Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

MT[İzmir] 3 Mayıs Çarşamba Toplantısı ( EKO ) dayız

Motovento
    REKLAM ALANI
    okram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sky Team
    Ne oldu? Öte yakanın sesi soluğu çıkmıyo????
    Fırtına öncesi sessizlikmidir? nedir???
    Bu akşam da dev ekranda Miss Turkey mi takip ediliyo yoksa???
    Sevgili Vallace, fotolar için teşekkürler.
    Anlaşılan bu haftaki maç; Eko Pab sahasında Beşiktaş Fenerbahçe karmasıyla MT [İZMİR] arasında olucak.
    Kimin kazanacağını göreceğiz. Kupa, gezilerde asfalt üstünde verilecek.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TenTen35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Abi biz bile kendi programımıza yetişemiyoruz. Sor bakalım bu akşam ne yapıcaz vallah billah belli değil. Yoksa ne toplanması, ne film izlemesi, ne nfs underground turnuvası yapması, yok öyle şeyler. Yaparmıyız hiç. Çok ayıp

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    moto GP fifa 2006 çilingir sofrası ve canlı müzik ve efekt yayınlarını unutmuşun kanka

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    ya o akşam makina da yeniydi. siftahı sizle yaptık. e çeken de amatör alışacağız yani birbirimize. acemiliğimize geldi. makinada bir sürü ayar var ama ben daha inceleme ve anlama aşamasındayım. daha sonraki footolar daha da güzel çıkar inşallah. gruptaki fenerlilere de sadece gülüyorum. kupa bizim arkadaşlar. maçtan sonra isterseniz motorlarla tur atalım. kim kazanırsa onların bayraklarını takalım motorlara. ben de bir sürü BJK bayrağı vr isteyen FB li dostların motorlarına seve seve asarım. hemde üstelik bir de öyle fotolarım, cemi cümleye de gösteririm.

serref - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    presto pr150
    murat abicim maçtan sonra buluşuruz seninle bendede fenerbahçe bayrağı çok

aakreeep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    serref+10000000

skyrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW LT 1200,SUZUKI BURGMAN AN 650 PEARL WHITE
    Alıntı Magico_SortE adlı üyeden alıntı
    hesaplar EgeKnn den ise ben ne var ne yok köşeye atıverem gelem yahu

skyrider tekrar geçmş olsun kardeş.herkezin aklı sende dün akşam seni konuştuk kulakların çınlamıştır.bizide haberdar ediver

serref artık tüm yunuslar seni tanıyor nasıl bir his bu ünlü oldun yaşa ii mi
    sagol kardesımallah razı olsun yarın bellı olucak kesın haberlerım kendınıze ıyı bakın

Alıntı maniaclee adlı üyeden alıntı
    bende gelirim diecem olmayacak benim durumum malum 12 saat motor üstünde oturduktan sonra pek yürümeye mecalim kalmıyo ama sırf sizin hatrınıza birşeyler yapmaya çalışacağımm
    bu arada skyraider (tarık) kankam umarım ciddi bi şeyin yoktur... fazla büyütme gözünde ben yaptığım 10 kazanın sadece birinde hastahaneye gittim o da hemşireleri çok met etmişlerdi
    kanka sana 10uncuda hemsıre denk gelmıs bıze oda dek gelmez (ıstemem zaten ben boyle ıyıyım) carsamba bı aksılık olmassa dedıgım gıbı yarın bellı olucak doktor ne dıcek bakalım optum kankam
    [COLOR="Magenta"][/COLOR]Dünyaya bu gelişimi saymayın! Bu bir prova . . . Beni bir de öteki gelişimde görün! Ayakta alkışlayacaksınız ... M.T.T 0rh(+)

Motosikleti
    jinlun jl150s
    ya ilk kez bu hafta katılabılcektım toplantıya onuda carsambaya almıssınız gelemıyom yıne sadece toplantı ıcın aydından gelecektım ama nese bakalım yaza artık ınsallah ama aydın gececegınız gezınız olursa burdan beraber devam edecez ona gore sevgıler herkese

ya abi benı ınatla o grubun ıcıne yazmıcan sanırım ama katılamıyom ıste ılk defa bu hafta sonu gelecektım ama olmadı carsambaya alınmıs toplantı neyse cann saolsun sevgıler

Motosikleti
    Sky Team
    Sevgili arkadaşlar,
    MT[İZMİR] dün akşam yine bol katılımlı bir toplantıya imza attı.
    Toplantıya katılabilmek için fedakarlıkta bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler
    Trafik patlamasına yakalanmama açısından masadan erken kalkmak zorunda kalan arkadaşlara, Sokemon'un da kahramanca; üstünde Fenerbahça formasıyla
    maç sonrası toplantıya dahil olduğunu bildir, toplantıyı ekenler listesinden çıkarılmasını talep ederim
    Toplantıya katılan Akrep'in gözünü bantsız, pırıl pırıl bakışlarla görebilmek, ve Sky Rider arkadaşımızın neşesine kavuşmuş, herzamanki gibi hop oturur hop kalkar durumda görmek,
    mutluluğumuzu pekiştiren olayların başında oldu. Tekrar geçmiş olsun arkadaşlar.
    Hafta sonu Kuşadası'nda görüşmek üzere.........

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    haberini aldım sokemon bizden sonra gelmiş.....

bende katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim güzel bir toplantıydı iyi bir aile olduk herkese selamlar...

Motosikleti
    Sky Team
    Alıntı EgeKnn adlı üyeden alıntı
    haberini aldım sokemon bizden sonra gelmiş.....

bende katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim güzel bir toplantıydı iyi bir aile olduk herkese selamlar...
    Ailenin babası sendin ama yine de içtiğim biranın parasını ben ödedim.
    Nasıl olcak bu işşş

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    Acık siz bana bakın nolcek bidahakine rakı ısmarların

derin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI FREEWIND XF650
    Bana da bira 4 lira dedi, benden 5 lira aldılar. Bu iş böyle olmaz. Bu nasıl organizasyon. Ben kendi grubumu kurmaya karar verdim yine, ismi de MT[derin] olsun. Söz veriyorum bir daha biraya para vermek yok.
    I'M BACK !!!

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    yalancı peluş senden az bile almışlar hehe

valla herkez 4 ytl verdi sen den 5 ytl bilerek aldırdık hesapta açık çıkmasın en son kalan arkadaşımız açığı kapamak için eziyet çekmesin diye

Not: beleş bira varsa işin ucunda kur sen o gurubu üye olurum ben sözzz

Motosikleti
    SUZUKI FREEWIND XF650
    Tamam ama herkes motoruna Türk bayrağı yerine Efes Pilsen bayrağı asacak

(Kuvva ile Aakrep dahil)
    I'M BACK !!!

Motosikleti
    Sky Team
    Alıntı derin adlı üyeden alıntı
    İşte o imkansız. Bu iş yatar. Başı da MR. COOL çeker.

kuvva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı derin adlı üyeden alıntı

(Kuvva ile Aakrep dahil)

derin cim efes pilsen bana ömür boyu bedava bira verecek yinede türk bayrağı yerine başka bayrak dalgalanamaz benim motorumda.
    ama yinede senin hatırın için ısmarladığın biraları sırf seni kırmamak için içerim, biliyorsun bira önemli değil

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    Sokemon u ayrıca takdir ettim. maçtan sonra fener formasıyla toplantıya katılması dışında giderkende o trafikte motoruna iki adet fenerbahçe balonu bağladı ve yola öyle çıktı. acaba mesaj mı vermek istedi (fener balonmuş vs vs gibi) onu anlamadım gözlerim şerefi ve diğer fb lileride aradı ama kimse yoktu.

Motosikleti
    SUZUKI FREEWIND XF650
    Alıntı kuvva adlı üyeden alıntı
    derin cim efes pilsen bana ömür boyu bedava bira verecek yinede türk bayrağı yerine başka bayrak dalgalanamaz benim motorumda.
    ama yinede senin hatırın için ısmarladığın biraları sırf seni kırmamak için içerim, biliyorsun bira önemli değil
    ....
    I'M BACK !!!

aakreeep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı okram adlı üyeden alıntı
    Sevgili arkadaşlar,
    MT[İZMİR] dün akşam yine bol katılımlı bir toplantıya imza attı.
    Toplantıya katılabilmek için fedakarlıkta bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler
    Trafik patlamasına yakalanmama açısından masadan erken kalkmak zorunda kalan arkadaşlara, Sokemon'un da kahramanca; üstünde Fenerbahça formasıyla
    maç sonrası toplantıya dahil olduğunu bildir, toplantıyı ekenler listesinden çıkarılmasını talep ederim
    Toplantıya katılan Akrep'in gözünü bantsız, pırıl pırıl bakışlarla görebilmek, ve Sky Rider arkadaşımızın neşesine kavuşmuş, herzamanki gibi hop oturur hop kalkar durumda görmek,
    mutluluğumuzu pekiştiren olayların başında oldu. Tekrar geçmiş olsun arkadaşlar.
    Hafta sonu Kuşadası'nda görüşmek üzere.........
    İyi dileklerin için çok teşekkür ederim Marco..her zaman ki gibi nazik ve incesin. görüşmek üzere..

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler