Motosiklet hastası polis arkadaşlar var....alper_tim adlı üyeden alıntı
Adamlar motosiklet için herşeyi göze alır..
Motosiklet hastası polis arkadaşlar var....alper_tim adlı üyeden alıntı
Adamlar motosiklet için herşeyi göze alır..
harika fotolar....
ilnapoli nedir senin bu Ducati sevdan dostum...eğer bir gün zengin olursam ilk işim sana bir monster...içimden geldi...tevazuya gerek yok canım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Regalci dostlar motogp deki kıyagınız ıcın cok tesekkurler (R.R DOSTU)
KISKANÇcrato adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
V.İ.P var arkadaşlar ok sonra konuşalım hani saygıda kusur falan.Buarada dünkü V.İ.P. menüyü açıklıyorum ..... Tas kebabı, kuru fasulye ve ayran ......
ay ay ay... peril... nasıl güneşsiz bir yaz düşünülemesse sensiz bir ortam düşünülemez... ben sadece latife yaptım... cıvıl cıvıl kişilersiniz...Peril adlı üyeden alıntı
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
dikkat et derim benKartal23 adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
VIP menü hakkaten dehşet hele VIP nin ballandıra ballandıra anlatmasını cd ye çekmek lazım dı bundan sonra VIP yi iyi takip etmek lazım bu akşam LAİLA ya gidiyomuş onu duydum
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
CBR1000RR
evet dostum... bir sonraki buluşmada kafama merdane yemek istemiyom... o yüzden de kendimi affettirme turlarına çıktım...
peeerriiiiiiiiiillll peeerrriiiiiiillllll aaafffeeeetttt beeennniiii......
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
bunlar da, benden.
yolculuk, otel, antrenman, sıralama, yarış, vs. tekmili birden...
http://www.hemenpaylas.com/download/..._2006.zip.html
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Yaw yeni resimler geldikçe dahada üzülüom yapmayın yaw.
ELİNE KOLUNA SAĞLIK VINVIN SAOLASIN
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
bende dododaki resimleri görünce üzülüyomzuhtupasa adlı üyeden alıntı
dododaki
kamyon kornasına benzedi bu
vın vın elerine sağlık resimler süper
KAMP ADAMLARI
ulen, VIP VIP olalı bi av tuttun sonundadostdark adlı üyeden alıntı
+10binmilyon
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Arkadaşlar benim menü açıklamama gerek yok heralde arkadaşlar kutu kola patates olayının resimlerini yayınladılar zatenGelişim Sürücü Kursu adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
Ya işte bak Biz halkız kardeşim nerde öyle VİP LİK MİP LİK rüyamızda göremeyiz....dostdark adlı üyeden alıntı
Sevgili vınvın ben de teşekkür ederim. Motorda giderken çekilen ilk resmim bu...
-------Ekleme-----
kırmızı'ya da çok teşekkürler.....Rica ederiz. Bizim için zevkti. Bu arada kardeşimin hakkını yememek lazım. Resmi kırmızı çekti
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Alperrrrr tiyo vermesene bu akşam yine basın akın edecek senin yüzündenalper_tim adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)