Rüzgarın izinde. Bilgi Üniversitesi Motosiklet kulübü.
Reklamlar
-
Arkadaşlar birçok ünlü ismin, dergilerin ve kanalların geleceği yönetiminde olduğum Istanbul Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulubünün etkinliği bu pazar yapılacaktır.
Herkesi bekliyorum.
Bir macera yaşayalım, daha önce görmediklerimizi, bilmediklerimizi görelim istedik. Evimizden motorlara atlayıp Afrika kıtasını keşfetmeye karar verdik ve bunu yaptık da!
İstanbul'dan yola çıkarak tüm Afrika kıtasını geçip, kıtanın en güney ucu Cape Town'a motorlarımız ile gittik. Yol boyunca neler yaşamadık ki, ama sizleri hiç unutmadık gördüklerimizi, hissetiklerimi hep paylaştık. Döndükten sonra da ben sunumlar yaparak buna devam ettim.
Vee şimdi sıra yaşadığımız şehirde, İstanbul'da. Siz de maceramızı dinlemek istiyorsanız, 1 Aralık Pazar günü saat 14:00'de Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul kampüsüne bekliyoruz...
Sunum Tarihi ve Yeri;
1 Aralık 2013 Pazar, 14:00 - 17:00
Bilgi Üniversitesi
İstanbul Santral Kampüsü, E4-305 salonu
Eski Silahtarağa Elektrik Santralı
Kazım Karabekir Cad. No: 2/13
34060 Eyüp İstanbul
NOT: Motosiklet için otopark ücretsizdir! Satılık olan motorlarınızı getirip sergileyebilirsiniz.
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
Reklamlar
-
Arkadaşlar geliyorsunuz dimi? Orada organizasyon yapan insanlara kefe nerde derseniz beni size yönlendirirler, telsizim olucak.
-
söz veremicem ama gelmek istiyorum. bişey çıkmazsa orada olurum. belki sizi bulamam ama o atmosferde bulunurum
-
Gelmeyi çok isterdim ama karşı tarafa geçmem imkansız bu pazar
Burda konu isteriz! gezi günlüklerini ve fotoğraflarını merakla bekliyorum..
-
Yarin herkes insALLAH orda....
-
Organizasyon yok hareket yok falan yok filan yok diyen arkadaşlar nerde.....Atıp tutmayı biliyorlar haniler istanbuldaki buluşma ve org. isteyen MT ciler ???
Laf söylesinler bal kabağı..........
-
Biz yarın 9-10 motor gelecez
-
hocam orada, toplamda kaç motor olur?
-
SULH adlı üyeden alıntı
hocam orada, toplamda kaç motor olur?
300-400 civarı. Bilinen çoğu kulüp çağırıldı.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
-
01 Aralık 2013, 13:24
Arkadaşalr tekrar güncelliyorum. Akşam 6'ya kadar faln ordayız. Gelin bi toplantımızda bulunmuş olun.
-
01 Aralık 2013, 13:38
Ben de motorcu bir Bilgi'li olarak katılacağım
-
01 Aralık 2013, 23:38
Arkadaşlar selam. 200-250 motosiklet kadar olduk bugün. Çok keyifli ve komik bir anlatım oldu. Serkan beyin yaşadıkları gerçekten çok eğlenceliydi.
Fotoğraflara buradan bakabilirsiniz.
-
02 Aralık 2013, 00:55
Bende beğendim. Çok maceralı bir gezi olmuş. Ama sunumdan sonra bu tür uzun gezi düşüncelerim hayal oldu. Şartlar çok zorlu geçmiş masrafları da fazla olmuş. Sponsor bulmadan arkanızda destek ekibi olmadan bu gibi uzun yolculuklar mümkün değil. Çok teşekkür ederiz güzel bir pazar günü geçirdim. Ayrıca üniversite binasını da çok ama çok beğendim eski fabrikadan bozma bir üniversite binası .... Ikram edilen kahve ve redbull içinde teşekkürler
Tüm motor sevenlere sevgilerle..
-
02 Aralık 2013, 00:58
RODWIN250R adlı üyeden alıntı
Bende beğendim. Çok maceralı bir gezi olmuş. Ama sunumdan sonra bu tür uzun gezi düşüncelerim hayal oldu. Şartlar çok zorlu geçmiş masrafları da fazla olmuş. Sponsor bulmadan arkanızda destek ekibi olmadan bu gibi uzun yolculuklar mümkün değil. Çok teşekkür ederiz güzel bir pazar günü geçirdim. Ayrıca üniversite binasını da çok ama çok beğendim eski fabrikadan bozma bir üniversite binası .... Ikram edilen kahve ve redbull içinde teşekkürler
Organizasyonlarımız herzaman diğer kulup ve kişilere açık olacak, bidahakine de bekleriz
-
02 Aralık 2013, 01:03
2013 yılında Yeni kurulan Bilgi Üniversitesi motosiklet klübüne başarılar diliyorum her zaman takip edeceğim ve kabul edildiğimiz her etkinliğe de katılmaya çalışacağım. Motor aşkı işte ne yapalım....
Tüm motor sevenlere sevgilerle..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)