SELAM ARKADAŞLAR.UZUN ZAMANDIR SİTEYE GİRİŞ YAPMAMIŞTIM.ARTIK BURDAYIM VE GEZİ LİSTESİNE BENİDE EKLEYEBİLİRSİNİZ.ZAHMET OLMAZSA...
BABATURA
hasanrs
kngsze
hedef-turan
wolfsat
tanımsız
blackjet => takipte ama büyük ihtimal katılacak
mesh
osırıs Bendeniz
kdiner
hazarozan
Oguz7734 => yalovada bize katılacağını yazıp ayrıca mesaj atmış.
Palakadir => ekstra bir durum oluşmaz ise sizinleyim yazmış (inş oluşmaz diyelim)
Evet arkadaşlar gezide bir sıkıntı yok belirtilen saatte hepimiz orada olacağız,katılmak isteyenler buraya ismini yazarsa listeyi güncellerim, onun dışında bilmeniz gereken şey; ''rota üzerinde hala çalışıyoruz'' en güzel yol ve yerleri orayı bilen arkadaşlarında yardımı ile oluşturup gezi sabahı feribotta hepinize anlatacağız.
Fermuar düzeninde gidilir. Kargaşa olmaz bence. Grup olarak hareket edilecek. Dolayısıyle pek hızlı bir tur olmayacak. Zaten dediğim gibi ben kassam düz yolda anca 80 kmh )
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
Şimdiden size iyi yolculuklar dilerim arkadaşlar. Bursaya geliyorsanız vaktinizde bolsa uludağ bakacak görmeden gitmeyin derim. Dağ tepe zor olur derseniz hiç yoksa tirilyeye kadar gidin . Ama bursadan eskişehir tarafına yönelecekseniz oylat olabilir. Yok izmir tarafına yöneleceksenizde gölyazı vaktim bol derseniz kemalpaşa usuçtu şelalesine gidin derim.
Eğer fırsatım olursa sizlere katılmayı isterim, ancak gezinizdeki görmeyi istediğiniz yerlerin listesi bir gün için çok fazla. Bunların sayısını düşürmeniz size daha fazla vakit kazandıracak ve oraya da yetişelim buraya da yetişelim diye düşeceğiniz telaşeden kurtaracaktır.
Sanıyorum Termal' den kumlaya dağ yolundan yani meşhur yeşil-mavi yolda gideceksiniz. Öyle değilse bile bence öyle yapmalı ve delmece yaylasını görerek diğer tarafa geçmelisiniz. Bursa' ya varmadan en azından 2 şelale bir de göl görmüş olursunuz
Bursa' da mutlaka Cumalıkızık köyünü ve Ulu Camii' yi görmelisiniz.
Ayrıca keşke iki gününüz olsa da Kemal Paşa' daki Su Uçtu şelalesini görebilseniz muhteşem güzelliktedir.
Bu arada, söylemeden geçemeyeceğim bu topik kalabalıklaşacak bir organizasyonun göstergesi gibi geliyor. Bir not ekleyim istedim.
Motosiklet seyahatleri kalabalık gruplar halinde yapıldığında daha eğlenceli olsa da risk daha fazla artıyor bireysel gezilere oranla.
Sizlerden ricam eğer çok kalabalık olursanız küçük gruplara bölün, ve motosikletlerin cc ve kullanıcı tecrübelerine göre yapın bu grupları.
Büyük cc' ler küçük cc' leri bekleyip sıkılmaları yerine 15-20 dakikalık aralar ile yola çıkarlarsa daha faydalı olacaktır. Diğer tarafdan grup sürüşü kuralları net olsa bile herkes kendi emniyetinden ve güvenliğinden sorumlu olacağından herkes önce kendine dikkat etsin. Kendi güvenli sürüş kriterlerinizi unutmayın, önünüzdeki uçtu gitti diye yakalamaya çalışmayın, yada arkadaki çok yanaşıyor diye arayı açmak adına gazlamayın, bırakın yol verin geçsin.
Her grubun içinde en azından yolu bilen gönüllü bir tecrübeli sürücü olsun.
Bunları çok bildiğimi için yada ukalalığımdan anlatmıyorum lütfen dikkate alın ki döndüğünüzde güzel resimlerinizi beğenelim ve yorumlar yapalım, aksi halde gezi dönüşü hoş olmayan hikayeler dinlemek zorunda kalmayalım.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:20 ----------
3 Hafta önce gittik, Nerelerdeydin?
Ama benden tavsiye, günübirlik yıpratır haberiniz olsun. Ben Avrupa yakasında oturuyorum gidiş dönüş 762 km. yol yaptım.
Konaklamalı (özellikle çadır) daha güzel olacaktır. Orada bir sürü arkadaşımız var hem buradan hemde başka forumlardan zamanı gelince planladığınızda elimden gelen desteği vermeye çalışırım.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Selam beyler tekrardan Geçen geziye gelemedim,bayağı eğlenmişsiniz belli ki.Yanında eşi-kız arkadaşı gelicek hiç yok mu acaba Ben bi haftasonu izinliyim onuda kız arkadaşımla geçiriyorum.Böyle bi geziye onu da getirmek istiyorum.O da meraklı çünkü.O sebepten geçen gezi kaçtı bunda bayan-bayana sohbet ediceği biri olursa beni yazın
Hani maksat ortamdan sıkılmasın..
Sadık1453,çok başarılı yazmışsınız,benim senelerdir bu siteden soğumam,kopmam işte hep bu gezi yolculukları yüzündendi.Garipçeye gitmiştik bi keresinde 100ü aşkın motorla.Orada bu konudan kavga bile çıkıyordu.O yüzden bir yol kaptanı olmalı grubun dediğiniz gibi.Dediklerinizi kimseninde ukelalık olarak algılamasına gerek yok.Tecrübenizi paylaşmışsınız
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:05 ----------
Tvs var bende de.Belki bi arkadaşım yurtdışına çıkıcak nc700 bırakıcak bana 5 aylığına onlada gelebilirim belli olmaz.
Geçen ki gezide tek bayan olmasını istemedim o yüzden.
Kısmet hocam,bakalım 20 güne yakın süre var,eskiden gezi dedin mi hurraa mt-istanbul patlardı 10larca kişi olarak.Çok sönmüş site üzüldüm valla.Her gece sıkıntıdan caddebostan buluşması yapılırdı.
Bu hafta sonu hava guzel olursa beykoz uzeri yoroz kalesi yapmayi dusunuyorum hangi gun farketmez yeterki hava guzel olsun hem motor biraz km yapsin nede olsa motor yeni disliler otursun yerli yerine.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...dir-iceri.html
Konuya yukarıdaki linkten devam edebilirsiniz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)