Kuşadası gezisine 2 tane misafirim var.arabayla gidilecekse onlara yer varmı...
Kuşadası gezisine 2 tane misafirim var.arabayla gidilecekse onlara yer varmı...
Ne demek halaoğlu yeterki sen iste...
Halaoğlu, otobüs bile kaldırırız yeterki yolcu var de
arkadaşlar cuma günü toplantıda kesin sayıyı netleştirelim benden haber bekliyorlar
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
vay be one-way ve kenan aynı masada ne günlermiş
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=5736
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hakikaten ya neler gördük geçirdik kısa zamanda daha bakalım neler göreceğiz ilerideki günler acı tatlı nelere gebe ne yollar ne yıllar yapacağız bakalım
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Bugun akşam saat 19:30 da Ömerağada oluyos. Serref kankini de al gel. Yalniz yağmurlu olursa hava ekistradan bant alın
Sevgili Barış,BBRR adlı üyeden alıntı
O günler çok ta eski değil. Geçenlerde 15-20 gün önce de aynı masada karşılıklı oturuldu, kadehler kalktı, sohbet edildi, öpüşüldü.
İzmir'li sıcak kanlıdır. Bazen kan, o kadar ısınır ki kanı kaynıyo olur.
Herşey için biraz zaman lazım sadece. Yeter ki kalpler onarılamıyacak şekilde kırılmasın.
Sevgiler, saygılar.
arkadaşlar ben bu haftada önümüzdeki haftada istanbulda olacağım size ii eğlenceler bol bol resme çekinin
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
islanın da gelin.
arkadaşlar akrep in sol gözü bantlı toplantıda ve gezide sanırım olamayabiliriz.
akrepe geçmiş olsun işallah çabuk iyileşir hafta sonuna otostop yapacam işallah biri alır bizi
akşama görüşürüz kazasız belasız günlere ii seyirler
Teşekkür ederim macigo..
Arkadaşlar,toplantıda görüşmek üzere..sevgi ve selamlarımı yolluyorum..
ablacım geçmiş olsun akşama görüşürüz kendine dikkat et
Ya sorma kenancım,iki gündür korsanlar gibi dolaşıyorum..bir hafta kapalı kalması gerekliymiş üzerinize afiyet..neyse akşama görüşürüz..sizleri çok özledik.
Akrep geçmiş olsun!!! çok üzüldüm. yukarda bahsettiğim bant başka yanlış anlama!!!
ablacığım geçmiş olsun
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Sevgili dostum ne oldu geçmiş olsun umarım önemli bişi yokturaakreeep adlı üyeden alıntı
Umarım gözündeki bayrak hala görünüyodur
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
Teşlekkür ederim Kılıçbalığı,önemli birşey değil..şimdi bandajıma bayrak resmi yapıştıracağım.. birkaç gün kapalı kalması gerekiyor..
Canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkürler akşama görüşürüz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)