atlanmış olabilir diyerek eklemeyi istiyorum bu yıl 250ccde Sinan Sofuoğlu da yarışacak, destek olmak gerek!....
atlanmış olabilir diyerek eklemeyi istiyorum bu yıl 250ccde Sinan Sofuoğlu da yarışacak, destek olmak gerek!....
Arkadaşlar MT pankartı görürecek miyiz (götürelim mi)?
Kim diyor yahu,?ferni adlı üyeden alıntı
hiçbir listede yok?
DBTYSG
yine reklam yapmaya başladım ben bu haftaki OTOHABER'de 3 günlük açık alan kombinesinin yanında Sinan Sofuoğlu röportajı da var, röportajı bizzat ben yaptım
bu arada @muRRat, kendisi (Sinan Sofuoğlu) diyor
hala kararsızmısın....destinyofrock adlı üyeden alıntı
gidiyoruz tabiki.....
senide aramızda görmekten mutululuk duyarım....
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Kartal 23 çok teşekkür ederim CD çok güzel olmuş.Eline sağlık
Skull pankartı zaten o iş için yaptırdı.Khutuck adlı üyeden alıntı
Ancak tv çekermi bilmiyorum ama, şöyle elde tutulan küçük pankartları da isteyenler hazırlarsa iyi olur.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
rica ederim fakat
CD nin asıl sahibi Trenox asıl teşk. o hakediyo ben sadece sana bir copy yaptım... böyle şeylerin aramızda lafı bile olmazzz... istemen yeterli ...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
yaw bişe söyledik kimse tınlamadı arkadaslar bende ehliyet yok motorla gelmeyi düşünmüyorum o yüzden bi minübüs kiraliyim diyorum vasıtasız arkadaslar varsa yazıversin
acaba bilet bulabilirmiyiz biletix te. yada girişte de satarlarmı bilet? bilen varmı?
assi34, ben sana bilet vericem abicim hiç arama sen bilet. ben de fazla 2 adet bilet var onlardan biri senin, için rahat olsun..
motor-on dergisinden çıkan bilet yeterli mi arkadaşlar?.
Bir gün bir Suzuki G-Strider ile...
Suzuki G-Strider Motosiklet.Net Konu Başlığı >> http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3228
tamam oldu ilnapoli dostum.pazar günü için benide yazın ozaman arkadaşlar.
Şener kardeşim yaaa... Başımın üzerinde yerin var. Seni zaten geçen gün anmıştık. Niye bu kadar zamandır görüşemedik demiştim. Pazar günü ara beni boya beni abi.. Ara gel beraber gideriz. Ben de kız arkadaşım ile beraber gideceğim zaten. Daha önce gelirsen de ara.. Bekliyorum haberiniskocyigi adlı üyeden alıntı
Sana yeni cep telefonu numaramı özel mesaj ile atıyorum. Eski hattımı su anda kullanmıyorum...
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Maalesef benim biletim Ana Tribün Gold'tan . Eğitim sonrası S.Memnun eğitim merkezinden verişlerdi. bu arada S.Memnunda eğitim alanlara bu tribünden posta ile bilet yollayacaklardı haberiniz olsun, daha önce eğitim alan olduysa araması faydalı olur
bende dün biletimi aldım arkadaşlar otohaber dergisi 2,50ytl ye veriyo walla haberiniz olsun bu sefer piknikten daha kalabalık olalım arkadaşlar hadi herkes gelsin
beni artçı kim alıyo motor arkasında, araba üstünde veya bagajda gidebilirim
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Evet pankartı getirecegiz ama tvlerin bunu cekmesi cok zor pankartımızı guzel bir yere asacagiz. Ledonun dedigi gibi ufak bayraklar yapabiliriz bu konuda bilgisi olan arkadaslar bana donsunler.ledo adlı üyeden alıntı
Evet bütün uyelerimizi bekliyoruz. MotoGp senede bir kere istanbula geliyoralper_tim adlı üyeden alıntı
Timur abi gold tribunden yarışı seyretmek pek zevkli degil , bizim seyredegimiz acik alanda 4-5 viraj gorebilirsin.Timur Yüksekten adlı üyeden alıntı
Ayrıca transalpi getirde test edelim
125cc yarısları baslangicinda piste olcagizferni adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)