İstanbul-Bursa gezisi için rotamızı şimdiden çiziyoruz :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hacı benim motor yokuşta 65 kmh düz yolda maç 80 yapiyor. O işi naapcaz?
-
Geze geze başgan göre göre Hıza ne gerek zaten o hızların üstüne çıkmıyoruz. biz arada basar arayı açar ilerde durup çay demler seni bekleriz
-
Sen beni liste başına yaz ama geride kalırsam döner giderim Yalovada aleme akarım Herkes kaskını ekipmanını getirsin. Maksimum hız 70km/h Fermuar düzeninde gideceğiz. Yalova Bursa arası belki bir mola verilebilir. Onun dışında yalovadan itibaren direk Bursaya
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
-
baba bende gelelirm 4 mayıs pazar gunu aksilik olmazsa hanım yokuş yapmazsa
-
valla bi yanım git diyor diğer yanım :D
-
-
özbilen kardeşim beni 4 mayısa yazabilirsin..
-
Mesh adlı üyeden alıntı
özbilen kardeşim beni 4 mayısa yazabilirsin..
Zaten büyük olasılık gezi 4 mayısta olacak kardeş çoğunluk 4 mayıs diyor zaten, tamda havaların ısınıp yemişlerin olgunlaştığı zaman )
-
sıcak iyidir bol bol çesme suyu içeriz :D
-
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
-
kngsze adlı üyeden alıntı
Osirisin mideye birşeyler olmuştu garip bir çeşmeden su içip dikkat et derim
Benim için yol,tarih farketmez her daim
Yeterki depom full,vaktim bol olsun
Yok ya midem o çeşmeden evvel de ağrıyodu zaten sende gelecesin istanbulu silecesin kaytarma yok aman diyim
-
Arkadaşlar bu rotayı bir gündemi bitirmeyi planlıyorsunuz. Yada içinden rotamı seçilecek. Suuçtu şelalesi Bursa merkeze 110 km uzaklıkta. Oylatsa tam ters istikamette. İznik ise Orhangazi'den girip gölün sonu. Biz bu rotaları günlük palanlıyoruz. İznik gezisi oylat gezisi suuçtu gezisi gibi. Bursa grubunda gezileri genelde ben planlarım. Rota içine koyduğunuz uluabat gölünde Gölyazı köyü Ağlayan Çınar 'da oturdunuzmu kalkmak istemiyeceksiniz. Suuçtu şelalesi mevsimin en bol suyunu görüp yeşilliğine doyamıyacağınız zamanı. Sadece tavsiyemdir;
Suuçtu şelalesini görmediyseniz tam zamanı. Uluabat gölü yol üzerinde Köfteci Kenan yada Gölbaşı restorant yemek molanız olabilir.
Hepinize kazasız belasız keyifli yolculuklar.
-
Arkadaşlar bir iki yer seçip o şekilde gidelim. Sonuçta bütün gün motor kullanacağız. Dönüşü de hesap edip enerjimizi ona göre yakalım :D Malum yaş 39 haha...
search16 dan yardım isteyelim. Bursaya kadar girmek şart değil bence. Görülesi yerlere girelim. Yolu bozuk olmasın. Ben motorumu bir daha bozuk yola sokmam!
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
-
(1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO
-
search16 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bu rotayı bir gündemi bitirmeyi planlıyorsunuz. Yada içinden rotamı seçilecek. Suuçtu şelalesi Bursa merkeze 110 km uzaklıkta. Oylatsa tam ters istikamette. İznik ise Orhangazi'den girip gölün sonu. Biz bu rotaları günlük palanlıyoruz. İznik gezisi oylat gezisi suuçtu gezisi gibi. Bursa grubunda gezileri genelde ben planlarım. Rota içine koyduğunuz uluabat gölünde Gölyazı köyü Ağlayan Çınar 'da oturdunuzmu kalkmak istemiyeceksiniz. Suuçtu şelalesi mevsimin en bol suyunu görüp yeşilliğine doyamıyacağınız zamanı. Sadece tavsiyemdir;
Suuçtu şelalesini görmediyseniz tam zamanı. Uluabat gölü yol üzerinde Köfteci Kenan yada Gölbaşı restorant yemek molanız olabilir.
Hepinize kazasız belasız keyifli yolculuklar.
İçinden birbirine yakın birkaç yer seçip oraya gitmeyi düşünüyoruz günübirlik bir gezi olacak yolları kötü olmasın birde güzel bi köfte yiyelim yeter
EDİT: Ben burda şekillendirdiğimiz rotayı haritama önceden çizip geziye çıkmayı düşünüyorum. yol,gezilecek yerler,yemek yiyecek mekanlar belli.. gezi günü toplandığımızda ortaya açıp bütün arkadaşlara gösterip hepsinin fikrini alıcaz,herkes gidilecek yerleri önceden bilecek,o rotadaki arkadaşlarına da önceden haber verebilirler.
-
Siteye özlenen hareket geldi nihayet. Bursa'yı ve cevresini iyi bilen organizer arkadaşlar yardımcı olursa daha iyi olur kanısındayım. search16 bu iş icin çok gönüllü gibisin bi yol gösteriver
-
Osırıs adlı üyeden alıntı
İçinden birbirine yakın birkaç yer seçip oraya gitmeyi düşünüyoruz günübirlik bir gezi olacak yoları kötü olmasın birde güzel bi köfte yiyelim yeter
EDİT: Ben burda şekillendirdiğimiz rotayı haritama önceden çizip geziye çıkmayı düşünüyorum. yol,gezilecek yerler,yemek yiyecek mekanlar belli.. gezi günü toplandığımızda ortaya açıp bütün arkadaşlara gösterip hepsinin fikrini alıcaz,herkes gidilecek yerleri önceden bilecek,o rotadaki arkadaşlarına da önceden haber verebilirler.
Yanlız bırakmam seni
Yolda sık mola vermezsek,sabah erken çıkarsak bence baya bir yer gezilebilir akşam saat 5-6 gibi de geri dönmüş oluruz
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
-
İzmir İl Temsilcisi
-
Arkadaşlar Yalova MT ile yalovada buluşalım. Bursa MT de ile de ortak bir yerde buluşalım. Bursalılar çıkıp bir yere gelsin. Mesela İznik...
Not: Acelemiz yok. Pazar günü rivaya giden harley grubu son derece sakin ve düzenli gidiyordu... Geziyoruz sonuçta. Motorları zorlamayalım çin malları dökülüyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)