aleksis başarıralar inşallah dereceye girersin yürü be kim tutar seni
aleksis başarıralar inşallah dereceye girersin yürü be kim tutar seni
crato sen organızasyonu yap sonrda geleme olmadı kı sımdı kocaelideyız ıst te olsak sana araba tahsıs ederız ama
saat 09:00'da buluşma noktasındaydım ve hiç kimse yoktu...
gerisi boş zaten.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
cerato sabah 10:30 dan berı yarıs pıstındeyım valla sormadıgım motorcu kalmadı nerdeyse kımse yok gelmedı heralde motorcularla ahbap olduk valla
sadece isa arkadasım vardı korfezden katılan uzuldum acıkcası tanısmak ısterdım ama kurs dolayısla bende yarısları bırakmak zorunda kaldım :(
Ee n'oldu şimdi ?
Yarıştan ne haber ?
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
honda cbr125r yarışı nasıldı fotoğraflar nerde
MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR
yarışa istanbul'dan kimler gitti bilmiyorum kısacası organizasyon patladı. MT-sakarya ekibinin orada olduğunu biliyorum, herşey onlarda artık.
sonuç: organizasyon yapmak için yeterince popüler birilerinin duyurmasını sağlamak gerekiyormuş...
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
mt sakarya olarak biz üzerimize dusune yaptık..gerisini gelmeyen arkada slar dusunsun
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
yarışlara giden arkadaşlar resim yokmu yaww..
alekısıs naptı sonuç ne oldu merakta bırakmayın insanı....
bu arada, [MT] - Sakarya ekibine ve bireysel olarak katılan diğer MT üyelerine teşekkür etmek isterim.lubimaya54 adlı üyeden alıntı
Yarıştan iki gün önce kaza yaptığım için yarışa gidemedim.
Aleksis son tura girilirken düşmüş ve yarışı tamamlayamamış arkadaşlar. Sağlığında herhangi bir sorun yok.
Ben, crato’yum.
Çok doğrucrato adlı üyeden alıntı
==============================
Resimler Nerdeeee
MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR
İnsan bize de bi selam verir. Ben startta hakemdim...
Cok guzeldi yarıslar, gelmeyenler cok sey kacırdılar..
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
ben gidemedim kialestevardiya adlı üyeden alıntı
Ben, crato’yum.
Efendim hararetle resimleri bekliyoruz pleaseeee...
Evet Resİmler
MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR
evet arkadaşlar biz sakaryalı arkadaşlar olarak yarışa gittik ve sevgili Sinanın kupasıyla geriye göndük...oldukça keyifli bir gündü...
bol bol da fotoğraf çektim, ve başka bir motosiklet sitesinde yayınladım..( şimdi link verirsem ayıp olur)
başka bir zaman görüşüp tanışabilmek üzere...
olmadı müsait bir zamanda izmitli arkadaşları sakaryaya bekleriz
AKIN VAR
GÜNEŞE AKIN
GÜNEŞ ZAPPPPDEDİLECEK
GÜNEŞİN ZAPTI YAKIN........
A (+)
Arkadaşlar sanırım yarış sonrasıydı Hereke girişinde büyük bir kaza vardı. 3-4 motor bayağı kötü durumdaydı. Umarım can kaybı olmamıştır. Haberi olan var mı?
başka bir sitede yazmış arkadaşlar. o bahsettiğin kazayla ilgili.
http://www.motordelisi.com/modules.p...t=25986#484364
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)