hacı ayıpsın senin için özel çözümümüz var; evlerde kaçak olan azeri vodka ve şarapları geçiyorum (bu şans işi) ama iran da tek olan, isfahan da kadınların başı açık gezebildiği ve şarabın olduğu bi ermeni mahallesi var yeni julfa mahallesi..sınırdan 1600 km uzaklıkta sadece new julfa diye geçiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:19 ----------
dediğin gibi aynı bütçeye başka rotalar olabilir. ama iran ın bize katacağı şeyler olacak..ukrayna yolu okuduğuma göre sürekli rüşvet için polislerin durduruduğu bi yer...yol arkadaşım daha önce amerika da kaldı...ben de avrupa da bi süre gezdim...onun için iran baya bi farklılık olacak bizim için...kıyafet için kullan at asker donu tshirtü düşünüyoruz..intercom baya faydalı olacak ama kaba lüks gibi
iran şehirleri çok büyük bi alana yayıldığı için şehir çok çok büyük ve kalabalık...o rezalet trafikte dediğin gibi navigasyon şart...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------
sayılı gün çabuk geçmiş gelmişsin yine yepisyeni avatarınla...gezimize bekleriz seni de