İstanbul-Bursa gezisi için rotamızı şimdiden çiziyoruz :)
Reklamlar
-
Arkadaşlar ectuna arkadaşımızın verdiği harita aklınıza yatıyor mu? öteki türkü iznik e giremiyoruz. O haritaya bağlı kalırsak iznik gölü manzaralı muhteşem bir yol bizi bekliyor. yer yer kötü yollar çıkabilir ama bu yolu kısmen biliyorum,yol üstündeki köyler de çok güzel. bence bu harita 5 yıldızlı bir gezi yaptırır bize.
Reklamlar
-
bende 2-3 hafta önce istanbula gittim bajajı test etmeye kuralkana 12 tl idi ben gidiş dönüş aldım 20 tl ye 13 tl olmuş olabilir şimdi dogrudur
-
Moderatör Lucasa mesaj attım yardım istedim. Yaşadığı yer "Yalova" yazıyor.
"Akşam dönerim" dedi.
Acele etmeyin, daha vakit var. Muhtemelen o biliyordur oraları. Bakalım ne diyecek?
Osırıs adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ectuna arkadaşımızın verdiği harita aklınıza yatıyor mu? öteki türkü iznik e giremiyoruz. O haritaya bağlı kalırsak iznik gölü manzaralı muhteşem bir yol bizi bekliyor. yer yer kötü yollar çıkabilir ama bu yolu kısmen biliyorum,yol üstündeki köyler de çok güzel. bence bu harita 5 yıldızlı bir gezi yaptırır bize.
-
Moderatör
ectuna adlı üyeden alıntı
"Akşam dönerim" dedi.
Acele etmeyin, daha vakit var. Muhtemelen o biliyordur oraları. Bakalım ne diyecek?
İvit o benim
Acele etmeyin, akşam size güzel bir rota çıkarıp sizinde görüşlerinizi aldıktan sonra mesajınızı editleyelim.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
"Akşam dönerim" dedi.
Ben senin haritanı mesaj attım birazdan eskisiyle değiştirecekler,zaten iznik'e gidilip gölün çevresinden dolaşma niyetimiz de vardı bu saatten sonra bu rota üzerinde pek oynama yapmayız. İskele ile göl arasındaki yolu değiştirebiliriz, bize uygun yolu 18 gün içinde buluruz heralde
-
Temiz bir yoldan iznik olur. İstanbulun her yerine dönecekleri düşünerek uygun bir dönüş zamanı planlayalım.
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
-
Allah'ım millet hacca gidip geliyor bu kadar seferberlik ilan edilmiyor.
Bayılıyorum bu gruba.
-
Moderatör
Ben senin haritanı mesaj attım birazdan eskisiyle değiştirecekler,zaten iznik'e gidilip gölün çevresinden dolaşma niyetimiz de vardı bu saatten sonra bu rota üzerinde pek oynama yapmayız. İskele ile göl arasındaki yolu değiştirebiliriz, bize uygun yolu 18 gün içinde buluruz heralde
Gönderdiğin rotayı göndermedin farzediyorum. Zira bir günde o rotayı tamamlayamazsınız. Tamamlasanız dahi keyif alamazsınız, çünki mola vermemeniz, yolun keyfini çıkarmadan etrafınızdaki mesire yerleri, şelaleler ve gezi alanlarını görmeden devam etmeniz lazım bitirebilmek için.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
hasanrs adlı üyeden alıntı
Temiz bir yoldan iznik olur. İstanbulun her yerine dönecekleri düşünerek uygun bir dönüş zamanı planlayalım.
Abi yol temiz, ama orman içinden gidiyoruz bir süre orda kıvraklaşıyor ama zevki de orda ya zaten )
ectuna heyecanlıyız be hocam, ilk defa topluca şehir dışına çıkıyoruz
-
Abi yol temiz, ama orman içinden gidiyoruz bir süre orda kıvraklaşıyor ama zevki de orda ya zaten
)
ectuna heyecanlıyız be hocam, ilk defa topluca şehir dışına çıkıyoruz
Lucas'ı dinleyin. Parkur çok uzun dedi. Bölün o zaman bence . Yada çadırları da alın gece bir yerde kamp olsun.
Kamp işi olursa ben de gelirim.
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Gönderdiğin rotayı göndermedin farzediyorum. Zira bir günde o rotayı tamamlayamazsınız. Tamamlasanız dahi keyif alamazsınız, çünki mola vermemeniz, yolun keyfini çıkarmadan etrafınızdaki mesire yerleri, şelaleler ve gezi alanlarını görmeden devam etmeniz lazım bitirebilmek için.
Tamam hocam akşamı iple çekiyoruz o halde Birde yol küçük cc motorlara uygun olursa süper olur. iznik gölü çevresinden dolaşma durumumuz olacak mı akşamki rotada
-
Mudanya Güzelyalı Trilye üçlüsünü görmeden Bursadan geçmeyin
-
sweetheart adlı üyeden alıntı
Mudanya Güzelyalı Trilye üçlüsünü görmeden Bursadan geçmeyin
Akşam Lucas bize güzel bi rota hazırlayacak onu bekliyoruz bakalım ne çıkacak
-
Erdem abee,rotayı hazırlamakla kalma sende teşrif et
Tanışmak çok isterim
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
-
Valla ben sürücü tarafına sırtlık yapmaya karar verdim. Eğer becerebilirsem, gelmeyeceğim yol yok :D
Ama benim fikrim, biryerden başlayıp dönüp dolaşıp 150 km civarı yol yapıp tekrar başladığımız yere dönmek, yani aslında gitmek gelmek mantığında değilde dolaşmak gibi :D açıklayamadım kendimi. Eğer böyle olursa hadi bide bunun dönüşü var diye düşünmeyiz pek :D
-
hazarozan adlı üyeden alıntı
Valla ben sürücü tarafına sırtlık yapmaya karar verdim. Eğer becerebilirsem, gelmeyeceğim yol yok :D
Ama benim fikrim, biryerden başlayıp dönüp dolaşıp 150 km civarı yol yapıp tekrar başladığımız yere dönmek, yani aslında gitmek gelmek mantığında değilde dolaşmak gibi :D açıklayamadım kendimi. Eğer böyle olursa hadi bide bunun dönüşü var diye düşünmeyiz pek :D
Şile gezisinde yaptığımız gibi değilmi barajın çevresinden dolaştık darlık köyüne kadar
-
ectuna ben kalite yönetimciyim. Başından sonuna kadar planlanmazsa hayatta yola çıkmam. Ayrıca acil durum planı da olmalı. Grubun ilk yardımcısı kim? Lideri kim? Köpekleri kim kovalayacak? Apaçi topluluğu değiliz biz hahah
Bu buluşma geçsin bundan sonra herkes sarı sırtında kadıköy motor grubu yazan yelekle yola çıkacak. Yok öyle herkes bir renk mont haha
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
-
şu rotayı sorabiliriz bir de sevgili Yalovalı arkadaşlara.
Oğuz7734 söylemişti sf 3 de. oradan çıkarttım. gitmişliğim yok. Tavsiye ederlerse bu cumartesi gidebilirim.
Lucas ve onay olur derse. Narlı da arkadaşım var. Onu da ziyaret etmiş olurum.
-
hasanrs adlı üyeden alıntı
ectuna ben kalite yönetimciyim. Başından sonuna kadar planlanmazsa hayatta yola çıkmam. Ayrıca acil durum planı da olmalı. Grubun ilk yardımcısı kim? Lideri kim? Köpekleri kim kovalayacak? Apaçi topluluğu değiliz biz hahah
Bu buluşma geçsin bundan sonra herkes sarı sırtında kadıköy motor grubu yazan yelekle yola çıkacak. Yok öyle herkes bir renk mont haha
Abi herkes kask mont eldiven dizlik giyecek,bilmediğimiz bir yol olduğu için süprizlere hazırlıklı olacaz. Lucasın akşam vereceği rotayı iyi analiz edip öyle başlayacağız geziye, şimdi 10 kişi kadar varız heralde hatta daha fazla,bana mesaj atanlar da var grupta motor sayısı çoğaldıkça sana bana düşen sorumluluk artıyor ona göre ) Hatta bende megafon var http://urun.gittigidiyor.com/otomobi...ideo-108786833 ama motorda koyacak yer yok,sana takalım çakmaklığın varsa eskortluk yap
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:39 ----------
şu rotayı sorabiliriz bir de sevgili Yalovalı arkadaşlara.
Oğuz7734 söylemişti sf 3 de. oradan çıkarttım. gitmişliğim yok. Tavsiye ederlerse bu cumartesi gidebilirim.
Lucas ve onay olur derse. Narlı da arkadaşım var. Onu da ziyaret etmiş olurum.
http://imgim.com/9155incil2550110.jpg
Biz iznik gölünün çevresinden 1 günde dolaşamayız dimi
-
Yalova tarafına girmezseniz dolaşırsınız normalde
=== Eğitim Şart ===
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)