11-05-2014 Şile-Saklıgöl-Ağva Gezisi
Reklamlar
-
hasanrs adlı üyeden alıntı
Sanırım solidrider +1 gelecek... Benim motor sadece beni götürüyor zaten :D
Senin motorda etleri taşımak lazım. Kaçarsan Yakalaması kolay olur.
=== Eğitim Şart ===
Reklamlar
-
İnsallah bukezde bi aksilik çıkmazda gelirim. Hatta ne olursa olsun gelicem
-
Piştimi olduk yani. Bizimde Sym wolf facebook gurubu olarak 11 mayıs şile saklı göl organizasyonumuz var. Orda görüşürüz inşallah.
-
çelikatlı adlı üyeden alıntı
Piştimi olduk yani. Bizimde Sym wolf facebook gurubu olarak 11 mayıs şile saklı göl organizasyonumuz var. Orda görüşürüz inşallah.
oh oh ne güzel
=== Eğitim Şart ===
-
Geçen hafta katılamadım ama bu hafta sizinleyim listede olmak istiyorum
-
Niye viaport ta buluşuluyor? ümraniye tarafından şile otobanına girmek daha mantıklı değil mi?
Darlık yolu üzerinden mi gidilecek şileye?
-
ectuna adlı üyeden alıntı
Niye viaport ta buluşuluyor? ümraniye tarafından şile otobanına girmek daha mantıklı değil mi?
Darlık yolu üzerinden mi gidilecek şileye?
Motorcular genellikle o yolu kullanıyor,0 trafik bol oksijen orman Ha sen dersen bu kadar adamı arapsaçı çevreyoluna sokalım okey ben gelirim
Geçen gün ramazan can ın açtığı gezi konusu vardı o ylu diyorum mis misss
-
tamam usta ben sadece soruyorum. kızma. nerden derseniz oradan
Osırıs adlı üyeden alıntı
Motorcular genellikle o yolu kullanıyor,0 trafik bol oksijen orman
Ha sen dersen bu kadar adamı arapsaçı çevreyoluna sokalım okey ben gelirim
Geçen gün ramazan can ın açtığı gezi konusu vardı o ylu diyorum mis misss
=== Eğitim Şart ===
-
-
Tavuk tüketimi belli bir seviyeye çıkar ise direk fabrikadan aldırabilirim
Demedi demeyin ..
-
-
Hava yağmurlumu değilmi diye belli olmadığı için katılım yok sanırsam.
-
2 hafta önce oradaydık arkadaşlarla otağ kurdum konaklama yaptık yeni gitmiş olmanın verdiği ilgisizlik sebebi ile katılamayacağım size iyi eğlenceler.
(1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO
-
Hedef_Turan adlı üyeden alıntı
2 hafta önce oradaydık arkadaşlarla otağ kurdum konaklama yaptık yeni gitmiş olmanın verdiği ilgisizlik sebebi ile katılamayacağım size iyi eğlenceler.
Bende canım sıkıldıkça darlık köyüne kadar sürerim nefesim açılır çekerim kenara 2 saat otururum Gerçekten ihtiyacı oluyor insanın..
-
Beylikdüzünden yenibosnaya kadar olan arada bulusup enazından 2 3 motor gidelim bulusma noktasına o bölgelerden gelecek var mı?
-
Beylikdüzünden yenibosnaya kadar olan arada bulusup enazından 2 3 motor gidelim bulusma noktasına o bölgelerden gelecek var mı?
Ben Halkalıdayım sana şirinevlerde yada yenibosnada katılabilirim. Levent Bp ye gideriz. başka gelecek arkadaş varsa bu şekilde organize olalım. Sana uygun mu ?
-
Beylikdüzün'den viaport başlı başına bir gezi. Onu ayrıca koyarsınız gezi diye
Sarper Kaya adlı üyeden alıntı
=== Eğitim Şart ===
-
Bana uygun yenibosna şirinevler farketmez hepsi yolumun üstü
-
Sarper Kaya adlı üyeden alıntı
Ben Halkalıdayım. Sana Yenibosna Kültür Üniversitesinin önünde eşlik edebilirim. Başka arkadaşlarda varsa böyle yapalım. Levent Bp ye hep birlikte geçmiş oluruz. Uygun mu ?
-
fishosman adlı üyeden alıntı
Ben Halkalıdayım. Sana Yenibosna Kültür Üniversitesinin önünde eşlik edebilirim. Başka arkadaşlarda varsa böyle yapalım. Levent Bp ye hep birlikte geçmiş oluruz. Uygun mu ?
Tamamdır Kültür üniversitesi önü uygun başka gelecekler için bir buluşma saati kararlaştıralım kültür üniversitesi önünde
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)