30 NİSAN PAZAR MOTO GP!ye GIDIYORUZ!! MOTO GP!ye GIDIYORUZ!!
-
25 Nisan 2006, 14:04
Reklamlar
-
25 Nisan 2006, 14:39
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
25 Nisan 2006, 14:42
hadi arkadaşlar...
hem piknik hem moto gp ikisi bi arada başka zaman bulamazsınız hee....
içecekler yiyecekler heleki dürbün hazırmıııııı
ogs-kgs vede hiç tasvip etmiyoruz ama KGS (kacak gecme sistemi) hazırmı arkadaşlar..
-
25 Nisan 2006, 14:49
tabi tabi....
bu zamana kadar beklemek hataydı... yardım kutusunu motoGP ye götürelim bayağı bir para birikir... sağlam motor alırsınız...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
-
25 Nisan 2006, 14:54
vedat kaya adlı üyeden alıntı
hem piknik hem moto gp ikisi bi arada başka zaman bulamazsınız hee....
içecekler yiyecekler heleki dürbün hazırmıııııı
ogs-kgs vede hiç tasvip etmiyoruz ama KGS (kacak gecme sistemi) hazırmı arkadaşlar..
Yav bu Kaçak.G.S olayını nasıl yapıyoruz.Ben bi şileye giderken köprüden geçtim o da ikinci köprüydü zaten.Nasıl kaçarız bi söyleyin rica etsem
-
25 Nisan 2006, 14:59
FutureShock adlı üyeden alıntı
Yav bu Kaçak.G.S olayını nasıl yapıyoruz.Ben bi şileye giderken köprüden geçtim o da ikinci köprüydü zaten.Nasıl kaçarız bi söyleyin rica etsem
Motora atlıyıp birde siyah gözlük kolunada 3 noktalı bandajı takıyorsun kör numarası yapıp ogs den yardırıyorsun
-
25 Nisan 2006, 15:05
Super Moderator
-
25 Nisan 2006, 15:09
alper_tim adlı üyeden alıntı
alper_tim yine düştük yollara bea
alacaz alacaz askldı MT bize birer Motosiklet hediye edecek
olmadı buluşmalarda yardım kutusu filan oluşturalım
ben hediye için bankada hesap açtırmaya gidiyorum yardım edicekler bize el kaldırsın[/QUOTE]
Bedava kask verdiler ya daha ne istiyorsun artcıya aca kask verilir
-
25 Nisan 2006, 15:10
"34 UG 3337 " + "34 FSF 59"
-
25 Nisan 2006, 15:10
-
25 Nisan 2006, 15:12
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
-
25 Nisan 2006, 15:16
şimdi motorun camurluğu öncelikle sökülecek ve bir kenera atılacak, eger egzoz alttaysa onun altına plaka takılacak degilse yine alt kısma yere bakar sekilde takılacak, boylece hiç bir kamera vs plakayı okuyamayacak. soran polislere de abi bunları camurluksuz yapmişlar napiiim denilecek
-
25 Nisan 2006, 15:24
-
25 Nisan 2006, 15:31
-
25 Nisan 2006, 15:44
ulaşım için iett otobüs kaldırıyor. saatlerini iettden öğrenebilirsiniz. genelde taxim,levent, kadıkoy, bostancı gibi belirli merkezlerden kalkıyordu. bunları da herangi bir iett noktasında sorsanız soyleyebilirler heralde.
serkan79 arac sorunu yasayanlar için minibüs vs gibi bir şey kiralayalım diyordu yanılmıyorsam, bir baglantıya gecin.
MT olarak gidilecek mevki gercekten cok guzel ve yarış heyecanının en canlı olduğu yerlerden. tabiki giderken yanınıza su, sandwich, dürbün, oturmak için minder ya da poset gibi şeyler almanız yararınıza olacaktır. bunun yanında orada seyyar su ve kurabiye satısı yapanlar bulunuyor. ana tribünün orada(bes dk yuruyus mesafesinde) normal yiyecek, motosiklet, aksesuar gibi şeylerin satıldığı cadırlar var ama genel olarak tuzlu olduğunu eklemeyi isterim.
hava durumuna gore yagmurluk ve guneş gözlüğü de önemli ayrıntılar olacaktır...
aracsız gelecek arkadaslar için bir ek daha yapacagım, gecen yıl gelen alman amcalar koyden ya da benzinciden aldıkları biralarıyla yarış boyunca keyif yapmışlardı. sabah 11'den 17'ye kadar aralıksız içtiler, bir adet sogutucuları vardı ve cıkarıp cıkarıp keyifle yudumluyorlardı içkilerini-tabi yarış bitimi hiç bir şey olmamış gibi(ki olmadı da, gayet saglamlardı) touring motosikletlerini hazırlamaya koyuldular-
-
25 Nisan 2006, 15:59
benimle beraber bir araba gelicek.
her türlü yük eşya taşınır alkol taşınır.
Şu arabaya bağlanan soğutuculardan olan varsa getirsin hertürlü içkiyi soğuturuz.
ama soğuturken bi kısmı buharlaşabilir
böyle yani durumlar.
Her şey çok güzel olucak
-
25 Nisan 2006, 15:59
Ferni, verdigin bilgiler icin tesekkurler.
Hava o gun umarim acik olur.
-
25 Nisan 2006, 16:17
arkadaslar 150 euro ya vw transporter minübüs kiralıyorum yolcu adedi 10+1 250 euro depozit isteniyo onu ben vercem minübüsü teslim ettikten sonra geri alcam 10 kişi alabilirim adam başı 13 ytl alırım kalanı ve yakıt parasınıda ben karşılarım ilgilenen varsa bana haber versin
-
25 Nisan 2006, 16:20
arkadaşlar bu viraj 8.virajmı en iyi yer 8. viraj diyo herkes ben resimleri büyütmeyi beceremedimde..
***[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][/SIZE]DÜNYADA BİR MOTORDAN DAHA İYİ BİŞEY VARSA ODA İKİ MOTORDUR[/FONT]***
-
25 Nisan 2006, 16:22
kaçak geçiş vb gibi yasal olmayan yazıları forumlara taşımazsanız hepimiz açısından iyi olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler