sağolasın.....serkan79 adlı üyeden alıntı
sağolasın.....serkan79 adlı üyeden alıntı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
neyse, birini yakaladık. diğeri dostdark'tı zaten de diğerleri kimlerdi hiç bilemeyeceğim galiba :alper_tim adlı üyeden alıntı
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
yaw bu arada sen hangisiydin yaacrato adlı üyeden alıntı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
şuraya bari iki resim koyunda tanıyın birbirinizi
Motorumu şimdiye kadar servisteki ustayı saymazsak 3 kişi kullandı, biri de sen oldun.alper_tim adlı üyeden alıntı
Yarış güzeldi, giderken polis tarafından çevirilme muhabbeti güzeldi, dönüşte grubu bulamayıp deli gibi tuzla'yı, sonra da Dodo'yu aramak sinir bozucuydu, Eve dönüşte tabakhaneye bir şeyler yetiştirir gibi davranmam garipti, grup sürüşü rezaletti, özellikle start anındaki ses başkaydı ve MT Grubu bambaşkaydı!
Herkese çok teşekkürler...
(Aytek (dogma) abi ve selçuk (kara......), dönüşte yanlış anlama oldu, gyazıcı'yla birlikte uçtum gittim. İlerde onun sizden kopmuş olduğunu anladım. Ben de kopmuş bulundum. kusuruma bakmayın!)
Günaydın arkadaşlar
gerçekten süper bir gün dü (gerçi biz VIP den izledik)
MT ile geçirdiğim her güm çok keyifli ve unutulmaz,hepinize teşekkürler
Özellikle VIN VIN,KIRMIZI, ve ARALTI arkadaşlarıma VIP teşekkür etmek istiyorum
ve VIP resimlerimi çeken ve siz halkıma yayınlıyan arkadaşlarıma .......
KAMP ADAMLARI
fotoya gerek yok, çözdük (harbiden benim fotom yok galiba hiç )ashes adlı üyeden alıntı
neyse; kırmızı, vınvın, araltı,alper_tim, ebo (gelişimsk), danger0 ve tnt yapılan güzel muhabbetten dolayı hepinize teşekkür etmeyi bir borç bilirim (dostdark the vip'e ayrı teşekkürler tabi ) siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün
netmavisi, raptor666, lespaul ve worider sizi de unutmuş değilim
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
dün çok hoş bir gündü....
ilk kez motorumla köprüden geçtim. boğaz köprüsünden hiç bu kadar tırsmamıştım.(yükseklik korkumdan dolayı) bana desteğini esirgemeyen vedat abiye ve kader' e buradan çok teşekkür ediyorum..
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
gelemeyenler uzulmesın taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 1 yıl sonra gene var taaaaaaaaaaaaaa 1 sene sonra
.............
m € c l ü q
Motordan düşen , run-off'a çıkan , takla atan ne isterseniz vardı.Defalarca oldu...
(Kulaklarımda hala telsiz sesleri çınlıyor...)
Birdahaki sefere bilet alırken bana söyleyin de ben size en çok kaza olan yerleri anlatayım ona göre yer alırsınız...
Kartal 23 nekadar yarışa seninle gelemesemde beni götürecek olman için teşekkürler Böyle günlerde MT dostluğunu daha çak yaşıyoruz çok sağolKartal23 adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
+ gurzan (t2'deydim. 3 gün boyunca yaklaşık 9-10 kez müdahale yaptık)Arkadaşlar , motosiklet.net'in gururu , moto gp müdahale hakemleri ,
28 - 30 NİSAN İSTANBUL PARK görevlerini en iyi şekilde icra etti.
Türkiyeyi en iyi şekilde temsil eden hakem arkadaşlarıma ,
Başhakem Tolga Tolon'a , Teknik Direktif Osman Lav'a ve bizle birlikte çalışan Portekizli Hakem Pedro'ya Teşekkür ediyorum...
Görev Yapan Hakem Arkadaşlar:
*viper_1
*nevZAT150
*alpay abi nickini unuttum
+alestevardiya
+jasmin
çok yorgunum. çooooooooookkkkkkk
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
abicim yapmayın böle gelen var gelemeyen varaidikurt adlı üyeden alıntı
işin kötü tarafı seneyede gidemicem offffff
Acımadıki, acımadıki
slwer sen ağla ağla ben sana sorarım ne gelmedinlan mekana
ah seni gidi ahhhh
dostdark abicim her zaman 1 artçı lık yerim hazır...
alper_tim trafik çevirmesinde en arkada ben vardım.. 2 polis bir önden diğeri arkadan kontrole başladılar. yanlız polisler de muhabbet insanlarmış... en önde kırmızı motorlu arkadaşı kontrol ettirmeden sıyırdık aradan... o anda herkes polislerle kanki oluverdi... hayırdır inşallah...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
polislerin etrafını öle bi çevirdik ki onlarda ne oldu anlamadı zaten biz yanlarından ayrıldıktan sora birbirlerine bakınıp duruyolardı ne oldu hepsinin ehliyet vardı di mi dieKartal23 adlı üyeden alıntı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)