Bugun sizleri Kavacık civarinda park hâlinde iken gördüm. Selam verdim. Beni farkettinizmi ?
Bugun sizleri Kavacık civarinda park hâlinde iken gördüm. Selam verdim. Beni farkettinizmi ?
evet engin. sonra riva yolunda fotoğraf cekiyordunuz galiba:-)
cbr250r geri kalmadı değil mi performans iyimiydi böyle turlarda
ben gelsem hepsını alırdım da 200 den sonra bı tıtresım oluyor onla ılgılendım bugün
www.erkakurye.com
kalmadı kalmadı hatta diğer 250cc,miz hyo bizi peşinden baya koşturdu
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:25 ----------
keşke biz olduğumuzu anlayınca dursaydın sana bi merhaba demek isterdim doğrusu eşşek arısıda hayırlı olsun bu arada sarı olaydı iyiydi ama olsun
yolunuz hep açık olsun...
Valla nihat kardeş. Siz oldugunuzu bilseydim dururdum. Aslinda aklimdan gecti bi durayim ddedim ama. Neyse bidahaki sefere hepberaberinsllh çıkarız yola. Bu arada mavi olmasi beni daha cok mutlu ediyor
[QUOTE=çelikatlı;3249510]kalmadı kalmadı hatta diğer 250cc,miz hyo bizi peşinden baya koşturdu
[COLOR="Silver"]
Geride kalmanın hüsranı ile fotoğraflarda boynu bükük çıkmışım :D
yokbe ben çekememişim driver iyi olduktan sonra 250cc gayet yeterli bence.
Çok iyiymiş hakikaten Kardeşim arada sırada akşam gezmesi de yapsak ya kısa kısa..mesela saat 20:00 gibi Kuruçeşme civarı kalkış,sahilden tarabyaya ya da Sarıyer'e kadar,orda çay-muhabbet sonra büyüklere cd'den dönüş..bu özellikle havanın iyi ve kuru olduğu,hafta içi akşamları müsait olan arkadaşlara ilaç gibi gelir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)