saol crato bakim bi...iiide izmiti hiç bilmiyorum bnulabilirmiyim??
saol crato bakim bi...iiide izmiti hiç bilmiyorum bnulabilirmiyim??
ya olmazsa kadıköye gel diycem, beraber gideriz diye. ama muhtemelen benim bir adet artçım olacak, bilmiyorum kimin artçısı yok diye...
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
crato ayıp ediosun insan komşusunu listeye kafadan ekler yaw
eywallahTNT adlı üyeden alıntı
koray_77, senin konuyu MT- Kocaeli'ne yolladım. Sanırım, Mt büyüklüğünü birkez daha gösterecektir
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Liste yapıyonuzmu çocuklar bizide yazın.
Tunoka+1
koray_77 adlı üyeden alıntı
senin izmit'ten piste götürülme konusunu
hemen yazdım abitunoka adlı üyeden alıntı
Ben, crato’yum.
arkadaslar korfezde oturuyorum bızede yer varmı seyrcı olarak katılabılecem maalesef ısın guzel tarafı motor seslerını evdende duyabılıyorum ama saatı bılırsek daha ıyı olur tanısırız arkadaslarla
tabii ki katılabilirsiniz hem KANKA_17 nickli arkadaşımız da körfezden katılacak, ayrıca yeni bilgiler öğrenilince hemen ilk mesaja ekleniyor.ryan82 adlı üyeden alıntı
Ben, crato’yum.
pazar gunu aksilik olmazsa bende ordayim
listeyi yapan arkadaş rice etsem benim nick i düzeltirmisinizzz
tesekkurler yenı haberı beklıyecegım crato gorusuruz
izmitteki arkadaşlar, bizde sakaryadan geliyoruz...
nasıl karşılaşırız orada....nasıl haberleşecez...
AKIN VAR
GÜNEŞE AKIN
GÜNEŞ ZAPPPPDEDİLECEK
GÜNEŞİN ZAPTI YAKIN........
A (+)
cratooo liste başına ekle beni böyle bi organizasyonda hemde kuzenimin yanında olmazmıyıııımmmm
bende sakaryada olucam hafta sonu oradan geliyorum bu arada
...............
daha kalabalık olsak daha güzel olur.motoru olan herkeze haber verin.destek olalım arkadaşımıza
yaw memleketimde yarış var ben gidemiyorum olacak işmi yaaaa
gerçek motor sesi duymak isteyen gitsin arkadaşlar kaçırmayın ...
körfezde buluşabiliriz diye düşünüyorum, henüz yarışın tam saatini öğrenemedim. o yüzden saat kaçta yola çıkmamız gerektiğine de karar verebilmiş değiliz. belli olunca ilk mesajda belirtilecektir ve sizinle de irtibata geçerizmuhbir adlı üyeden alıntı
Ben, crato’yum.
125 cup yarışına katılmak için ne yapmak gerekiyor?
Tamam bilgi buldum
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
bakın millet ben bu yarışa gelmiyorum diikkatinizi çekerim böle fırsat bi daha gelmez bence kaçırmayın derim
gelsem mi yoksa
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)