Pazar günü Yarış Saatleri
12:00 - 125 cc
13:10 - 250 cc
15:00 - Moto GP Büyük Yarış
Pazar günü Yarış Saatleri
12:00 - 125 cc
13:10 - 250 cc
15:00 - Moto GP Büyük Yarış
Bende orada olacağım hemde perşembe akşamından pazartesi akşamına kadar ama sizin yanınızda olamayacağım arkadaşlar orada görevli olacağım ama tribünde sizi görünce herhalde yarışçılar yerine size bayrak sallarım
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
Suadiye de buluşulup sahilden mi gidilecek? Pendik'ten katılsam ben gruba ne olur?
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
biletim yoldaaaaaaaa
bana doğru yola çıktı geliyooooooo
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
sen gel dostum.. hiç bir şeycikler olmazzz...Shamyl adlı üyeden alıntı
HOOOPPPP grubun kadrolu artçısınıda yazınnn bende geliyom
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
ARKADASLAR MOTOGP YE GELMEK İSTEYİPTE EHLİYET SIKINTISI YÜZÜNDEN GELMEYE ÇEKİNEN ARKADASLAR VARMI VEYA MOTORU OLMAYIPTA GELMEK İSTEYENLER ARTÇILAR VARSA YAZARMISINIZ AKLIMDA Bİ DÜŞÜNCE VAR CEVAP BEKLİYORUM
alper_tim bari bu organizasyonda sana motor kampanyası uygulasınlar barı site yönetimi
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
bi hayırseverlik bekliyorum artıkcamadan adlı üyeden alıntı
bu arada beni kim artçı alıyo elleri göreyimmm evt benzine yardımcı olunurr
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
bende geliyorum yanlız büyükçekmece,avcılar ve çevresinden gidecek olan arkadaşlar ardıçı olarak yada diğer ulaşım araçlarıyla hep birlikte gidebiliriz her türlü öneriye açığım
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
arkadaşlar ben yalova dan gelicemde istanbul u hiç bilmiyorum nereye geliyim buluşma noktası olarak..motosikletsiz
profiloda bowling oynadığım koray ve filiz arkidişler benimle özelden irtibata geçin pls
ben geliyorum, kız arkadaşım da artçım olacak,
cumartesi akşamı gebze civarında bir yerde konaklayacağımız için pazar sabahı cenkmenderes'i cebinden rahatsız etmeyi düşünüyorum...
görüşmek üzere.
Şener Koçyiğit
adminim beni de eklermisin avrupa bulusma noktasına buyuk bı sorun olmaz sa geliyorum bide t-shirt girişimi vardı bır arkadasın getırırde orada ucretı mukabılınde alma sansımız olur ınsallah
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
Serkan selam,serkan79 adlı üyeden alıntı
Benim ehliyetim haziranda geleceği için araba ile gideceğim. İstersen bana takıl.
2 kişilik boş yerim olacak.
Artçı olup arkadaşlara ağırlık yapmayalım.
teşekkür ederim can bende minübüs kiralayıp artcı arkadasları almayı düşünüyorum ama kimseden ses cıkmadıgına göre artcı yok demekkiCan. adlı üyeden alıntı
teror adlı üyeden alıntı
ben esenyurtta oturuyorum..... akşamları online yim mail adresim....
cemilkaynak@hotmail.com
bütün dostlar kayıt edebilirler.
tshirtler ücretsiz cobaltcobalt adlı üyeden alıntı
serkan allah tuttugunu altın etsın ne dıyım bıde rodajda falan degılım de 70 ın ustune cıkmaya tırsıyorum lespaul_84 ve ilnapoli biz arkadan yavas yavas gıdıcez gıbı gorunuyoserkan79 adlı üyeden alıntı
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
Arkadaşlar biliyorsunuz her gezide listebaşı olmayı seviyorum ama bu ortamda motorla gelmek doğru olurmu motorsuz nasıl gelirim kafayı yedim ya
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)