Kısmet olursa bende toplantıda +1 'im
hatta hatunu kandırabilirsem +1 daha olurum
Ama o bu aralar yoğun çalışıyor malum dershaneciler için hızlandırma dönemi
Bu arada bende de motor yok haberiniz olsun
Kısmet olursa bende toplantıda +1 'im
hatta hatunu kandırabilirsem +1 daha olurum
Ama o bu aralar yoğun çalışıyor malum dershaneciler için hızlandırma dönemi
Bu arada bende de motor yok haberiniz olsun
Kış geldi viraj falan bitti dostum . Bu havalarda ölüm zaten.
Virajsız bir hayat daha güvenli.
Asvalt soguk lastiklerde güzel ısınmıyor. M5leri aldın sende havalar ısınsın doya doya gezeriz
Cihan abimizde Fz8 olacak artıkın göktug hele ışıklardaki ününü çok duydum İl İl dolaşıp fz6 üyelerine toz yutturuyormuş
Bizde gelirdik ama motorsuz günlerim yakın olduğu için kendimi kaptırmak istemiyorum valla.
orda olmak çok isterdim ama izmirde değilim bu hafta bir daha ki buluşmada görüşmek üzere
Valla göktuğ buğün yarın satılacak motor alıcıs var.
ama bakalım kısmet
Abi bence gelmelisiniz ya sonuçta hemen satılmıyor motor veya satılmadı bence gelin oturalım görüşelim güzel olur ısrarcıyım bu konuda [/QUOTE]
Peki abi ne diyeyim siz bilirsiniz o halde :/ Hayırlısı olsun inşallah kararın
Bi aksilik olmazsa sayımız belli olmamakla beraber gelmeyi düşünüyoruz. Tahminen grubu temsilen 3-4 kişi oluruz, malum çalışanlar, mesaiye kalanlar ve işi olanlar var.
Gelecek olanlarla yarın görüşmek üzere
Aynen benim Nevzat
Motoru alma fikri zaten burayi yaklasik 2 yildir takip etmemdi.Neredeyse hyosungla ilgili herseyi buradan ögrendim
2011 ve sonrasi kasalari hosuma gidiyordu.Arka stop dizaynı falan.Azim ettim en sonunda aldim cokta memnunum
Yoksa su gecen cuma okulun onundeki siyah hyo senin miydi?
Aynen öyle benimkiydi o
Cok sevindim ya, yazın beraber gazlariz artik .Izmir MT cok aktif zaten, hele ki Cem abi Izmir temsilcisi olduktan sonra grubun iyice aktiflesecegine eminim.
Gazlariz yarin geliyor musun Alsancaga?
Aslında motosiklet almadan bulusmalara falan katılmayı hic istemiyorum. Zor tutuyorum zaten kendimi, simdi orda ki güzel ortami muhabbeti falan görünce kendimi tutamam gider alırım hyo'yu ehliyetsiz falan sorun yaşarım ondan korkuyorum Biraz daha sabretmem gerekecek :/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)