Biletimi aldım.Cumartesi günüde sağlam bi kask alıcam.hmmm herşey hazır galiba çizgili pijamalarıda getiricekmiyiz
Biletimi aldım.Cumartesi günüde sağlam bi kask alıcam.hmmm herşey hazır galiba çizgili pijamalarıda getiricekmiyiz
Güncel Liste
- Skullhunter
- Starsailor
- Ledo
- Tunoka +1
- Rüzgarınoğlu +1
- Khutuck
- Kartal23
- Cenkmenderes
- Karakız
- Danger0
- Chooper_08
- Chief of HardAffairs Dept
- Alderney
- Ferni
- TycOOn +1
- Olcan138
- FutureShock
- Vedat kaya
- Hboyraz
- Serkan79 +1
- Fragrance_chaplin
- Thai
- Lespaul_84
- NeQs
- Aliberkay
- CBR1000RR
- Can.
- Metemen
- Teror
- Shamyl
- Alper_tim
- Skocyigi +1
- Cobalt
- Dostdark
- Assi34
- Destinyofrock
- MuRRat
- Leto
- Boy
- Bandit
- Komtan
- Nemrut
- Eyong
- ...
- ...
Arkadaşlar beni alacak biri yokmu
Varya bu yazdığımı alper e söylemeyin
dostdark adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
duydum olm gördüm walla önce beni alın arkadaşlar
ben kadroluyum malum teklifleri bekliyorum yok mu beni artçı isteyen her türlü konfor sağlanır
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Arkadaşlar şu anda hatırlamıyorum kimin söylediğini ama minibüs kiralayım diolardı bi bakın isterseniz
bir ay sonra ehliyetim olacak bu arada motoru kaptırmıyalım dedik kötümü
Sen ne gülüyorsunki KELEBEK
Alper leyn aktif yaya artcı üyemiz sen zaten aksesuarsın seni almadan gitmezler merak etme
Ben tınlıyorum abi ya bu alper gibi benide alın demektense uçak bile tutarımserkan79 adlı üyeden alıntı
bende katılırım yaya kalmaktan iyidir fiyat bilgisi lütfennn
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Hala listede 43 kişi var.Bu kadar mı yani.Bu kadar mııııııııı Hadi üşenmeyin herkez gelsinnnnnnnnnn
Nerdeee, bir tek çıkış varajını görüyorsun biraz da sonrakini...skullhunter adlı üyeden alıntı
Maalesef, bizim pistin en büyük eksiği start-finish düzlüğündeki tribünlerin hiçbirşey görememesi.
Ancak, GP kategorisinde motorların ilk çalışma anını bu tribünde dinlemek muazzam. Fakat gerisi boş....
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Bu kgs denen illeti nerden alacağımı soracam, hangi dağdan geliyosun diyeceksiniz.
Biletimi henüz alamadım, dergiler bitmiştir, bitmediyse de bugün bir yere uğrayıp alma imkanım olmayacak. Bir fikri olan var mı diyeceğim, sen artık gelme diyeceksiniz. Başka diyeceği olan varsa cevap bekliyorum millet.
Edit: Listeye beni de ekleyin.
Abi yanlıs yazmısın cevabı duzeltim saygılarledo adlı üyeden alıntı
Eee arkadaşlar BP den arabasızlar için ne yapılabilir benim bildiğim Araltı Emrah,Alper-tim,ve ben 3 kişilik arabalarda yer varmı
veya atlıyıp motora gelelim mi polisler bayram etsin
selmlar... K.G.S. İş bankaları ve Ziraat Bankalarının bazı şubelerinden (her şube vermiyo) temin edile biliyor...demonicdreams adlı üyeden alıntı
ben 15dk önce İş bankasından geldim... K.G.S. aldım...
ruhsat fotokopin ve kimlik fotokopinle kayıt işlemlerini yapıyorlar...(ruhsat sahibi işlemleri yaptıra biliyor..bakası sizin yerinize yaptıramaz)
3 ytl kart parası ve 20 ytl alt limit ( limit arttırılabilir ) de kartın içine nakit yükleme yapılıyo ve 10dk içinde K.G.S. sahibi oluyorsun...
ben hiç kullanmadım fakat pazar günü motoGP ye giderken deneriz...
dostdark
aman derim abicim... motorsuz gel başımızın üstünde yeriniz var.. motorunuzu bağlatmayın...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Moto GP İstanbul Programı
Cuma 28 Nisan
09:00 - 09:45 125cc Serbest Antreman 1
10:00 - 11:00 MotoGP Serbest Antreman 1
11:15 - 12:15 250cc Serbest Antreman 1
13:15 - 13:45 125cc Sıralama Antremanı 1
14:00 - 15:00 MotoGp Serbest Antreman 2
15:15 - 16:00 250cc Sıralama Antremanı 1
Cumartesi 29 Nisan
09:00 - 09:45 125cc Serbest Antreman 2
10:00 - 11:00 MotoGP Serbest Antreman 3
11:15 - 12:15 250cc Serbest Antreman 2
13:15 - 13:45 125cc Sıralama Antremanı 2
14:00 - 15:00 MotoGp Sıralama Antreman 2
15:15 - 16:00 250cc Sıralama Antremanı 2
Pazar 30 Nisan
08:45 - 09:05 125cc Isınma Turu
09:15 - 09:30 250cc Isınma Turu
09:45 - 10:05 MotoGP Isınma Turu
12:00 125cc Yarışı
13:15 250cc Yarışı
15:00 MotoGP Yarışı[/FONT]
Şu cumartesi günkü sıralamalara da gitsek. Şöyle gelmek isteyenler.
Tuzlada bi de köfte ısmarlarım size...
Ancak buluşma yeri sabit, ona göre
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Bu ehliyetsizlikte her geziden önce beni bi geriyo sinirim bozuldu yine
Bu kadar ayrıntılı bir cevap ummuyodum açıkçası, çok teşekkür ederim arkadaşım.Kartal23 adlı üyeden alıntı
Tek derdim bilet kaldı, bugün hallederim sanırım, Pazar günü görüşmek üzere millet...
arkadaşlar biletix te bilet mevcut. biletix.com.tr sitesinden kendinize en yakın biletix standını öğrenebilirsiniz. İlnapoli sanada teşekkür etmek isterim. ben bilet aldım. artık yarış günü tanışırız sanırım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)