arkadaşlar benide yazarmısınız listeye bende geliyorum anadolu yakasından
arkadaşlar benide yazarmısınız listeye bende geliyorum anadolu yakasından
GEL GEL RÜYALAR ALEMİNİN ELEMANINeQs adlı üyeden alıntı
tamam ama baştan söylim benden kolay kolay kurtulamazsınız
tamam gel senden biraz rüya dinleyelimNeQs adlı üyeden alıntı
ne rüyası ya ben rüya anlatamam
36 Sürücü belgesiz araç kullanmak ve sürülmesine izin vermek 188,30 YTL -
39/1-a Sürücü belgesi sınıfına göre yetkisiz araç kullanmak 188,30 YTL 5
arkadaslar otohaber.com.tr adresinden kopyaladım trafik ceza tablosuna göre yukarıdakiler yazıyo ama motosikleti ehliyetsiz kullanınca 600 küsür ceza yazılıyomuş diye duydum bumu dogru duydugummu dogru acaba ?
valla bende anlamadım hangisi doğru gerçekten bir bilgisi olan varsa söylerse seviniriz
yeşilvadiye giderken hızlı motosikletler başka bir grup olup gtmişti; yavaş motosikletler ise arkadan ayrı bir grup olarak geldi ve gayet matıklıydı.
yavaş gitmek problem olmaz, kafanıza takmayın.
Bostancıdan sonra sahil yolunu devam ediceksek zaten hız sınırı 50km/h ve ara ara radar olabiliyor ama otobana girersek !!!
Bende bi aksilik çıkmazsa 10.30da leventteyim
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün kaç motorcuya selam verdin?
pist kenarında olacağım.
afiş açarsanız, nerede olduğunuzu görürüm.
belki yumruk şov falan yaparız.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
yokmu isteyen fiyatı 35 ytl oldu???istanbulda adrese teslim
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
Menimde ehliyetim yok. Otomobille gelecem. Otoylan moto konvoyuna katılsam kaza maza olur, tırsınç geldi. İstanbul Parkta sizi nasıl bulabilirim. Ve kaç gibi orada olursunuz.
helecanlanıyom abi biliiynmi!!
Sabah olsa da motora binsek.
Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi :http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
Ehliyetsiz veya yanlış sürücü belgesi (B ile motor kullanmak gibi) ile araç kullanıldığında 1-3 ay hapis cezası var. Bu hapis cezası para cezasına çevriliyor ve günlüğü sanırım 10 YTL idi, 600 YTL gibi bir para cezası ödeyerek hapis yatmıyorsun. Bu nedenle hapis cezasının paraya cevrilmiş hali + 188 YTL ödüyorsun. Olay budur. Ha yok hapis yatarım dersen ceza 188 YTLserkan79 adlı üyeden alıntı
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
PARMAKLARINDAN BAL DAMLIYOcenkmenderes adlı üyeden alıntı
Şöyle listeyi güncelleyelim. Listeye girmek için beni de yaaaaaz demeniz yeterli
Açık Alana gidiyoruz Arkadaşlar MT. Org katılmak için biletlerinizi lütfen açık alana alınız.
Biletlerini Biletix gişilerinden
http://www.biletix.com/perakende.php
veya biletix internet sitesinden
http://www.biletix.com/
temin edebilirsiniz.
Ayrıca ;
MOTORBIKE Dergisinin Nisan sayısını alan herkes, 28-30 nisanda yapılacak İstanbul Moto GP yarışına bedava üç günlük Açık Alan kombine bilet bulabilir.
OTOHABER dergiside bu hafta ücretsiz MotoGP bileti verecek dergiyi gazete bayilerinden temin edebilirsiniz
Grup sürüşü için sahil yolunda hız sınırı 70kmdir. Grup sürüşünde ortalama 50-60km ile seyredeceğiz. Sahil yolu üzerinde bol bol trafik ışığı olduğu için gruptan kopmalar olacaktır. Bu yüzden sahil yolunun sonunda Tuzla çıkışında sağdaki otoparkta tekrar toplanıp istanbul parka gideceğiz. Tuzla pendik gebzeden gelecek arkadaşlarla bu alanda buluşabiliriz.
Pist içerisinde de buluşma noktasını bugun buraya yazacagim buyuk ihtimalle geçen sene motogpyi seyrettigimiz virajda olacagiz.
Levent buluşma noktasından, sahil buluşma noktasına 1.köprüden gidecegiz. Ogs Kgs si olmayan arkadaslar simdiden temin ederlerse sevinirim. Köprü gişe çıkısında grubu toplamak için gişelerden sonra sağda durup tekrar hareket edeceğiz. Yol güzergahı.1.köprü - kadıköy fenerbahçe stadından bagdat caddesine dönecegiz ve caddeyi takip edip sahildeki buluşma noktasına ulaşacagiz. Yol boyunca hızımız 70-80km olacaktır.
şimdi hava durumu için zühtüpaşaya bağlanıyoruz
Başka sorusu olan
- Skullhunter
- Ledo
- Tunoka +1
- Rüzgarınoğlu +1
- Khutuck
- Kartal23
- Cenkmenderes
- Karakız
- Danger0
- Chooper_08
- Chief of HardAffairs Dept
- Alderney
- Ferni
- TycOOn +1
- Olcan138
- FutureShock
- Vedat kaya
- Hboyraz
- Serkan79
- Fragrance_chaplin
- Thai
- Lespaul_84
- NeQs
- Aliberkay
- ...
- ...
Abi benide eklermisin
Acımadıki, acımadıki
ben orada olmazsam ölürüm biletleri bile 1 ay önceden alım
yazınız pls
metemen + 1
...tın tın giderim abi....
izmit merkez ve civarından Moto GP'ye giden var mı dostlar?
==============================
==============================
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)