Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

2,5 YTL'ye MotoGP Bileti!!

REKLAM ALANI
    ilnapoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Arıyor
    o zaman eski sayı olabilir baktığın dergi.. çünkü sitede dergiyi alanlar var içinden bilet de çıkmış.. olması lazım yani.. belki de senin gibi bakan birisi senden önce aldı bileti gitti

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    belki de senin gibi bakan birisi senden önce aldı bileti gitti
    Ben bişi demiyom 2,5m ytl vermedende bulan var demek
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

assi34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway 150 superlight 34 zd 0765
    eyvallah ilnapoli.dergilerin böyle güzel hediyeler verdiğini öğrendim sayende. tekrar teşekkürler

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Alıntı mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
    ya ben bu motor dergilerini hiç bir yerde bulamıyorum

her ay Pcnet, Chip, Macline gibi bilgisayar dergilerini alıyorum ama aldığm yerde nede başka bir yerde bulamıyorum şu motosiklet dergilerini

siz nereden alıyorsunuz. bostancıda oturuyorum. buralarda nerde satılıyor. lütfen yardımcı olun
    yokmu bilen kimse

Motosikleti
    Arıyor
    gazete bayilerini gezecen, bu sayfa OTOHABER sayfası

Kartal23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motorumu Sattım
    Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı
    Ya ben Etiler D&R'da dergiye aktım, hatta güvenliğe rica ettim poşeti açtı ama içinden bilet çıkmadı??? Emin misiniz çıktığından?
    doğru tarihli dergiyi aldığından eminmisin....
    24-30.04.2006 tarihli olacak....
    benim dergimin 1.sayfasında hazır beni bekliyordu... hemide KOMBİNE olarak...
    Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
    ( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
    Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize

Motosikleti
    arkadaşlar ben dergiyi aldım. haber fos çıktı. bilet milet yok içinde.sayı bu haftanın. 24-30 nisan haftasının. sayı da 2006/17. sakın aldanıpta almayın. sanada ne diyeyim bilmiyorum ilnapoli.iyi kandırdın bizi. ben migrostan aldım. açılmışmı diyede naylona özellikle dikkat ettim. tertemizdi.

Motosikleti
    Arıyor
    niye yalan söyliyeyim arkadaşlar yapmayın lütfen. cuma günü TMF'den 6 bin adet bileti bizzat ben aldım. biletler matbaaya yollandı ve dergiler basılırken içine konuldu. başına niye öyle bişey geldi assi34, bilemiyorum ama olmaması lazım.. Kartal23, almış dergiyi içinden bilet çıkmış işte adam kafasından mı atıyo yani.. belki İstanbul'da 10 bin dergi dağıtıldı ne bileyim ben.. 6 bin bilet piyasada ama..

Motosikleti
    tabirim yalnış olabilir özür dilerim ama dergiden çıkmadı.dediğin gibi bütün dergilere konmamış olabilir ama bunu da söyleyebilirdin.ümidimiz kırıldı yani

Motosikleti
    Arıyor
    ben derginin yazı işleri bölümünde çalışıyorum. yönetim, matbaa ve dağıtımdan başka birimler sorumlu. İstanbul'a kaç dergi dağıtılıyor, nereye ne kadar dergi gidiyor benim bir haberim yok zaten olamaz da.. biz dergiyi yaparız gerisini hiç tanımadığımız bilmediğimiz kişiler halleder.. dediğim gibi 6 bin bilet dergilerin içerisine yerleştirildi.. ama İstanbul'da kaç dergi var ondan bir haberim yok.. eğer İstanbul'da 7 bin adet derdi dağıtıldıysa malesef bin tanesi boş.. Ama dediğim gibi ne kadar dergi dağıtıldı bir bilgim yok..

Motosikleti
    iyiya neyse.yarın biletix e bakacağım inşaallah bulurum.yoksa eğer pazar sabahı girişte bilet alabilirmiyiz .haberin varmı?

Motosikleti
    Arıyor
    bende motosiklet dergilerinden çıkma iki adet bilet var birini sana veririm.

Motosikleti
    öyle bir teklif yaptın ki hayır demem imkansız. ben yarın biletix e sorayım bulamazsam eğer senden isterim.olur mu?

Motosikleti
    Arıyor
    olur tabi problem değil. ne kadar benim yüzümden olmasa da bir OTOHABER çalışanı olarak seni dergiyi satın almaya yönlendirdim ve derginin içi boş çıktı. Elimdeki bileti sana yarış günü veririm.

Motosikleti
    beni mahçup ediyorsun.kaldıki derginin içi boş değil. okunacak,ilgi çekecek türden şeyler de varmış yani. ozaman tamam. yarın sana nasıl haber verebilirim bilet bulup bulamadığıma dair.eğer bulursam başkası nasiplensin biletinden.

Motosikleti
    Arıyor
    burada yazarsın, her gün takip ediyorum.. bu arada dergiyi dolu bulduğun için de saolasın, gerçekten çok uğraşıyoruz çünkü..

cgl125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    walla arkadaşlar bende mağduriyet yaşadım benim dergiden de çıkmadı bilet anlamadım bende ama bende migrostan aldım dergiyi tek benzerlik bu var assi34 ile
    her şey mümkün değil
    hiç bir şey de imkansız

Motosikleti
    Arıyor
    alla alla ben de bir şey anlamadım arkadşlar.. alper_tim de almış içinden bilet çıkmış.. dediğim gibi alırken tarihine dikkat edin zaten dergi haftalık geçen haftanın dergsi falan olmasın.. Kapakta Yeni Clio ve Grande Punto karşılaştırması var..

zorkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    evet arkadaşlar bende az önce söylenene inanım sırf bilet icin dergiyi aldım ama malesef icinden bilet cıkmadı ...

aargh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono 660 Factory Dark
    ilnapoli yaptigin duyuru icin tesekkurler. Sirkeci'den aldigim dergiden 1 adet MotoGP bileti cikti, varol. Ufak bir sorunum var. Kozyataginda oturuyorum, daha once Istanbul Park'a hic gitmedim. Bakalim nasil gidip gelecegim. Diger bir konu basliginda motoru olanlar icin toplanma ve birlikte hareket duyurusu yapilmis. E bende motor da yok Bindim bir alamete, gidiyorum kiyamete resmen Neyse ya bir sekilde orada olacagim. Formul bulabilmek icin onumde 4 gun daha var.

Tekrar tesekkurler, dergi ve bilet ile ilgili bilgi verdigin icin.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler