2,5 YTL'ye MotoGP Bileti!!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Super Moderator
Çok teşekkürler.
Ben de yarın sabah MOTORBIKE almayı, bulamazsam ADA KİTABEVİ'nden bilet almayı düşünüyordum. Şimdi sayende OTOHABER ile kavuşacağım biletime.
-
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
-
@olcan138, ya açıkçası bilet veren diğer dergileri de yazacaktım.. yazıma başlarken aklımda vardı ama unutmuşum.. hatırlattığın için teşekkürler.. Evet senin de dediğin gibi Motor Bike ve Motor On dergileri de açık alan bileti veriyorlar.. Fakat onların fiyatları 5 YTL...
-
çok sağol İLNAPOLİ..............ben de yarın biletix ten almak için merter /migrosa gidecektim isabetli oldu bu uyarın,teşekkürlerimle
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
eyvallah kardeş çok iyi hizmet ettin hem bize hem firmana. Ben de bilet için bir degi almayı düşünüyordum ki derginin adı belli olmuş oldu.
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
-
ya ben bu motor dergilerini hiç bir yerde bulamıyorum
her ay Pcnet, Chip, Macline gibi bilgisayar dergilerini alıyorum ama aldığm yerde nede başka bir yerde bulamıyorum şu motosiklet dergilerini
siz nereden alıyorsunuz. bostancıda oturuyorum. buralarda nerde satılıyor. lütfen yardımcı olun
-
Banada bırakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bende alcammmm bana kalmazsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa öldürürümmmmmmmmm şey benle kimler gelcek ya avrupa yakasından oraya
-
Dergi piyasada artık arkadaşlar, açık alan için bilet almak isteyenler gazete bayilerinden OTOHABER'e ulaşabilirler..
NOT: Derginin kapağında biletle ilgili bir şey yazmıyor fakat poşetin içinde bilet var. Dergi ulusal olduğundan kapakta bilet hakkında bir şey yazılmadı sadece Marmara Bölgesi'ndeki dergilerin içerisinde bilet var.
-
bu güzel haber işte...
bilet bulacaz diye yırtıyoruz burada sagol kardeşim öglen cıkar dışarda dergi mergi bırakmam bayilerde...fazlasınaı levet BP de veririm isteyene...
-
-
destinyofrock adlı üyeden alıntı
Banada bırakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bende alcammmm bana kalmazsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa öldürürümmmmmmmmm
şey benle kimler gelcek ya avrupa yakasından oraya
ben gelırım de acemıyım bıras yavas gıdersen pesınden tıngır mıngır yetısmeye calısırım
( ıkı hafta once motosıklet dunyası dıye bı dergı almıstım bolu da cansıkıntısından okurum dıye ıcınden bılet cıkıvedüü )
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
-
Super Moderator
Bu öğlen ben de kavuştum dergime ve dolayısıyla biletime, teşekkürler OTOHABER, teşekkürler ilnapoli...
-
Süper Moderatör (BBRR)
Pazartesi yani yarın günü bayilerde olacak OTOHABER dergisinde MotoGP'ye açık alan için geçerli bilet olacak. Derginin fiyatı 2,5 YTL
vay reklam ha hemde yönetimden habersiz....atalım bunu siteden vay hain
hemde dergi reklamı
duyurulara taşıdım vede sabitledim ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
ben aldım... süpperrr...
dostlar dergide KOMBİNE bilet var 28-29-30.04.2006 tarihli... 3 günlük...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
-
@BBRR, valla suçum yok, motorcu kardeşlerime hizmet olsun
-
Süper Moderatör (BBRR)
hizmet böle olmaz dergiden 100 adet alacan gelecen dağıtacan bedava işte hizmet
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Ya ben Etiler D&R'da dergiye aktım, hatta güvenliğe rica ettim poşeti açtı ama içinden bilet çıkmadı??? Emin misiniz çıktığından?
-
millet almış işte.. biletler derginin içinde poşetin değil.. bi de dergi haftalık.. doğru sayıya baktığına emin misin? bazen eski sayılar kalıyor bayilerde..
@BBRR, bize gelen dergiler biletsizdi valla 6 bin adet bilet dağıtıldı bu hafta.. İstanbul içindeki bütün dergilerde bilet var..
-
Poşeti açıp derginin aralarına da baktım Neyse, başka yerden alayım, bilet çıkmasa bile OtoHaber okurum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler