Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

İstanbul-Bursa gezisi için rotamızı şimdiden çiziyoruz :)

REKLAM ALANI
    Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Osırıs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu rotayı harita üzerinde şekillndirip burada paylaşayım Lucas. Biz iznik gölü çevresinde 1 tur atmak istiyoruz mesela? hızlıca fazla mola vermeden..
    Birde gezi 4 mayıs pazar saat 08:00 08:30 arasında pendikten start alacak
    Seni de cep telefonundan uğraştırıyoruz kusura bakma
    Önemli değil hocam
    Şöyle bir durum var ki, 1 günde Yalova'yı anca bitirebilirsiniz. İznik ve Bursa için yine iki ayrı gezi düzenlemenizi tavsiye ederim nacizane.
    Benim belirttiğim rota turistleri sürekli gezdirdiğim, nerede durulur, nerede çay içilir bildiğim yerler.
    Bursa'da kapalıçarşı var, tarihi çınar var, hayvanat bahçesi var, Uludağ var, kestel şelalesi var, mağaralar var. Kısaca ben 3 günde gezdirebiliyorum Bursa'yı turistlere.
    İznik ise çevresinde bir tur atılmadan gezdim denilemeyecek kadar güzel bir rota. Ama onun içinde tam bir gün ayırmanız gerekli.
    Babamın vefatı dolayısıyla yurtdışındaki özel eşyalarını alma durumum söz konusu. Eğer tarihler çakışmaz ise, umarım size katılabilirim. Olmaz ise Yalova MT'den yanınıza bir rehber ayarlarız
    Osırıs bunu beğendi.
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Osırıs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Önemli değil hocam
    Şöyle bir durum var ki, 1 günde Yalova'yı anca bitirebilirsiniz. İznik ve Bursa için yine iki ayrı gezi düzenlemenizi tavsiye ederim nacizane.
    Benim belirttiğim rota turistleri sürekli gezdirdiğim, nerede durulur, nerede çay içilir bildiğim yerler.
    Bursa'da kapalıçarşı var, tarihi çınar var, hayvanat bahçesi var, Uludağ var, kestel şelalesi var, mağaralar var. Kısaca ben 3 günde gezdirebiliyorum Bursa'yı turistlere.
    İznik ise çevresinde bir tur atılmadan gezdim denilemeyecek kadar güzel bir rota. Ama onun içinde tam bir gün ayırmanız gerekli.
    Babamın vefatı dolayısıyla yurtdışındaki özel eşyalarını alma durumum söz konusu. Eğer tarihler çakışmaz ise, umarım size katılabilirim. Olmaz ise Yalova MT'den yanınıza bir rehber ayarlarız
    Koskoca bir yaz bizim nasıl olsa dediğiniz gibi eğer tadını çıkarmak istiyorsak 3 gezi düzenlemek gerek.. Ben şimdi bunları yazıyorum geziden 1 gün önce haritamı karalayıp feribota bindiğimizde bütün arkadaşlarla istişare ederiz. 3 parçaya ayırıcaz bu bölgeyi ve çoğunluk hangi bölgeyi isterse ilk gezimizi oraya düzenleyeceğiz,daha sonraki gezilerimizde ise kalan bölgelere gidilir artık

Başınız sağolsun bu arada...

Koskoca bir yaz bizim nasıl olsa dediğiniz gibi eğer tadını çıkarmak istiyorsak 3 gezi düzenlemek gerek.. Ben şimdi bunları yazıyorum geziden 1 gün önce haritamı karalayıp feribota bindiğimizde bütün arkadaşlarla istişare ederiz. 3 parçaya ayırıcaz bu bölgeyi ve çoğunluk hangi bölgeyi isterse ilk gezimizi oraya düzenleyeceğiz,daha sonraki gezilerimizde ise kalan bölgelere gidilir artık

Başınız sağolsun bu arada...
    Sağol. Yanlış anlamazsan yanlış yoldasın diye belirteyim.
    Rota önceden belirlenir, yola çıkarken grup gezilerinde sonradan rota kararlaştırılmaz. Her kafadan ayrı ses çıkar. Son anda aranıza katılmak isteyenler olur, gecikip arkanızdan yetişmeye çalışanlar olur.
    Plansız geziler her zaman daha güzeldir ama grup halindeki geziler için uygunsuzdur.
    Yinede karar sizin
    Osırıs ve blackarca bunu beğendiler.

hazarozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125ZN
    Valla ben osirise güvenmekteyim, her zaman fazla zo4lamiyacak rotalari onerdiginden çok karismak istemiyorum, fakat yalova bursa izmit vw taraflari daha oncesinde yaya, bisiklet ve arabayla gezmis oldugumdan dolayi bursayi ve izniki tek gune sigdirmanin kotu olacagi konusunda lucasa son derece hak veriyorum, o yüzden daha öncesindede israrci oldugum gibi yalovayi gezebiliriz, ki oralar cennet yani, termal, oradan sudüşen şelalesi yaylayada ufak tur, sonrasinida haritadan :D, Bence en mantiklisi yalovaya bursayi karistirmayalim,
    Osırıs bunu beğendi.

Sağol. Yanlış anlamazsan yanlış yoldasın diye belirteyim.
    Rota önceden belirlenir, yola çıkarken grup gezilerinde sonradan rota kararlaştırılmaz. Her kafadan ayrı ses çıkar. Son anda aranıza katılmak isteyenler olur, gecikip arkanızdan yetişmeye çalışanlar olur.
    Plansız geziler her zaman daha güzeldir ama grup halindeki geziler için uygunsuzdur.
    Yinede karar sizin
    Hocam en iyisini siz bilirsiniz,bizim yanlışları siz düzelteceksiniz.. O zaman bahsettiğiniz rotayı haritaya döküp 1. mesajımı da ona göre editleyebilir miyiz?

Örn: şuraya şuraya gidilecek bu yol kullanılacak burada konaklanacak şeklinde? çünkü konuya giren arkadaşların çoğu anlayamıyor. net birşey yazalım da kafalar karışmasın. bursada gecilecek yerleri de sileriz sizin tavsiye ettiklerinizi yazarız

Hocam en iyisini siz bilirsiniz,bizim yanlışları siz düzelteceksiniz.. O zaman bahsettiğiniz rotayı haritaya döküp 1. mesajımı da ona göre editleyebilir miyiz?

Örn: şuraya şuraya gidilecek bu yol kullanılacak burada konaklanacak şeklinde? çünkü konuya giren arkadaşların çoğu anlayamıyor. net birşey yazalım da kafalar karışmasın. bursada gecilecek yerleri de sileriz sizin tavsiye ettiklerinizi yazarız
    Yarın akşama kadar hallederim sanırım. Hatta bu konuyu kapatıp kafa karıştırmamak için yeni bir konu açarsanız katılımcılarda kendilerini listeye eklerse sizin için daha iyi olur diye düşünüyorum. Yinede son karar sizin
    Osırıs bunu beğendi.

Yarın akşama kadar hallederim sanırım. Hatta bu konuyu kapatıp kafa karıştırmamak için yeni bir konu açarsanız katılımcılarda kendilerini listeye eklerse sizin için daha iyi olur diye düşünüyorum. Yinede son karar sizin
    Rotamız tam belli olduktan sonra dediğiniz gibi yapalım,bu konuyu silelim yeni konu başlığına net tarih ve güzergahı yazalım. Sen ve ectuna dan başka da pek tavsiye veren çıkmadı zaten (Şuan 10 12 kişiyiz 4 mayısa kadar sayı yükselir umarım..)

Ama iznik gölü çevresi için ayrı rota istiyoruz Onun organizasyonu içinde ayrıca yaparız duruyumuzu.

Hedef_Turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rx3i Evo
    Bu kadar organize olundu keşke Şehitlik-İstanbul gibi bir rota olsaydı demeden geçemeyeceğim.
    Osırıs bunu beğendi.
    (1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO

Alıntı Hedef_Turan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu kadar organize olundu keşke Şehitlik-İstanbul gibi bir rota olsaydı demeden geçemeyeceğim.
    Onun için havaların ısınmasını bekliyorum 2 yada 3 günlük bir gezi olmalı kampingli ama katılım ne derecede olur bilmiyorum.. Öğretmenevinde konaklayabiliriz yada çadır kurabiliriz artık rüzgar nerden eserse

ectuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Versys 650 (İnazuma-YBR125-Honda Ps150i-H.Kinetix)
    Yap çadırlı operasyon +1 say beni
    Osırıs bunu beğendi.

Hedef_Turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rx3i Evo
    Onun için havaların ısınmasını bekliyorum 2 yada 3 günlük bir gezi olmalı kampingli ama katılım ne derecede olur bilmiyorum.. Öğretmenevinde konaklayabiliriz yada çadır kurabiliriz artık rüzgar nerden eserse
    Çanakkale için +3 kısmetse yaparız öyle bir rota
    Osırıs bunu beğendi.

TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    Konu nerelere gelmiş.. Günübirlik gidilip gelinirse sanırım daha çok katılım olur, benim gibi esnaf olan arkadaşlar icin dukkanı fazla boş bırakmamak lazım. Bu topic kararsızlıklarla uzuyor iyiden iyiye, netleşince ayrı bi topic açılırsa çok iyi olur
    Osırıs bunu beğendi.

Alıntı TanImsIz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konu nerelere gelmiş.. Günübirlik gidilip gelinirse sanırım daha çok katılım olur, benim gibi esnaf olan arkadaşlar icin dukkanı fazla boş bırakmamak lazım. Bu topic kararsızlıklarla uzuyor iyiden iyiye, netleşince ayrı bi topic açılırsa çok iyi olur
    Gezi zaten kesinleşti 4 mayısta belirtilen yerde toplanıyoruz günübirlik gezip dönüyoruz sıkıntı yok..
    Daha sonra arkadaşlar Şehitlik gezisi de yapalım diyor da onu konuşuyoruz Lucas bize bursa da gezilecek yerlerin listesini yapıyor zaten akşama yada yarına taze konu açılacak.

Gezi hazırlıkları tam gaz devam ediyor arkadaşlar kafalar karışmasın..
    Hedef_Turan bunu beğendi.

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    merhaba motoru teslim aldım, ve gezide bende varım ama şehitlik gezisi için konaklama olucaksa cumadan çıkıp pazar günü geri dönmek şartı ile bende gelebilirim. Tabi şimdiden gazel okumak güzeldir.
    Osırıs bunu beğendi.

Alıntı kdiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba motoru teslim aldım, ve gezide bende varım ama şehitlik gezisi için konaklama olucaksa cumadan çıkıp pazar günü geri dönmek şartı ile bende gelebilirim. Tabi şimdiden gazel okumak güzeldir.
    Hayırlı olsun kardeşim Allah kaza bela vermesin..
    Bu gezimizi alnımızın akıyla bitirelim de Şehitlik gezisi için ayrı organizasyon yaparız, onu burda konuşmayalım yeni gelen motordaşların kafası karışıyor
    Sende listedesin ekledim

Mesh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS APAHCE ---KUBA KH150 12D
    Osiris bence listeyi yazar misin kimler var
    kngsze bunu beğendi.

kngsze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Apache *11
    Alıntı TanImsIz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Annemin hayattaaa izin vermeyeceğini bildiğim için yorum bile yapmam sabah gidek akşam gelek
    Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Tşk ederim. Amin cümlemize kaza bela vermesin. Tamamdır güncel olan ön planda okey.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:29 ----------

Sadece resim eklemek istedim. Tşk ederim.
    [IMG][/IMG]

hasanrs
    kngsze
    hedef-turan
    wolfsat
    tanımsız
    blackjet => takipte ama büyük ihtimal katılacak
    mesh
    Bendeniz osırıs
    kdiner
    hazarozan
    Oguz7734 yalovada bize katılacağını yazıp ayrıca mesaj atmış.
    Palakadir ekstra bir durum oluşmaz ise sizinleyim yazmış (inş oluşmaz diyelim)

Ve daha 17 gün içinde katılacak diğer arkadaşları bekliyoruz.. (birkaç kişiyi yazmamış olabilirim mesaj kutum arapsaçına döndü )

kngsze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Apache *11
    Yalnız bu kalabalık yolda zor olmaz mı yaw ?
    Osırıs bunu beğendi.
    Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin

6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)