Tamamdır İznik bana da çekici geldi. Ayarla bu işleri ;)
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
Güzergahla alakalı kafanızı bulandırayım
Şayet Yalova-Bursa tarafı ilginizi çekmezse Maşukiye-Kartepe-Sapanca rotasıda güzeldir,keyiflidir.
İznik'e gitmeyi planlıyorsanız,Topçular'dan sonra Yalova sahilde kahvaltı,rota planı yapılıp,Orhangazi'den İznik'e geçip dönüşte köy yollarını kullanabilirsiniz.
İznik'te ne kadar erken olunursa o kadar iyi. Çünkü fotoğraf,yeme içme,çay muhabbet derken bir bakmıssınız aksam olmus
Tavsiyelere teşekkürler
Arkadaşlar o tarihte ekstra bir durum oluşmaz ise sizinleyim . Biraz gaz acarsaniz eskisehir e kadar gider bu ekip Akşamda takilip pazar dönüş yapar ..
Rotanız iyimis beyler. Pazar boya badana isim olmasa size tkılırdım. Yanlız suuctu selalesine gitmenizi tavsiye ederim. Rota mola konusunda yardımcı olurum, hatta bu rotaya gelmek isterseniz buradan arkadaslar ile eslik edebiliriz. Hayırlı yolculuklar.
Söz verdiğim için mobilden de olsa yardımcı olmaya çalışayım.(Dolayısı ile görsellerle destekleyemiyorum)
Saat 9 civarı Eskihisar feribot iskelesinde gemiye binmiş olacak şekilde buluşursanız,
10:00'da Yalova merkez balıkçılarda kahvaltı.
10:30 : Yalova'dan hareketle Termal
11:00 : Termalden hareket edip su düşen şelalesi.
12:00 : Su düşen şelalesinden hareket edip Çınarcık istikametinden Teşvikeye şelalesi.
13:30 : Teşvikiye şelalesinden dipsiz göl, delmece yaylasına kısa ziyaretlerle Gemlik'e.
15 civarı Gemlik'te olacağınızı varsayarsak çay molası vb gibi aktivitelerden sonra 16 civarı geri dönüş yoluna geçerseniz 18:30 19 civarlarında herkes sağ salim evine varmış olur.
Henüz tarihi netleştiremediğinizden, söz vermemekle birlikte mihmandarlık etmeye çalışacağım.
Dip not :Turizmci olduğumu da belirterek, rotanızdan keyif alacağınızı garanti edebilirim
Bu rotayı harita üzerinde şekillndirip burada paylaşayım Lucas. Biz iznik gölü çevresinde 1 tur atmak istiyoruz mesela? hızlıca fazla mola vermeden..
Birde gezi 4 mayıs pazar saat 08:00 08:30 arasında pendikten start alacak
Seni de cep telefonundan uğraştırıyoruz kusura bakma
osırıs ısler yogun onlıne olamaıyorum fakat takıpteyım :D abı ..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)