mersin li arkadaşlar artık toplanma zamanı geldi 30 nisan pazar gözne gezisi var ve dahası gelecek forumları takip edelim özellikle mersin(mt) forumunu.ilginizi bekliyoruz.
mersin li arkadaşlar artık toplanma zamanı geldi 30 nisan pazar gözne gezisi var ve dahası gelecek forumları takip edelim özellikle mersin(mt) forumunu.ilginizi bekliyoruz.
mersin,cruiser,avukat,27
eminim katılım olacaktır, tahminime en az 5 yada 6 tane motor olursunuz, tabi bu en az olanı, nihayet bir gezi yapıyorsunuz ya helal olsun, bol gezmeceler, aman az fotoğraf çekelim demeyin ha bolcana olsun mümkünse...
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
desenize curcuna olacak Adana MT de Boğsak a gelmeyi planlamıştı son hali ne oldu bilmiyorum ama umarım güzel olur kaynaşma olur.
adana grubu boğsaka kesin gideceksek yönler deişebilir.. hem kaynaşmış oluruz..?_?
CBR 600F Honda,
artniyet alper merhaba. seni forumlarda hareketli görmek beni çok mutlu etti. bi türlü buluşamadık seninle pazar günki gezi için söz veremem ama gelmeye çalışıcam. 2 arkadaş daha var belki onlarda gelebilir...
ama o yola çıkmakta beni düşündürüyor. kent ormanı tarafına gitmiştik arkadaşlarla, çok çukur var. adamı perişan ediyor.bide piknikçilerin oluşturduğu kalabalığı yabana atmamak lazım...
kaan hoca sende hangi makine war?_?
CBR 600F Honda,
29 30 nisan bir problem çıkmassa bogsakta olunacak gelirseniz tanışalım
29-30 nisanda bir problem çıkmassa bogsakta toplanacağız katılırsanız tanışalım
boğsak iyi olur ama biraz uzak, yani günü birlik için. aslında benim niyetim narlıkuyu,akyar,kız kalesi falandı.hem gezmek hemde denize girmek için. çıldırıcam nisan bitiyo ben daha denize giremedim
bence de arkadaslar orta noktayı bulup narlıkuyu diyelim.
bu hafta sonu için
işte oldu tamam narlıkuyu ya gidiyoruz şaka bi yana hafta içi bi akşam buluşalım orda karar verelim daha iyi olmazmı hem tanışalım bi yahu. yarın mesela akşam saat 19:00 yada perşembe...
Benkaan nerde buluşalım . Aslında onceden tanışıp gidecegimiz yeri yuzyuze tayin etsek daha iyi olur. ha bu arada adana dan kalabalık bir grup narlıkuyu tarafına gidebilirmiş.. isterseniz o tarafa takılabiliriz...Art niyet sen ehliyeti aldın mı ???
sanmam almamıştır. daha geçen hafta yazılı sınava girdi. diğer mersinliler bağlansada buluşacağımız yeri konuşak iyi olur.
ehliyeti almadım arkadaşlar ve ehliyetsiz olnlar var aramızda bnce bidaha düşünelim boğsak-narlıkuyu tarafını 650 milyon az para değil
mersin,cruiser,avukat,27
arkadaşlar bende varım nereye gidiyoruz isterseniz tanışalım iyi olur mesela kültür merkezinin ordaki byük dijital saattin orda buluşalım akşam 7 de olurmu biz zaten 3-4 kişi varız biri pckopat biri ben ikiside dışardan üye değiller ama olursa yarın buluşalım saat 19:00 iyi benkannın dediği dibi olurmu arkadaşlar
ortak bi gün saat belirleyelip tanışalım arkadaşlar. hem neler yapacağımıza karar veririz. artniyet cuma diyordun??? cuma akşam üstü buluşalımmı saat 19:00 mesela...
bana uyar hoca cumartesi 19da olabilir..
CBR 600F Honda,
ozaman beyler cuma günü çay içip tanışıyoruz. saat 19:00 da kültür merkezinin karşısındaki dijital saatin orda.ordanda adnan menderese çay bahçesine. gelenler al kaldırsın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)