Tuncer Sezen adlı üyeden alıntı
flame öncelikle şunu belirtmek istiyorum; değil sana hiç bir kimseye 9 senedir 'toplu sürüş zordur yapamazsiniz, çok acemisiniz, şu kankamiz bizim arariz' tarzinda bir mesaj yazmadim, bilakis yukarıda bahsettiğiniz herşeyi herkesin yapabileceğini düşünüyorum. Herkesin acemi olduğu bir evre vardir, kimse anne karninda ogrenmedi bu isleri,acemi diye disladigim hic kimse olmadi bu gune kadar. Şu kankamdir onu ararim bak gibi cümleler kurmam zaten mümkün değil ki ben kendim MT yoneticisiyim, ekstra birini aramaya ihtiyacim yok. Ben bu tarz cumleler kurmam, kuran varsa da her birey kendinden sorumludur ki yakinisinizi ona yapmanizi yeylerdim. Zira kurduğunuz cümleler oldukça mesnetsiz. Ekmek elden gidiyor gibi yakistirmalariniz çirkin olmuş. Beni tanımıyorsunuz, birden bu şekilde bir cephe almanıza anlam veremedim. Eminim iyi birisiniz ancak yazmadigim cumlelerle bahsini dahi acmadigim konularla beni elestiren bir yazi yazmanizi size o yukaridaki cumleleri kuran insanlardan farkli, on yargisiz biri olmadiginiz izlemini uyandirabiliyor.
Özete gecersek, MT İzmir eskisiyle yenisiyle vardir, eskiler yenilerden ya da yeniler eskilerden degersiz degildir. MT İzmir in yapacagi her guzel etkinlik ancak ve ancak mutluluk yaratir bende,çekememezlik- kıskançlık değil. Ben 40 motosiklet gezi yaptigimiz zamanlarda bile bu grubun yoneticisiyim demedim, padisahcilik oynamadim, sadece yön veren (lerden) biri oldum. Ve her zaman bir kişinin yonetmesinin de karsisinda ilk ben durdum. Bunun oldugu donemlerde yasanan sıkıntılar aşikar.
Ve bir iki mesajda gördüm, lütfen kimsenin burada motoru ya da maddi durumuyla nitelendirildigini, ima dahi etmeyin, suan bir cok arkadasimiz motosiklet alacak parasi olmadigi icin gruba ugramiyor (bende 1 ay once motorsuz kalmamak icin tvs apache aldim,goldwing e binmiyorum yani),motorlar gelir gider,önemli olan motorun fiyati degil, üzerindeki dostumuzun degeri.
Bu konular uzun konular ve maalesef yazi dili tüm dusunceleri aktarmakta yetersiz kalabiliyor.
Cem hayirli olsun il temsilciligin, en yakın zamanda görüşür tanisirsak yanlış anlasilmalara mahal kalmaz diye dusunuyorum.
Herkes hosgeldi tekrar,gorusmek üzere.