Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

2014 Avrupa Turu

REKLAM ALANI
    shoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha / YBR 125
    Haziran - Temmuz aylarında yapılacak yunanistan gezisine ben de varım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    düş gezgini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    Selamlar! 29 Temmuz- 1 Eylül tarihleri arasında kıta Avrupa'sını kapsayan tahminen 20000 Km'yi bulan bir tur planlıyorum. Rota anahatlarıyla şöyle: Kapıkule Bulgaristan-Makedonya-Arnavutluk-Karadağ-Bosna Hersek-Hırvatistan-Slovenya-İtalya- İsviçre ( son üç ülkenin sınırları içerisinde kalan Alp dağlarına bir haftalık zaman ayrılarak mümkün oldukça çok geçidin geçilmesi planlanmakta ) takiben Fransa-Andorra-İspanya- Portekiz. Kuzeye yönelerek Belçika- Hollanda ve Almanya. Çek Cumhuriyeti- Slovakya- Macaristan-Romanya- Bulgaristan ve Dereköy sınır kapısından ülkeye giriş. Günde ortalama 550-600 Km' lik yol CBR 250R ile yapılacak. Konaklama için otellerden uzak durulup kamp alanları tercih edilecek. İtalya, Fransa ve İspanya'nın çok pahalı olan otobanları zaruret dışında kullanılmayacak. Keza yemek içme ihtiyacı de çoğunlukla marketlerden satın alınan öteberiler ile karşılanacak. Kısaca konforu az serüveni bol bir tur olacak
    kayasertac bunu beğendi.

agrasiwe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt09
    ağustos 15 te ilk deneme gezimizi iki arkadaş istanbuldan gürcistana ordan gelişte de çeşitli şehirler üzerinden gelerek yapacağız. avrupa turu sanırım 2015 e kısmetse.

bikerboi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    23' Piaggio Beverly S 400
    Alıntı düş gezgini adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar! 29 Temmuz- 1 Eylül tarihleri arasında kıta Avrupa'sını kapsayan tahminen 20000 Km'yi bulan bir tur planlıyorum. Rota anahatlarıyla şöyle: Kapıkule Bulgaristan-Makedonya-Arnavutluk-Karadağ-Bosna Hersek-Hırvatistan-Slovenya-İtalya- İsviçre ( son üç ülkenin sınırları içerisinde kalan Alp dağlarına bir haftalık zaman ayrılarak mümkün oldukça çok geçidin geçilmesi planlanmakta ) takiben Fransa-Andorra-İspanya- Portekiz. Kuzeye yönelerek Belçika- Hollanda ve Almanya. Çek Cumhuriyeti- Slovakya- Macaristan-Romanya- Bulgaristan ve Dereköy sınır kapısından ülkeye giriş. Günde ortalama 550-600 Km' lik yol CBR 250R ile yapılacak. Konaklama için otellerden uzak durulup kamp alanları tercih edilecek. İtalya, Fransa ve İspanya'nın çok pahalı olan otobanları zaruret dışında kullanılmayacak. Keza yemek içme ihtiyacı de çoğunlukla marketlerden satın alınan öteberiler ile karşılanacak. Kısaca konforu az serüveni bol bir tur olacak
    Benzer bir turu ben de arabamla gerçekleştirmeyi planlıyorum. Güzergah çok güzel görünüyor belki biryerlerde karşılaşırız Bu arada bu tur sırasında gezip gördüklerinizi yazmayı unutmayın sonra muhteşem bir anı olur.

Motosikleti
    CBR 250R
    Alıntı bikerboi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benzer bir turu ben de arabamla gerçekleştirmeyi planlıyorum. Güzergah çok güzel görünüyor belki biryerlerde karşılaşırız Bu arada bu tur sırasında gezip gördüklerinizi yazmayı unutmayın sonra muhteşem bir anı olur.
    Yola çıkış tarihini 1 Temmuz'a alabilirim. Böylece keşfede ede gezerim. Fotoğraflamayı, kayıt altına almayı düşünüyorum.Turunuzu motosikletle yapmanızı öneririm. Belki yollarda karşılaşırız.Selam ile...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:51 ----------

Yola iki motosikletle çıkmayı planlıyoruz. Olmadı tek başıma. Güzergahın tamamına veya bir kısmına katılmak isteyen arkadaşlar varsa iletişim kurabiliriz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------

Son iki aydır Balkanlara, Alplere, Avrupa' ya giden motosiklet gezginlerinin izlenimlerini okuyup duruyorum. Bu okumalar sırasında çıkıp gitmek geliyor insanın içinden. Bir aksilik çıkmazsa Allah'ın izniyle bu turu gerçekleştirmeyi planlıyorum.Dönüşte de izlenimlerimi aktarmayı...

inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı düş gezgini adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam,
    Benzer bir rotayla ben de yollarda olacağım. Özel mesaj atacaktım ama kapalı sizde sanırım.
    www.motorumla.net

Motosikleti
    CBR 250R
    Alıntı inzell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam,
    Benzer bir rotayla ben de yollarda olacağım. Özel mesaj atacaktım ama kapalı sizde sanırım.
    Kusura bakmayın özel mesaj için sistemi nasıl aktive edebilirim.

inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    En iyisi mail üzerinden konuşalım.

inzell1ty@gmail.com

Motosikleti
    CBR 250R
    Alıntı inzell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    En iyisi mail üzerinden konuşalım.

inzell1ty@gmail.com
    Hocam o daha zor. Pek anlamam. Bu arada özel mesaj aktive edildi. oradan mesaj atabilirsiniz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:06 ----------

Ya da saslan76@hotmail.com

Palakadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X10 350 Executive
    Arkadaşlar ,

Başka bir başlık altında aynı konuyu açmış idim ama bu taraf daha hızlı ilerliyor .

Haftasonu yunanistan turu ve temmuz içinde çıkışlı avrupa turu için benide ekleyebilirsiniz .

Mail : bulenturgut@gmail.com

Avrupa için kurguladığım rota ;

eşan -( Kasap köfte )
    Selanik ( Ouzo ve Simirnoff Ice 'a merhaba şehri , mezeleri cabası )
    İgoumenista feribot ( mecburi güzergah mümkünse feribotta dinlence )
    Bari feribot
    Roma
    Milano
    Zurih ( Alplerden geçmedik demeyelim )
    Viyana ( Şinitzel yerinde yemeden olmaz )
    Budapeste ( Tamamen tarih dolu bir şehir )
    Sofya ( Mecburi istikamet + Türk mutfağı seçeneği var )
    Edirne ( Tava Ciğer + otoban dan İstanbul )

Motosikleti
    Bugün bende biraz bakındım ama izmir italya aktarmalı 3 farklı feribot ile gözüküyor . Sizin araştırmanız oldumu ?

Motosikleti
    CBR 250R
    sedat aslan'dan İnzell'e; gmail hesabınıza bir mail attım

Motosikleti
    Mail gönderdim

Motosikleti
    BMW 1200 gs ADV
    Herkese selam,
    Geçen yıl ispanya fransa arası pirenelerde yaptıgımız gezinin raporunu enduroistte yazmıştım umarım gideceklere yardımcı olur.
    http://www.enduroist.com/forum/showthread.php?9580-Pireneler-İspanya-2013

Motosikleti
    CBR 250R
    Alıntı kreatin37 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese selam,
    Geçen yıl ispanya fransa arası pirenelerde yaptıgımız gezinin raporunu enduroistte yazmıştım umarım gideceklere yardımcı olur.
    http://www.enduroist.com/forum/showthread.php?9580-Pireneler-İspanya-2013

Teşekkürler paylaşımın için. Konu ölmüş. Biraz hareket getirelim. Geri sayım başladı: 28 Haziran'ın şafağında...

hellboys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600FA 2013
    ne zaman yolculuk

kayasertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    o kadar kişi yazmış zamanında, taze bilgi yok gibi

Yıllık izin cepte, haftaya Bulgar Schengen'imi alıyorum, 25 temmuz-10 ağustos arası yollarda olacağım inşallah

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı Palakadir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Viyana ( Şinitzel yerinde yemeden olmaz )
    tamamen gereksiz..şinitzel (bir farklılık görmedim), patates salatası ( değişik ama çok farklı değil ) küçük bira 21 Euro

kayasertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    21 Yöroo muuu

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)