MT[İzmir] 3 Mayıs Çarşamba Toplantısı ( EKO ) dayız
-
Reklamlar
-
% 99,99 ben varım .eeeeeeee 0,01 tolerans kadı kızında da olur
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24135&highlight=salih[/url]
-
bende ordayım
-
ben gelmeye çalışacam da serref ip bağla parmagına unutmayasın sonra
-
Moderatör (forrap)
-
Magico_SortE adlı üyeden alıntı
ben gelmeye çalışacam da serref ip bağla parmagına unutmayasın sonra
tamam bağlarız o kolayda ya parmağıda bırakırsam nolcak
-
-
ben olmasam kime gülcektiniz yaw.... hem sayemde forumumuzun yunus üyeside oldu ben unutmasam tanışamıcaktınız
-
abi hesap dediğin nedir ki sen gel yeter
-
EgeKnn adlı üyeden alıntı
abi hesap dediğin nedir ki
sen gel yeter
Benden çekincek bişey yok, ama aşiret bu günden kampa girdi.
Ne yiyolar ne içiyorlar. ille de çarşamba diyorlar.
EKO'ya söyle gerekli önlemleri alsınlar. Malzeme bitti anlamıyak......
-
yaw benm acımdan cok kotu oldu bence en güzeli cuma günleri hafta içi okulda insanın pestili cıkıyor neyse artık 1 ay sonra başlarız katılmaya.........
-
carsamba orda olmaya calısıcam dızımın durumu cııdyetını koruyor amelıyat olma rıskı cok yuksek pazartesı salı onunla ugrasıcam ınsallah bırsey cıkmazda gelırım
[COLOR="Magenta"][/COLOR]Dünyaya bu gelişimi saymayın! Bu bir prova . . . Beni bir de öteki gelişimde görün! Ayakta alkışlayacaksınız ... M.T.T 0rh(+)
-
Meraba ben Kemal ,babamla ben motor hastasıyız ,babamın 250 cc mondial chooper i var ,eğer ogün müsait olursak bizde gelebilirmiyiz .GEzi kesin perşembbe günümü ?
saygilar..
-
-
440 ytl yapmış olduğum masrafdan sonra işallah orada olurum motor yoğun bakımdan çıksında kesin oradayım
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
-
-
-
-
arkadaşlar maalesef ben bu haftda aranızda olamayacağım çarşamba günü tekrar istanbula gideceğim....... size ii eğlenceler
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
karakız grubu çok boşladın bak bu böyle olmaz biz seni özlüyoruz öyle bir köşede sessiz ve sakin oturman bile bize yetiyor yoksa kaydını istanbul mt yemi aldıracaksın aklını başına al
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler