arkadaslar pazar gunu hava guzel olacak hr turlu fıkre acıgım guzel bı gezı ayarlayalım :D
arkadaslar pazar gunu hava guzel olacak hr turlu fıkre acıgım guzel bı gezı ayarlayalım :D
Benim de 25tl lik benzinim var motorda (50-60km) Sizinle gezi başlangıcına gelir çay içerim, sonra eve dönerim
yanınıza uğrayabilirim bende,
duruma göre işim olmazsa geziye katılabilirimde,
evet kimler dolaşmaya çıkıyor
4 ten sonra bende bi çaya gelirim iki muhabetin belini kırarım
Ben cumartesi sabah İstanbul - Alaçatı / pazar sabah da Alaçatı - İstanbul yapacağım, yol üzerinde bir yerlerde olursanız bende uğrar bir çayınızı içerim
Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.
Yahu ne çayı çorbası, kös kös biyerde oturmak bize göre değil. Yol yapalım biraz yol..
Bence eskihisardan feribotla taşköprüye geçelim,ordan bursaya inelim yada iznik gölüne Ben daha önce bu yolu kullanarak bilecike gitmiştim nefis bi yoldu muhteşem geçti gezi köpekte görmedim pek
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:19 ----------
Benim rota daha az yorucu olur,körfezin çevresinde gezilecek pek biyer yok otoban hep,feribota binip 70 80 km yol yapıp bursaya ineriz. 10 tl bişey alıyordu en son ben bindiğimde.
Ama bu hafta sonu yağmur var iş yaş..... bize güneşli açık ve sıcacık bi hava lazım
13 Tl oldu benim bildiğim ama değişkenlik gösteriyor.
Ayrıca Yeniköy yolundan ziyade, Termal' yolu çok zevkli hem ormanlık vs. Bursaya kadarda inmeye gerek yok hani, termal'den üvezpınara çıkar, şelale altında gözleme yeriz. bizim kurtköyden 50km falan toplam. Ayrıca son 7 km si çok keyifli ormanlık yolu. :D
Osiris bak bu benim fikri dinle sen :D
Termalde ve termale kadar insancıklar var, Termalden sonra 7kmlik yolun ortasında da çok güzel bir çay evi tarzı derme çatma bir yere sahip amcamız var, biz yüreyerek o yolu gittimiğizde suyumuz bittiği zaman dağdan taşıyıp getirdiği kaynak suyundan ikram etmişti. Çok güzel bir yolculuktu. İstanbul çevresinde gidilebilecek sayılı yerlerden biri bence.
guzel bı gezı planı yapalım net rota belırlıyelım ayrıca zamanda belırtelım
bıtırelım su ısı yahu
pazar gunu parcalı bulutlu 16 derece hava bı aksılık olmazsa sımdılık korkulacak bı hava durumu yok
Hava durumunu bu linkten takip edebilirsiniz genelde hic yanilmiyor
http://turkish.wunderground.com/glob...ons/17060.html
pazar sabah 9 gibi buluşup şile tarafına gidebiliriz. hatta teke civarında virajı bol yerlerde de turlayabiliriz.
12 yada 13 civarları dönebiliriz ben gelirim
bi arkadaşım daha var o da gelir
Evet abilerim sonuç ne ? Ne yapıyorsunuz :D
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)