ben daha bilet almadım bilet bulamazsam ne olucak
ben daha bilet almadım bilet bulamazsam ne olucak
ben gazete bayinden geliyorum dergiler daha gelmemiş akşam b.köy d&r den alıcam bilet varmılş içinde ama hangi dergi bilmiyorum
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
derginin ismini bilen varsa açıklarsa seviniriz
OTOHABER dergisi bilet veriyormuş dergi fiyatı 2,5 Ytl
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
saol bilgiler için skull
eveettttt biletlerde tammm beni kim alıyo artçı olarak
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
alper_tim adlı üyeden alıntı
baba seni almak için servis kiralayacak olan arkadaşlar vardı... seni bu eziyetten kopmle kurtaracaklar...
evet arkadaşlar otohaber dergisinde var ben bu öğlen aldım...
2,5 ytl..bilrt derginin iç sayfalarında...
levent ten beşikteş a giderken shell benzin istasyonu var sagda onda vardı dergi ben alırken yakında olanlara duyrulur..
OTOHABER dergim şimdi elime ulaştııı...
içinden açık alan kombine 28-29-30.04.2006 bileti çıktııııııııııııııııı
Hayırlı olsun arkadaşlar 2,5 YTL'ye 3 günlük kombine biletlerinizi alıyosunuz..
ilnapoli teşk.dostum...
darısı bilet alamayanlaraaaaaa...
bende akşama alıyorum
beni de yazın : ataper + 1
anadolu buluşma noktasındayım.
Gidiyoruz da otopark ya da daha doğrusu MOTOPARK olayı nasıldır İstanbul Park'ın?
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Sorunsuzolcan138 adlı üyeden alıntı
En azından MotoGP de, Formula 1 başka bir olay....
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
ahhh ah..
gelemiyorum.. kahretsin kaçarmıydı bu buluşma bea..
hepinize bol eylenceler.
skull çok güzel bilgiler vermişsin seni de tebrik ederim. izleyeceğiniz yer iyi yerlerden birisi evet.
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
bende sonunda biletimi aldım pazar günü geliyorum
arkadaslar gayet guzel bir yer secimi. gecen yıl biz arkadasımla oranın biraz daha berisinde silver2 nolu tribünün tam önünde seyretmiştik ve tam karsıda bir adet barkovizyon vardı, boylelikle yarısın tamamını izleyebilmiştik. baska noktalarda yoktu oyle zannediyorumki.gibernaunun dısarı cıktıgı yer de tam olarak buradaydı -sanıyorum 3. viraj- hatta 125 ve 250cc yarışlarında da en cok kaza burada olmuştu. kallio da burada lider götürdüğü yarısı bırakmak zorunda kalmıştı.-burası 3.,4. ve 5. virajların birleştiği teknik bir nokta en cok geçiş de burada oluyor- (bu alanın acıbadem kurabiyesi satan seyyar amcaları bile mevcut )
otopark konusunda hiç bir problem yasanmıyor. hatta park alanları süper oluyor etrafa bakınmaktan insan bir an kendini unutuyor, fuar alanı gibi. envai çeşit motosikleti bir arada görüyorsunuz. süperrr!!!
neyse arkadaslar buraya ne zaman gelmeyi planlıyorsunuz yani 125 ve 250cc yarışlarını seyredebilecek misiniz? cuma, cumartesi günleri de gelmeyi planlayan yarış severler var mı?
eğer erken gelenimeyecekse ben kesinlikle 125ccye yani 12:00a yetişmeyi planlıyorum, gecen sefer izledim ve cok keyifliydi...
acaba 125 cclik yarışa bende mi katılsam
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)