Ben bu dövme işini sevdim valla sag kolumada ayyıldız yaptırıcammm nedersinaakreeep adlı üyeden alıntı
Ben bu dövme işini sevdim valla sag kolumada ayyıldız yaptırıcammm nedersinaakreeep adlı üyeden alıntı
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
Yakışır...süper olur..
Fakat ben o kocaman yüreğinde devasa büyüklükteki Türk bayrağını görebiliyorum.O dövmeden hepimizde var dostum..
sen bitanesinnnnnnnnnnnnnnaakreeep adlı üyeden alıntı
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
abla gecmiş olsun acil şifalar dilerim.
ablacım çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda o gülen gözlerin sağlığına kavuşur
Teşekkür ederim serkancım..bak akşama hızlı levo ile eko pub a gelin..özledik sizleri..
Ablacım madem topiğin konusu bu şekilde bi evrime uğramış, sana kocaman kocam geçmiş olsunlar. Planım sizi bu akşam görmekti ama topikte de belirtiğim gibi yarın burda olabilmek için bugünden gitmem gerekti. Tekrar acil şifalar diliyorum. Abime sevgiler saygılar.....
Tenten teşekkür ederim..sende güle güle git..hayırlı haberlerini bekliyoruz.Ailenede çok selamlarımızı götür..
abla gecmiş olsun acil şifalar dilerim.
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Güldemet abla çok geçmiş olsun,bir an önce iyileş ki o gözündeki bandaj çıksında o güzel gözlerinden mahrum kalmasın insanlar...
Ben gene çalıştığım için aranızda yokum...
Çok geçmiş olsun yaaa Güldemet abla
[FONT="Verdana"][B]“[COLOR="Red"]If[/COLOR] [COLOR="SeaGreen"]you[/COLOR] [COLOR="Magenta"]want[/COLOR] [COLOR="Blue"]to[/COLOR] [COLOR="DarkOrchid"]be[/COLOR] [COLOR="Lime"][COLOR="DeepSkyBlue"]happy[/COLOR][COLOR="Black"],[/COLOR][/COLOR] [COLOR="DarkOrange"]be.[/COLOR]” [/B] [B][I][FONT="Times New Roman"][/FONT]Lev Nikolaevich TOLSTOY[/FONT][/I][/B]
çok çok çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum güldemet abla.
Arkadaşlar kuşadasına gelemeyebiliriz. Son ana kadar beklicez. inşallah gelebiliriz.
ablacım gecmıs cok cok olsun nedır bızım grubun bu basına gelenler yaw
[COLOR="Magenta"][/COLOR]Dünyaya bu gelişimi saymayın! Bu bir prova . . . Beni bir de öteki gelişimde görün! Ayakta alkışlayacaksınız ... M.T.T 0rh(+)
geçmiş olsun
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
gecmiş olsun ablacım
Cok gecmis olsun ablacim.
Seref cim olay cok uzun ama soyle anlatayım. Trafik polisi seni sıkıştırınca sende dayanamazsın bende aynısını yaptım. Neyse Yarın olayı konusuruz. Aloyu kapatma...
Hepinizi çoook seviyorum..teşekkür ederim gönül dostlarım..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)