Altın Elbiseli Adam Bilgi Üniversitesinde!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Kasımpaşada'yım çarşamba günü forumdan twin arkadaşımızla ordayız inş.
-
Pasali1921 adlı üyeden alıntı
Kasımpaşada'yım çarşamba günü forumdan twin arkadaşımızla ordayız inş.
bekleriz arkadaşlar
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
-
3 kişilik yer için mail attım. Facebooktan katılımda bulundum. Orada olmak için daha ne yapim
-
Riders of Bilgi Merhaba, maillere geri dönüş yapılmıyor. Fakat üç günde bir bizlere mail atan kişilerin isimleri ve kaç kişi katılacakları, üç günde bir sayfamızdan duyurulacak. İlk liste 26 Mart Çarş, ikinci liste 29 Mart Ctesi, son liste 1 Nisan Salı Riders of Bilgi sayfasından duyurulacak, oradan isimlerini kontrol edebilirsiniz.
Etkinlik sayfasında böyle bir ibare mevcuttu yukarıda verdiğim linkteki facebook sayfasından rezerveler açıklanacakmış bilginize...
-
Sağol bende düzelticektim şimdi onu.
Merhaba, maillere geri dönüş yapılmıyor. Fakat üç günde bir bizlere mail atan kişilerin isimleri ve kaç kişi katılacakları, üç günde bir sayfamızdan duyurulacak. İlk liste 26 Mart Çarş, ikinci liste 29 Mart Ctesi, son liste 1 Nisan Salı Riders of Bilgi sayfasından duyurulacak, oradan isimlerini kontrol edebilirsiniz.
-
İZİNDEYİZ! TARİKAT KUR MURİDİN OLALIM!
[IMG][/IMG]
-
-
arkadaşlar yeşilpınar, eyüp gop tarafından gelen olursa haberleşelim 18 19 gibi pierr lotiye çıkar çay içer muhabbet ederiz ordan 21 de de bilgiye geçeriz ?
-
Arkadaşlar şu anda çeşitli firmalar ile konuşuyoruz, organizasyon günü stand açarak çekiliş yapmak gibi fikirleri var. Kask eldiven vb gibi ürünler dağıtmaları plan konusu.
Aynı şekilde hava güzel olursa açık alanda haliç kıyısında amfitiyatroda yapabiliriz organizasyonu, keyifli bir gece olur.
Redbull ürün dağıtıyor olacak, çay ve kahve gibi ikramlarımızda olacak. Gelin en azından keyifli bir akşam geçirmiş olursunuz.
Şu anda rezervasyonlar 250 kişiye yakın duruyor.
Not olarak koyuyorum bunu. Kampüs içerisinde alkol alınması sorun çıkaran bir durum. Hassas olursanız çok seviniriz
-
Bu şahısı severdim lakin yazdıgı bikaç bişeye denk geldim soğudum..sadece motorunu sürse yeter
Şu son dönemde..
-
Mail attim ama listede adım gözükmüyor.?
-
Ose adlı üyeden alıntı
Bu şahısı severdim lakin yazdıgı bikaç bişeye denk geldim soğudum..sadece motorunu sürse yeter
Şu son dönemde..
Organizasyon hakkında olmayan şahsi görüşlerinizi kendisine iletir yada onun hakkındaki konulara yazarsanız daha temiz bir forumumuz olur, teşekkürler.
engin_deniz adlı üyeden alıntı
Mail attim ama listede adım gözükmüyor.?
2. liste henüz yayınlanmadı, yayınlanınca buraya koyuyor olacağım.
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
-
Söyleşi canlı olarak dailymotıon üzerinden yapılacak sanırsam.
-
tayfungun45 adlı üyeden alıntı
Söyleşi canlı olarak dailymotıon üzerinden yapılacak sanırsam.
Bende öyle sanıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------
Yarım saate yeni liste yayınlanacaktır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:55 ----------
Son eklenen rezervasyonlar şu şekildedir.
mehmet cem özay 2
mehmet can seferioğlu 2
fikri çor 1
salih mülayim 1
kenan kasapoğlu 2
ulviye karasu 2
reha uysal 1
ışık çakırlar 2
bülent alkan 2
nihat uyanık 1
furkan özyurt 1
mert elidüzgün 2
sinan özener 2
ali say 3
can tüfekçioğlu 1
burhan kader 1
uğur ünal 3
doğan tımartaş 3
kutay kalpaklı 2
aşkın güzeller (diğer rezervasyona +1)
yasemin bıyık 1
atakan özdemir 8
övünç erdem 3
berat vardar 1
ömer genç 1
yuşa tekay 2
halil bartu 4
eray köklü ve ali feyzioğlu 17 (diğer rezervasyon iptal)
ömer elbaba 2
hilmi altınçöp 1
erol yusuf 1
ulus mahiroğlu 2
cem gülay 1
ömer özkabalak 3
bahaddin candan 2
inan delibaş 2
remzi bayoğlu 2
haran akgün 2
buğra tellal 1
burak yıldırım 2
gökcen eray 1
-
Efe, adımın yanında 1 kişi olacağı yazıyor. Ancak 2 gün önce bir mail daha atıp 4'e çıkarmıştım sayıyı
-
bikerboi adlı üyeden alıntı
Efe, adımın yanında 1 kişi olacağı yazıyor. Ancak 2 gün önce bir mail daha atıp 4'e çıkarmıştım sayıyı
Sen bizim kulüptesin abi takıl kafana göre
Bu iki rezervasyonla birlikte Altın Elbise Bilgi'de konferansı için oturma yerlerimiz dolmuştur. Bundan sonraki mailler yedek sıraya alınacaktır ya da ayakta dinlemek şartıyla katılabilirsiniz.
ama merak etmeyin alan geniş ayakta yada çimlerde oturarak katılabileceğiniz geniş bir alan var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:03 ----------
Gece geç girdiğim için güncelliyorum.
-
Benim ismim gene listede yok :(
-
engin_deniz adlı üyeden alıntı
Benim ismim gene listede yok :(
Bana özelden yazar mısın
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:11 ----------
Arkadaşlar organizasyon yarın.
-
kefeeee adlı üyeden alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:11 ----------
Sağa darıldım ben gelmiyom...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)