söyle, VIP den helikopter kaldırsınlaralper_tim adlı üyeden alıntı
söyle, VIP den helikopter kaldırsınlaralper_tim adlı üyeden alıntı
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
SAKARYA MT olarak bir aksilik olmazsa bizde ordayız
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
Mehmet yarışlara katılmayı mı düşünüyorsun ?boy adlı üyeden alıntı
organizasyon ve körfez pistine ulaşım bilgileri ilk mesaja eklenmiştir.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
2.toplama noktasından katılacagım.
[B][I][/I][/B]
[COLOR="Red"]AŞK[/COLOR] - [COLOR="Blue"]TUTKU [/COLOR]- [COLOR="Black"]ÖLÜM[/COLOR]
alikara + 1
ekler misiniz?
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)
ben de orada hakem olarak görev alıcam.
aleksise başarılar inşallah onu yerden kaldırmak zorunda kalmam
yarışlar çok güzel olacak hepinizi bekliyoruz
Yarışları izlemek için bilet alacakmıyız..(bilgi verdiyseniz fark edemedim kusura bakmayın) nerden ...kaça vs..vs..crato adlı üyeden alıntı
kocaeliMT ve sakarya MT olarak beraber buluşup gitsek nasıl olur...stadın önünde mesela.
oranizasyon bilgileri güncellenmiştir.
biletleri pistten halledeceğiz.tunoka adlı üyeden alıntı
Ben, crato’yum.
arkadaşlar hangi buluşma noktasından katılacağınızı belirtiniz lütfen.
Ben, crato’yum.
alikara + 1
1. toplanma noktası (Kadıköy)
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)
sadece istanbuldn 8 kişimi gidiyor
benide yazın cbf 500grubuyla desteğimiz tam olsun
2.toplanma noktasından katılcam
Bende gelsem mi yani motorumuz cbr125 ya allak allak kafam allak pullak
hava yağmurlu olursa eriyenler olurmu acaba
2.toplanma noktası tam olarak neresi acaba
GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ
istanbul gişeleri geçince OPET benzin istasyonu var, orası.ceash adlı üyeden alıntı
peril de geliyorum dediydi hemdestiny adlı üyeden alıntı
Ben, crato’yum.
hangi gişe çamlıcamı gebze mi
GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)