11-05-2014 Şile-Saklıgöl-Ağva Gezisi
Reklamlar
-
Solidrider, osiris Buluşma kesin olacaksa alternatif plan da belirleyelim?
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
Reklamlar
-
hasanrs adlı üyeden alıntı
Solidrider, osiris Buluşma kesin olacaksa alternatif plan da belirleyelim?
Abi hava durumu hala yağmurlu gösteriyor Daha kesinleşmedi yani..
-
Osırıs adlı üyeden alıntı
Abi hava durumu hala yağmurlu gösteriyor
Daha kesinleşmedi yani..
Giderken biraz ıslanırız çantalara havlu alalım :-) öğleden sonra iyi gibi
-
Sarper Kaya adlı üyeden alıntı
9'da viaporttan hareket edilecekse 8.15-8.20 gibi kültür üniversitesinden hareket etsek fena olmaz sanki.
Bizim taraftan gelenlerle 7.15 de Kültür Üniversitesinde buluşalım. Saat 7.45 de Levent Bp'de olalım. Saat 8.10 da Bp'den teker çevirmiş olursak Viaporta da nefes almış oluruz. Sonuçta Avrupa yakasında herkes Yenibosna da olmayacaktır. Bp'den toplu bir şekilde gitmek daha iyi olmaz mı ?
-
fishosman adlı üyeden alıntı
Bizim taraftan gelenlerle 7.15 de Kültür Üniversitesinde buluşalım. Saat 7.45 de Levent Bp'de olalım. Saat 8.10 da Bp'den teker çevirmiş olursak Viaporta da nefes almış oluruz. Sonuçta Avrupa yakasında herkes Yenibosna da olmayacaktır. Bp'den toplu bir şekilde gitmek daha iyi olmaz mı ?
Ne yaptın ben 7.15'te evden çıkacaktım biraz erken olur sanki hele bir cumartesi akşamını bekleyelim gezi olacak mı yağmur durumu ne görelim de tekrar konuşuruz avrupadan başka kimsede yok heralde :D
-
Havadan yana sıkıntı olmaz ise avp ile and yakasından gelenler alemdağ ormanı kavşağındaki bp de birleşsin,bende darlık üzerinden gelmem napalım paşaköy tarafından petrol ofisinde buluşur ordan devam ederiz
-
Osırıs adlı üyeden alıntı
Havadan yana sıkıntı olmaz ise avp ile and yakasından gelenler alemdağ ormanı kavşağındaki bp de birleşsin,bende darlık üzerinden gelmem napalım paşaköy tarafından petrol ofisinde buluşur ordan devam ederiz
olm bak geçen seferde açacak falan dedin. Gezi bitti anca açtı hava ))
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
-
hasanrs adlı üyeden alıntı
olm bak geçen seferde açacak falan dedin. Gezi bitti anca açtı hava
))
Aslında iskeleden sonra biyerde 45 dk oturacaktık :D 30 dk yağmur yağdı perişan etti bizi. Birde sen scooter sürüyosun hala şikayet ediyosun abi ayıp yaa
-
Gelme niyetine girsemde baktığım her hava programı sağanak yağış gösteriyor...
-
kısmetten ötesi olmaz pazar sabah netleştiririz arkadaşlar ben ufak ıslammaya hazırlıklı olucam yeterki sağanak yağışlı olmasın
-
Bunları okudukça içim gidiyo, şu yeni motoru bi alsam sırf sizlerle tanışmak için Kirklareli'nden oraya gelirim. :/ motorsuz içim daralıyo sıkılıyom darlanıyom :(
-
BU KADAR BÜYÜK YAZIYORUM,GEZİ HAVA KOŞULLARINDAN DOLAYI 18 MAYISA ERTELENMİŞTİR
-
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
GEZİ HAVA KOŞULLARINDAN DOLAYI 18 MAYISA ERTELENMİŞTİR
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)