Bi aksilik çıkmazsa bende ordayım
Bi aksilik çıkmazsa bende ordayım
Ben de aranıza yeni katılmış birisi olarak gelmeyi düşünüyorum tabi kısmetse. Ama bakıyorum maaşallah herkesin motoru çok güzel, ben biraz ezik kalabilirim yanınızda
bi aksilik olmazsa bende oradayım agalar
Bende geleceğim 1 saat önceden yola çıkarım malum mesafe biraz uzak:D Cem sonraki toplantıları karşıyaka tarafında da yapsak
Bɑzı insɑnlɑr yɑğmuru hisseder, bɑzılɑrı ise sɑdece ıslɑnır.
Ben bu hafta gece vardiyesinde olacağım gelip sizlerle tanışıp sonra ayrılırım ve işe giderim yada hava şartları uygun olursa direk sizin yanınızdan aliağaya doğru sürerim ama bu sefer gelmek istiyorum. Perşembe görüşmek üzere.
bende ordayım ;)
perşembe ve pazar şirinceye +2 hatta +4 gelebiliriz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------
uygun olursa gruptan olmayan şahsi arkadaşımı da çağıracağım şirinceye
Şükrü,Anıl,Emre,Mustatafa,Cemal Dostlar perşembe günü görüşmek üzeri şimdiki sorularınızı oraya saklayın beraber topluca rahatça konuşuruz.
Şirince gezisini tekrardan oylamaya sunucaz çünkü bu pazar fuar zamanı ile çakışıyor belki 1 hafta daha erteleyebiliriz oylama sonucuna baglı.
Nasip olursa bende gelicem. Bu arada blacksnake grubu 9 mart pazar şirince gezisi yapacak epey kalabalık olunacak. Belki o tarihe alınacak olursa hep beraber gidilebilir. Genede oylamaya kalmış.
Biz hep ordayız zaten :D
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Arkadaşlar Konya'dan motor almak için gelmiştim. Kısmette toplantıya katılmak ta varmış. İnşallah oradayım.
Saygılarımla
Arkadaşlar Şirince planından emin misiniz ?
Eğer sadece piknik planıysa şirinceye girmeden eyvallah ama o meyveli yada küp isimli şaraplara dokunmayacaksınız değil mi ?
Kesinlikle üzerinize alınmayın gidip shot bardaklarında iç iç iç dönüşte siz tabiki bayılmazsınız ama ya bir bayılan olursa ya bir trafik uygulamaya denk gelirseniz ?
Kuruntu yapıyorum belki hoş görün ama izmir güzel organizasyonlar yapıyor ilk fırsatta bende bi baskın yapıp tanışmak istiyorum daha sezon açılmadan fire vermeyelim dikkatli olun.
Saygılar
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
ben bu hafta olursa katılamayacağım geziye ama katılan hiç kimsenin öyle bir hataya düşmiyeceğine eminim koynumuza alır evde içerizArkadaşlar Şirince planından emin misiniz ?
Eğer sadece piknik planıysa şirinceye girmeden eyvallah ama o meyveli yada küp isimli şaraplara dokunmayacaksınız değil mi ?
Kesinlikle üzerinize alınmayın gidip shot bardaklarında iç iç iç dönüşte siz tabiki bayılmazsınız ama ya bir bayılan olursa ya bir trafik uygulamaya denk gelirseniz ?
Kuruntu yapıyorum belki hoş görün ama izmir güzel organizasyonlar yapıyor ilk fırsatta bende bi baskın yapıp tanışmak istiyorum daha sezon açılmadan fire vermeyelim dikkatli olun.
Saygılar
aynen Cem tabiki bizde herkes kendini bilir sıkıntı çıkmayacaktır ama yine de yazayım dedim kuruntu işte
Ha şimdi istanbulda çalışmak yerine şirince sokaklarında shot atmayı tercih ederdimthumleft:
Terasa gidecek arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
Nasip olursa orada olacağız, ama durumlardan dolayı belki gelemeyebiliriz.
Cem'i haberdar ederim.
İyi forumlar
Tamamdır cenk cuma görüşmek üzere dostum bırlıkte bir iki shottda biz atarız istanbulda
Göktug tamamdır kardeşim siz hazalla iyi olmaya bakın ahmetle apoyada haber verebilirsen sevinirim. Zaten apo izmir mt'nin önceki sürüşlerine katılmış biri.
Bu gün İzmir dışına çıkmak zorundayım. Yoksa kesinlikle katılmayı düşünüyordum. Bu nedenle üzgünüm. Katılacak tüm arkadaşlara şimdiden saygı ve sevgilerimi sunuyorum. İyi toplantılar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)