İzmir li tüm arkadaşlar Bu akşam alsancak Gündoğdu meydanındaki EKO cafe bar da toplanıyoruz... Yer ayırtılmıştır
Toplanma saati...... 19.30 20.00 saatleri arası
İzmir li tüm arkadaşlar Bu akşam alsancak Gündoğdu meydanındaki EKO cafe bar da toplanıyoruz... Yer ayırtılmıştır
Toplanma saati...... 19.30 20.00 saatleri arası
Burada bu gün öğlen 12:00 ye kadar Ömerağa'da toplanıldığına ait AVP41'in açtığı bir topik vardı. Yer değişmiş topik uçmuş......
Hayırdır? Ters bi durum mu var????
Milletin kafası karışmasın. O zaman MT [İZMİR] deki topikteki linki de kaldırın.
Çıkmaz bi sokağa açılıyo çünkü.
eko ile görüşüyorduk yer ayırtmak için ve haber geldi yerimiz ayırıldı apv41 i telefonla aradım benimle haberleşmediğinden bilgisi yokmuş ve o yüzden topik açmış kendisinin bilgisi dahilinde topik değişti ve toplantı yerimiz olan eko için başlık açıldı ters bir durum yok marko abi akşama görüşürüz
Yauw ben yine gelemiyorum. (Bergama'ya ailemin yanına gitmek zorundayım da) Biliyorum devamsızlığım artıyor. Telefi edicem söz. Cumartsesi İzmir'de olabilmek için bugünden gidiyorum. Artık Cumartesi yapacağınız etkinliklerle ilgili net ten bilgi alırım. Alsancağın göbeği ve EKO neyse arkadaşlar size iyi muhabbetler. görüşürüz...
onur çabuk git çabuk gel oradaki gelişmeler hakkında da senden bilgi almak için sabırsızlanıyorum kanka
Size iyi eğlenceler. Ben sorumlu aile babası rollerimi yerine getireceğimden gelemiyorum.
Bir bira da benim için için
I'M BACK !!!
arkadaşlar benim yerime de için bitane bide unutmauın bol bol resme çekinin
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
ben gelemiyorum akşam ama pazar günü kuşadasında görüşürüz 2 tane misafirim var haberiniz ola bana ayrıntı bildirin.konturum hic ama hic yok
benide listeye eklermisin abi
Acımadıki, acımadıki
bende gelemiyom cengizle beraber başka grup kuracaz
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Forum kurallarımızda var BBRR bir ilde aktif bir grup varsa başka grup kurulamaz hehe
valla karışmam bah
eve usta gelecekmis yarın mutfak dolaplarını sökecez peder ile bir suru iş cıktı :( :( :( :(........ mekanda alsancak amma guzel yer.........
size ii eğlencelerrrrr
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)