidir .Yaklaşık 7 saat gibi bir yolculuk sürüyor .
Reklamlar
-
Ben 600cc ye geçtiğimde ciddi ciddi düşünüyorum böyle bir geziyi.. Zaten o zaman istanbul dar gelir bize
-
Hocam bende düşünüyorum ama anca Eylül gibi gidebilirim sanırım.
Sen ne zaman planlıyorsun?
-
hasanrs adlı üyeden alıntı
Hocam bende düşünüyorum ama anca Eylül gibi gidebilirim sanırım.
Sen ne zaman planlıyorsun?
23 yada 30 mayıs
-
Hasan başkan ;
Durum şöyle benim için gidip gelme konusunda sorun yok . + 1 arkadaşım daha var 250 cc makinalar ile çok rahat gidip gelebiliriz . Yani 2 kişi hazır kıta gibi ama birden çok sefet gitmekte fayda var
Cuma cumartesi yurt dışında iyidir ...
Son ağaç kesildiğinde, son nehir kirlendiğinde,son balık avlandığında; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak
-
250 cc dedin bitirdin beni
Mahsus yaptın demi? :D
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
-
Yok be abi seninki 600 luk gibi zaten gazı açınca biz seni zor yakalarız
Belki birazcık motor şişer o vakte zaten sınırda oluruz
-
Alacam x max takılacam peşinize :D
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
-
Uluslararası ehliyet masrafı olmasa düşünebilirdim. İnşallah ilerleyen sezonlarda...
-
Ehliyet isi kotu ama yillik bir defa sonraki güncelleme isi %50 iskontolu oluyor ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:19 ----------
Bu arada XMAX 400 black gordum . O ne güzel bisey bakarsin veririm bunu onu alirim
Son ağaç kesildiğinde, son nehir kirlendiğinde,son balık avlandığında; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak
-
Palakadir adlı üyeden alıntı
Hasan başkan ;
Durum şöyle benim için gidip gelme konusunda sorun yok . + 1 arkadaşım daha var 250 cc makinalar ile çok rahat gidip gelebiliriz . Yani 2 kişi hazır kıta gibi ama birden çok sefet gitmekte fayda var
Cuma cumartesi yurt dışında iyidir ...
250cc den kastın hyosungmuuuu
kawasaki er5
yamaha xjr 1300
-
Belli bir marka değil 110 -120 ile rahatlıkla sürüş sağlayabilecek ne var ise ...
-
Abi ben gelirdim ama motorum kendi üstüme değil nakitte sıkıntı,seneye biraz daha geniş kapsamlı bir kaç ülkelik birşey için şimdiden konuşabilirim ama
-
Sen istediğin zaman konuş
-
Yeşil pasaportu olan şahıslar için uygulama nasıldır acaba?
"Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal isen, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olmalısın"
-
Ben de düşünebilirim. Artçılı mı yalnız mı?
-
Yeşil pasaport ile vize sorunu kalmıyor fakat ehliyet talep edebilirler diye biliyorum .
askersss adlı üyeden alıntı
Yeşil pasaportu olan şahıslar için uygulama nasıldır acaba?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:24 ----------
Bu konu açık artçısı ile gelmek isteyen elbetteki gelebilir . Sürüşü etkileyecek bir durum olmaması yeterli diye düşünüyorum .Tabiki ortak akıl ile konuyu geliştirebiliriz .
ectuna adlı üyeden alıntı
Ben de düşünebilirim. Artçılı mı yalnız mı?
-
Koca forumda katılım bu kadar mı
-
Palakadir adlı üyeden alıntı
Koca forumda katılım bu kadar mı
selam kadır benı hatırlarrsın Yalova cınarcık gezzısınde barberdık senınle adapazarından xmax beyaz bende herşey mevcut ama ızın meselesı nasıl yapıcam bılmıyorum eğer ızın işini becerebılırsem sana eşlık edebılırım ben bulgarıstan gocmenıyım sadece sınırda beynelmılel ehlıyetı uzatmam gerekecek yurt dışına aartık valışmıyorum suresı bıttı neyse herşeye oraya kalsın sen daha once gıttınmı yunana yada burgasa
-
Hocam öncelikle şimdiden keyifli sürüşler. Yalnız masraflara bir kalem daha eklemeniz lazım maalesef.
Min. 2 haftalık zorunlu yeşil sigorta. 63 eurocuk
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)