Hafta olursa ben gelirim, motoru bugun satin aldim hafta ici teslim alacagim. İnsallah yarin yagmur yagar, bulut yok ama.
Hafta olursa ben gelirim, motoru bugun satin aldim hafta ici teslim alacagim. İnsallah yarin yagmur yagar, bulut yok ama.
benı de yazın sıleden az once dondum ama olsun :D sızınle heryer daha guzel olur :DDD
Açtım konuyu etkinlik bölümüne,gelecek olanlar yazabilir arkadaşlar, adminler onaylayacaklar birazdan..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:00 ----------
Hacı tek başına zevki çıkmıyor ya grup olduğunda daha zevkli olur, yoksa ben 1 yıldır hep tek hep yek gidiyorum
asıl amacım gezmek degıldı arkadasım ıle ulupelıt koyune bı zıyarete gıtmemız ıcap ettı :D
kurtlar sofarası
tamam gorusuruz yarın kac kısı olduk ..
bırde yenı baslık actınmı
kurtlar sofarası
Eğer bu saatte parça bulabilirsem gidona monteli bitane kamera aparatı yapıcam :D çekeriz yollarıda :D
Şileye son 20 dk kala çekilmişi var :D
Bu gezide 2 kişiydik ama çekilmiyor 2 kişiyle, yollar çok viraj ve yokuşlu yoruluyor insan Arkadaş yine geleyim diyor ama hiç motora binmişliği yok,sürmesini de bilmez. panik anında sallanır durur sağa sola hep tek hep yek artık. Yok sürmesini bilse bende honda 125 ace var onu verecem de bilmiyor ki :D
Ama geride kalan yollar daha güzeldi çekmedik onları ))
Kışın bile başka güzel oralar
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/...99398419_n.jpg
Beyler selam herkese,geçen haftada böyle bi başlık açılmıştı cumartesi gecesinden takipteydim hava güzel olursa gelebilirim belki kız arkadaşımla.Avrupa yakasından gelicek var mı konuyu okudum ama pek gelen yok galiba ?
İki kisi varmis bir hafta ertelesen olurmusun (allah gostermesin) beni dinle belki o zaman daha fazla gelen olur. İyi gezmeler resim isteriz isteriz.
BEN KAVACIKTAN GIDECEGIM SUAN 3 YADA 4 KISIYIZ BU AKSAM NET SAYI BELLI OLUR DIYE UMUYORUM :d
kurtlar sofarası
3 kişiyiz şuan kesin gelecekler,yeni konu açılsın sayı artar ama 3 4 kişi de yeterli bence beyler başka zaman sizinle de gideriz
solidrider kardeşim tek olursak daha rahat ederiz bence,ama yine de sen bilirsin.. kız arkadaşın bizim ortamımızda sıkılır
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------
Yarın sabah 9.30 10.00 arası Kurtköy viaport yanındaki opette toplanıyoruz arkadaşlar. Artık 2 3 4 5 yada kaç kişi olursak olalım orda ayak üstü tanışıp yola revan oluyoruz )
Gelecekler;
wolfsat
Osiris
hazarozan
kngsze
kdiner arkadaşımızın motoru yokmuş, etkinliğe koşarak katılmayı düşünüyor
Eğer konuyu görürse son dk da TanImsIz arkadaşımız
SolidRider ise kararsız şuan,ama katılmak isterse yerimiz belli saatimiz belli katılabilir seviniriz.
Gece belli bir saatten sonra burdaki cevapları okuyamaz isem bana face üzerinden mesaj atabilirsiniz ben okurum https://www.facebook.com/Tamer.Ozbilen?ref=tn_tnmn
Katılacak arkadaşlara şimdiden hayırlı yolculuklar,tekeriniz düz bassın Allah kaza bela vermesin
kurtlar sofarası
Konu nerede. Bulamadım ben :S
sizin saat benim için geç oluyor.
bizde 2 arkadaş sabah 9 gibi şile yolunda taşdelen mevkinde buluşucaz
1 saat fark var
sız bılırsınız yıne de ıyı seyırler sızede
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)