sapanca nereye bağlı yaaa gelirim kesin...ama nerede..
arkadaşlar 70 e yakın resim var..
evet hakim bey..
ben bu bilgisayarı yakarım gider içerde paşa paşa yatarım...
gene küzene gidip yaptırıcam sabır diliyorum..
Bizim vip de arkadaşlar(fabrikatör,bakan,cumhurbaşkanı,madonna. .....)buna züürt teselisi diyoruzGelişim Sürücü Kursu adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
bende bişi yaptım sancak millet herşeyi kendin yaptın be ablavınvın adlı üyeden alıntı
kartal kaç tur oldu
Acımadıki, acımadıki
abi motordan bi kaç parça sök bilgisayara takviye yap işe yarar belki yada türk usulü tamir giriş tekme tokat aklı başına gelsin :Dvedat kaya adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar asıl ben hepinize çok teşekkür ederim . Sayenizde çok keyifli bir pazar yaşadım. Bu arada serkan79 seninle görüşüp tsortları alamadık ama ince düşüncen ve emeğin için tekrar tekrar teşekkürler.
250 lik motorların yarışında yaşanan kazanın fotoraflarını da siteye koyuyorum. çok üzücü bir olaydı. resimler çok net değil ama artık idare edin
valla vınvın görüşememizin suçlusu benim dışımda burdaki gp ye gelen herkesvınvın adlı üyeden alıntı
ledo adlı üyeden alıntı
Rica ederiz. Bizim için zevkti. Bu arada kardeşimin hakkını yememek lazım. Resmi kırmızı çekti
vınvın adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
resimler için teşekkür vın vın güzel çıkmışım....
Çiçekler V İ P valla şanslısın ....
resimler için ellerinize ve makinenize sağlık... allah makinenize zeval vermesin diyor ve bu şekilde resimlerin diğer org. dada çekilmesini temenni ediyorum..
yaw ben böle cümle kurmayı nereden öğrendim acep...allahallah.
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
nuriiii bak gene dikkat et falan nidemben seni..amabişey de yapamam ki çok seviyorum valla can can arkadaşım benim...
kartalcım sağolasın,sende çok iyi ve sıcakkanlı birisin
evet sökülün videoları ,pamuk eller cebe bakimmm
DİKKAT DİKKAT AKŞAM SAAT 22:00'DAN sonra VIP LAİLA'ya gidicektir haberiniz olsun çaktırmayın
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Peril adlı üyeden alıntı
biz burda seni savunalım sen ne yap bize ii walla
Acımadıki, acımadıki
alper_tim adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
savunacaksın tabine dedik ya aaa..
bak sonra sözünü değiştirmişama sensiz olmazdemişşş,hakkını vermek lazım dimi nurullahçımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sen nası dersen öle olsunPeril adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
mete_han adlı üyeden alıntı
seviyorum abicim ne bilim işte.. bu italyanlar tasarım işini yalayıp yutmuşlar.. ne yapıyolarsa çok güzel yapıyolar.. çok hoşuma gidiyor.. Ferrari'yi de çok severim zaten ilerde bi ducati'm kesin olacak.. ama yanına başka motorlar da alabilirim
Evet arkadaşlar benim elimdeki resimleri de aşağıda yayınlıyorum.. Çok güzel bir hafta sonu idi..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Arkdaşlar herkeşe tek tek teşekkürlerimi sunarım !
Burdan vınvın ve kıymızı'ya ayriyetten ve tekrardan teşekkür ederim ! (hehe bizi arabalarına aldılar ve yaklaşık 135 kilometre bize katlandılar !)
Gerçi sayelerinde birkaç kişiye rezil oldum (anlayana ! )
Bide inşallah arabadaki şişeyi atmamışsınızdır su şişesini unutmuşum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)