Bajaj Discover 125 st , test sürüşü herkezi bekliyoruz
Reklamlar
-
bajaj discover 125 st test sürüşü herkezi bekliyoruz cumartesi panayır mah. bursa cad. no:20 osmangazi bursa adresinde yapılacak olan sabah 9:00 dan akşam 18:00 'e kadar test sürüşüne katılmak isteyen arkadaşlar burdan bana ulaşırlarsa cok sevinirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:11 ----------
test katılmak isteyenleri bekliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:22 ----------
Bu etkinlige katilmak isteyen arkadaslar lutfen isimlerinizi yazdiriniz
Reklamlar
-
ankara da da test sürüşü imkanı sunulacak mı ? bilginiz var mı?
-
dr.asc adlı üyeden alıntı
ankara da da test sürüşü imkanı sunulacak mı ? bilginiz var mı?
Ankaradaki bayiye bagli bn bursada kendm bayi olarak yapyrm bi bayyi aryp srblrsnz test mtrnz varmi diye
-
Cumartesi ordayım ozaman kısmetse. Kar motorları satan yermiydi girişten ortalama 100 mt sonra sağdaki...
-
search16 adlı üyeden alıntı
Cumartesi ordayım ozaman kısmetse. Kar motorları satan yermiydi girişten ortalama 100 mt sonra sağdaki...
Ewet dogrudur bekliyoruz efendim.
-
Bayi olarak böyle bir hizmet verdiğiniz için sizi tebrik ediyorum, katılamıyor olsamda çok teşekkür ediyorum.
-
iyiymiş, motoru kullanıpda almak. Valla tebrikler.
Koca Konya'da Falconun fabrikası var hiçbiri test ettirmiyor
"Falcon un o kadar motoru var, hepsini teste koysak biz ne satacağız" diyor bayinin biri (NAR)
sanki hepsini koy dedik, en çok giden 2-3 modelini koy yeter zaten cglerin 100-125 modelinin birini koy ,
sommuterlerin birini koy. yok işte... Honda bile kullandırtmadıydı 2012 de.
Güzel.
-
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Bayi olarak böyle bir hizmet verdiğiniz için sizi tebrik ediyorum, katılamıyor olsamda çok teşekkür ediyorum.
biz teşşkr ederiz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:23 ----------
mt den kimler geliyor bakalım
-
gelen bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim keyfili bigündü
-
bende bugün motoru test edenler arasındaydım rakibi ybr ile arasında 1000 lira fark var sanırım ybr için bütçesi olmayanlara çok güzel bir alternatif olucaktır.
-şehir içi için ideal bir motor titreşim biraz var, rahatsız edici derecede değil.
-sele ve oturuş pozusyonu iyi sele biraz sert ama motor sıfır olduğundan daha sonra rahatlayacaktır..
-rodajda olduğu için hız konusuna pek girmek istemiyorum 80 km hıza çıkarttım daha fazla zorlamadım.
-gidon turu güzel u dönüşlerini falan chopperdan çok daha kolay yaptım..
-vites geçişleri yumuşak ve net viteslerini beğendim..
-gaz tepkisi oldukça yumuşak ara hızlanmaları 125 cc için yeterli..
-ön freni gayet başarılı buldum, ama arka biraz sıkıntılı.
-görünüş olarak tvs kadar bir kafa grenajı var ufak durmuyor motor yükseklik olarakta iyi.
-ön amortisör çok yumuşak geldi bana heralde communterlerin bir özelliği...
-rölantisi çok sessiz, giderken normal derecede ses çıkıyor.
-
motocrossbrs adlı üyeden alıntı
gelen bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim keyfili bigündü
Asıl biz teşekkür ederiz motosikleti test etmeniz için bize güvenip verdiğiniz ve bulunduğunuz ikramlar için. Çekilen fotoğraflarıda bekliyoruz
Kaza Anında Seni Korur !
-
Evet, arka fren biraz çabuk kitliyor.
-
pulsar 200ns ne zaman geliyor ?
-
-
Yaw benimkilerini neden yuklemiyorsunuz. kustum. Okadar da denedik begendik.
-
-
sizinkileride atıcam efendim
-
pulsar test aracı gelmiştir. 10.05.2014 test günüdür . bilgi,nize ama bugünde gelip görebilirsiniz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)