Sen bilirsin en yakin zamanda katilman dilegiyle ozaman
Sen bilirsin en yakin zamanda katilman dilegiyle ozaman
Teşekkürler, bol bol rahatsız edicem zaten artık seni
Sorun degil her zaman sorulara ve muhabbetlere acigim
Bir aksilik çıkmassa gelmeye çalışacağım....
Alper abi buyur gel senide bekliyoruz
Arkadaşlarım hepinize birkaç hatırlatma yapayım.
Bazı arkadşlarımızın kız arkadaşlarıda gelicek o yüzden seviyeli ve saygılı konuşalım küfürlü muhabbetler yapmıyalım.
Diger bir meselede nerdeyse 20 kişi olabiliriz yada hiç kimse gelemez bilemiyoruz fakat geliceklere baktıgımızda nerdeyse 20ye yaklaştık.
20 kişi muhabbet esnasında karmaşa ve gruplar halinde belirsiz bir toplantı olur. Bu toplantıyı düzenleme amacım farklı o yüzden maddeler halinde bir kagıda konuları yazdım konuşmamız gerekenleri onları açıkladıktan sonra ve anlattıktan sonra karman çorman muhabbetlere geri dönebilriz
Bazı arkadaşlar yahu cem saçmala ne konuşması falan diyebilir düzenli ve güvenli tehlikesiz bir gezi ve iyi toplantılar için bazı konuşmalar yapmak durumdayım.
Yarın herkes 8de buluşma yerimiz leman kültür. 9 gibide ciddi muhabbet konularını sizlere anlatacagım ve bunlar üzerinde duracagız
Burda 20 kişi tanışıp daha sonra karman çorman bi geziye çıkmak istemeyen arkadaşlarımız var grup sürüşüne karşı olanlar dahi var bu yüzden herkesi mutlu etmek için bilgilendirme yapmak durumdayım.
Bunu neden ben üstleniyorum İzmir il temsilcisi yazdıgı için degil toplantıları ve gezileri ben düzenlemeyi düşündügüm için olucak kazalardan hukuken sorumlu olmasamda vicdanen rahat etmem ve güvenli bir sürüş olması için.
Toplantı esnasında ben bazı konulara deginirken beni dikkatle dinlerseniz sevinirim
Bazı konularda sizlerin görüş ve önerileriyle karar verecegiz.
Düzgün bir İzmir Mt istiyorsak bunları yapmak zorundayım
Konunun içeriginde yakın zamanda düzenleyecegim izmir-balıkesir geziside olucak onu ayrıntılarıyla ve ne yapacagımızıda anlatacagım.
Yarın görüşmek üzere .
Görüşürüz Kaptan Derin ve güzel düşünmüşsün her bir detayı
Şimdiden sizlere iyi eğlenceler, bol muhabbetler.
güzel bir toplantı olacak gibi, görüşmek tanışmak üzere vakit yaklaşıyor...
Bira para mi vereceksiniz .? Bende gelirim hem size nasil kiz tavlanir gostereyim
Malum tercube yas 41
Olası Balıkesir gezinizi takip ediyorum Sorularınız olursa özelden mesaj yolarsın elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Bu Gün Güzeldi Herşey Herkese Teşekkürler Sukutur Nasıl Kullanılıyor Gördü Sanırım Hızlı Kardeşlerim
Gelen herkese teşkkürler. 30 kişi vardık belkide daha fazla .
Çok konuşamadık muhabbet edemedik fakat birdakine daha detaylı ve daha iyi bir mekan seçimi olucak.
Gezi mevzusuna gelirsek ilk İzmir Mt için kısa soluklu bir gezi yapacagız.
İzmir-Balıkesir gezisi şuan askıda önümüzdeki günlerde karar verecegiz.
Fotograflarıda hem burda hemde izmir Mt'de paylaşacagız.
Alkol yokmu simdi
Ahahah Gördük Murat ya 600RR gibi mübarek :D Cem fotoğrafları bekliyoruz en kısa sürede dostum.
Gerçekten güzel bir akşamdı gelen herkese teşekkürler
Haftaya neredeyiz haftaya, sen onu söyle Can'da galiba fotoğraflar ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)