2014 Temmuz-ağustos dönemlerinde eşimle birlikte Avrupa turu düşünüyoruz, tecrübesi olan arkadaşlardan yardım, istekli çiftlerden eşlik etmelerini bekliyorum.
2014 Temmuz-ağustos dönemlerinde eşimle birlikte Avrupa turu düşünüyoruz, tecrübesi olan arkadaşlardan yardım, istekli çiftlerden eşlik etmelerini bekliyorum.
Plan nasıl, özelden biraz bilgi verir misniz.
ben de ispanya ve isviçre düşünyorum solo bir gezi planlıyorum. bu yüzden yazılacak öneri ve detaylara ben de açığım.
İtalya'dan gemiyle mi başlamayı düşünüyorsun Özgür?
Geçen yıl tek başıma gitmiştim, bu sene eşim de istiyor, beraber gideceğiz. haziran sonu okullar kapandıktan sonra daha uygundur. Almancı dönemi başlamadan gidip gelmek lazım.
yunanistandan italyaya geçip başlamak çok iyi olur
Gelirken gümrükten iki karton malboro aliverirseniz,
size de zahmet olacak ama
Öyle bir feribot mu var? Nereden nereye gidiyor?
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:48 ----------
Biraz baktım. Igumenitsa'dan İtalyan'nın çeşitli yerlerine feribot var. Örnek olarak Haziranda Brindisi'ye bir kişi motosikletle gidiş dönüş 150 euro civarı fiyat verdi. 9 Saat sürüyor.
(Okumadan imzalamam)
Bende avrupa turu yapmayı planlıyorum.
Motorsikletimi sattım. Kış ayı içerisinde bir R1150 GS alıp büyük bir avrupa turu yapmak istiyorum.
Varsa manyak birlikte heryeri gezelim !
hocasm burdan verilecek öneriler çok kısıtlı olur..yani gidenler her durumu sıralamayamazlar...avrupaya motorla yapılan bir çok gezi yazısı mevcut...muhakkak sen de biliyosundur ama buraya bel bağlama...yanına eşlik etmeleri için çağrıda bulunabilirsin...onun için de gideceğin rotayı ve tarihi aşağı yukarı belirleyip yazman gerekiyor...hadi avrupaya gidek dersen çok geri dönüş olmaz...
bu sene temmuz ortası karadeniz ve gürcistan(tiflis) planlıyoruz iki kişi...
Arkadaşlar benzin parası , evrak yükünü filan düşünürsek italya veya almanyadan motor kiralayarak gezi yapma fikrine ne diyorsunuz ? Benim aklımda bu var , almanya - fransa - hollanda - almanya gibi . Daha çeşitlenebilir konu tabi ...
(yani cebime 1000-1300 € para + gemiyle gidip gelmek) = (çok kısa bir gezi)
diyebilir miyiz? çok paraymış 250 €, bu kadar harcanmasının sebebi gümrük geçişleri mi? otoyol paraları mı?
ben 1000 euro civarı kapora bırakıcam, motoru teslim ettikten 8-9 gün sonra iade edicekler... olmaz o iş
yoksa parası olana mantıklı. sonuçta motorun senin olmaması, kaskolu ve sigortalı olması motoru düşünüp durmanı engelleyecek ve rahat bir tatil yapmanı sağlayacaktır. ama mali yükünü düşününce o parayı kenara ayırsan en kral sigorta/kasko yaptırılır sahibi olduğun motora. (yurt dışında geçerli olan kasko var mı bilmiyorum gerçi)
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
kendi motorunla izmir- roma gemiyle
italya içi motor gezisi
dönüş motorla planım var
haziran sonu ben de bir yunanistan-italya gezisi düşünüyorum. Çıkarılması gereken izinler ve hazırlıklar konusunda araştırma yapıyorum. Bulduklarımı derleyince buraya yazarım. Sizin önerilerinize de açığım. Konunun takipçisiyim.
yeni ehliyetlerin 2015 yılının başında çıkıcak olması çok kötü oldu bu yaz yurtdışı yapmayı düşünenlere 350 lira uluslararası ehliyet çıkarma parası kitlenicek
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)