Şile Riva Gazlama Tozlama.. GEZİYORUZ..
Reklamlar
-
merhaba arkadaşlar yarın ufaktan bi gezme niyetimiz var. katılmak isteyen arkadaşlarımız katılabilir. hem tanışmış hem gezmiş oluruz.
gurubumuzda 250cc altı motor malesef yok orta tempolu yer yer düşük tempolu bi gezi. ortalama 150 km yol yapıyoruz. grubumuzda kesinlikle apaçi özellikleri taşıyan arkadaş bulunmamaktadır. ve bunun devamlılığı bizim için önemlidir.
rotamız şu şekilde: çekmeköy şile yolu üzerinde beşiktaş nevzat demir tesisleri yanındaki shel benzinlikden başlıyor kavacık beykoz riva rivadan köy yollarından sofular şile istikameti ve şile otoyolundan dönüş. özellikle riva şile arası virajlı orman yolları çok muazzam sofular kurna gibi köylerden geçeceğiz. duruma göre şilede çay çorbada içebilir muhabbet edebiliriz.
katılmak bizimle sürmek isteyen arkadaşlar. 19.1.2014 pazar saat 11:00,da çekmeköy şile yolu üzerindeki shelde buluşuyoruz..
Reklamlar
-
Ben Beykoz'dan katilabilirim. Tam olarak istikamet nasil acaba? Acarlardan katilip Riva'ya gelebilirim. Malum final haftasi cok zorlayamiyorum vaktimi
-
istikamet aynen acarlardan riva yolu rivaya varmadan üvezli yoluna sapıyoruz köylerden şileye..
[IMG][/IMG]
-
-
kırmızı hyo benim eski motor
-
İzmir İl Temsilcisi
çelikatlı adlı üyeden alıntı
kırmızı hyo benim eski motor
Benimde eski motor özlem çekiyorum
Senin hyo yeni kasaymış ama.
-
-
Cbr250r tempoya ayak uydurabilir mi??? :D
-
Beni zaten aranıza almazdınız motoru satmasaydım..
-
çelikatlı adlı üyeden alıntı
Fazla yağlamıssın hacıı bakımlı motor kendini belli ediyor
-
bikerboi adlı üyeden alıntı
Ben Beykoz'dan katilabilirim. Tam olarak istikamet nasil acaba? Acarlardan katilip Riva'ya gelebilirim. Malum final haftasi cok zorlayamiyorum vaktimi
acarların önünden alabiliriz sizi 11.30 gibi. uyar mı?
ormankebabi adlı üyeden alıntı
uydurur uydurur:D
-
ormankebabi adlı üyeden alıntı
uydurur sıkıntı yok har har tapa gaz sürmüyoruz orman yolları viraj zaten. memnun oluruz..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:28 ----------
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Fazla yağlamıssın hacıı
bakımlı motor kendini belli ediyor
vazelinlemiştim ondan parlıyo
-
Tamamdır bir aksilik çıkmazsa saat 11.30da acarkent a kapısının önündeki ışıklarda olacağım.Görüşmek üzere.
-
-
ah be kısmetse önümüzdeki hafta cbr250r alma niyetim vardı haftaya bida çıkak yaa :D
-
Cc ayrımcılığı yapmış ne kadar ayıp .....nasıl karıştırırim ortalığı varya
-
İçimizde malesef yok derken küçükler gelmesin layn anlamında değil keşke gelsende olsa. Ama nerdee evden izin alamazsınki laytlar sizi
-
Çıkıyom ben şimdi, yarım saate gelirim... Beni almadan gitmeyin :D
-
-
Cok guzel gazladik hakkaten:-) Nihat (er6), Erol (f800), Alican(Cbr250r) tesekkurler arkadaslar..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)