Alper kaytan bıyıklı olmuş
Öyle Öyle ben onun bufuna bitiyorum
Arkadaşlar Bazı fotolar 3ncü sayfada fotoların devamı gelicek dahada gelenler olduktan sonrada son fotoları çekildik.
Akşam üzeri onlarıda ekleyecegiz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:20 ----------
Bu pazar degil diger pazar hava müsait olursa izmir - seferhisar düşünüyoruz bu kadar kalabalıkla gidecebilecegimiz hem yakın hemde güzel bir rota.
Geziden önce çok detaylı bir konu açacagım ve geziye çıkmadan evel bazı arkadaşlar gezi düzeni hakkında açıklamalar yapıcak belli başlı kurallar şeklinde gidecegiz. Keyifli geçicek zaten dünkü toplantıdaki muhabbetler bunun sinyalini verdi
Güzel bir toplantı oldu.
Ben bu kadar kişi toplanmaz diye tahmin ediyordum.
Çok güzel mütevazi insanlarla tanıştık.
Gelen herkesin ayaklarına sağlık
fotoları bekliyoruz
fotoğraflar cemal abide ben sadece fotografları çekiciydim :D
Aradım konuştuk işteymiş şuan çıktıgında ekleyecek yaklaşık 1 saat hallederim dedi.
Merhabalar herkese,
Biliyorum hepiniz fotoğrafları bekliyorsunuz uploadım daha yeni bitti fakat sizden şimdiden özür dilerim. Fotoğraf olayına yoğunlaşarak muhabetten uzak kalmak istemediğim için ayar sıkıntısı yaşamışız ve bazıları çok kalitesiz çıkmış. bir dahaki sefere çok daha kaliteli fotoğraflar çekeceğim
Arkadaşlar, fotoğrafları silde şeklinde seyretmek için aşağıdaki link.
http://s803.photobucket.com/user/jemalizm/slideshow/Motosiklet
diğer fotoğraflar tek tek aşağıdadır.
Güzel fotoğraflar, gecede güzeldi.Katılan tüm arkadaşlara teşekkürler.Cem fazla ara vermeyelim, haftada bir toplanalım derim ben.Herkes her hafta gelemese bile daha sık görüşmüş oluruz.
bende buna katılıyorum, belirlenen bir mekana her hafta aynı saatte gidilir, bunun için bir süre sonra duyuru yapmaya da gerek kalmaz. Biliriz oraya gittiğimizde tanıdık 1-2 yüzün orada olacağını hem kafa dağıtılır hemde sohbet mubhaet olur. Ben mesela her cuma alsancakta bir mekana gelebilirim.
İzmir MT yi bir marka haline getirebiliriz, motora, monta veyahut herhangi bir yere ufacık cırt cırt stiker filan bile olabilir chopper cıların vardır ya deri montları arkalarında yazar kocaman kocaman :D
bunun dışında geziler için ayrıca konuşulup konu açılabilir.
Mustaaa çok mutlusun neşe saçıyosun heaa
Oyuncak vstrom alacam sana bak bozma moralini. Hatta pocket vstrom alayım buluşmalara git onunla laa asma suratını be kardoo
"CaRPe DieM"
tüh ya kaçırdım bi türlü dün yetişemedim kısmet bi sonraki toplantılara inşallah
Artçı geldin artçı gidicen. Ben kalktım buralardan geldim, sen kalktın bana da artçı oldun
"CaRPe DieM"
Cem herkesi bi çatı altında toplamış güzel iş, güzel ortam AZ FOTOĞRAF :( :D
Harikasınız.
Güzel bir toplaşma olmuş....
Ailesel sebeplerden gelemedim...
İşallah öteki toplantıda aranızda olabilirim...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)