serkan abi bi gelsin zaten buluşma noktasından gideceğimiz yere kadar serkan abime özel polis konvoyunda gidicez
serkan abi bi gelsin zaten buluşma noktasından gideceğimiz yere kadar serkan abime özel polis konvoyunda gidicez
Şimdi haberlerde dinledim.Marmara'da perşembeye kadar yağış ve soğuk hava varmış. Yağış yarın öğleden sonra şiddetini arttıracakmış bilgilerinize.
Önlemlerinizi ona göre alın arkadaşlar.
Bu yağış GP'nin hızını kesecek ve bir çok kişi düşüp yarış dışı kalacaktır. Özellikle 11 nci virajda bakalım kaç kişi düşecek.
işte olay buduurrr şuandan sonra tshirt olmasada olur fenerim şampiyon yeter rossi sende utandırmazsın inşallahserkan79 adlı üyeden alıntı
...............
ne diyon la minyatür zapuk bişe anlamadım ne polisi ne konvoyuNeQs adlı üyeden alıntı
gebze tayfası olarak benim arabayla geliyoruz. (ashes, cenkmenderes, karakız, bbccdd, cango, ahmet abi) gp'de hakem olan bir arkadaşım viraja yakın yerde toplu olarak bulunun belki size özel şow yaptırabiliriz dedi. yarın görüşürüz...
sen hele bi gel kendini başkanın yerine koy o nasıl gidiyorsa senide öyle götürücez ama bir şartla benim t-shirt hazırsaserkan79 adlı üyeden alıntı
olm ben arabayla geliom motoru getirmiyom ne işim var motorla yagmur camurda yollarda hemde tuzlada ben acemiyim daha dogru düzgün viraja giremiyomNeQs adlı üyeden alıntı
farketmez arabada olur zaten başkanlarda motor üzerinde değil arabayla geziyorlar
KAFA BULACAK BAŞKA ADAM BULAMADINMI LENNeQs adlı üyeden alıntı
BAKTIMDA SENİN TSHİRT HAZIR DEĞİLMİŞ DAHA YADA SENİN TSİRTİ EVDE UNUTMUŞUM BEN YARIN
gözünü sevim yapma abi acı banaserkan79 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar;
bilmeyen, görmeyen, duymayan ya da kaale almayan herkes için tekrar söylemek istiyorum:
lütfen yarın cok sıkı giyinin ve yagmura karsı alabileceğiniz tüm önlemleri alın! ben cumartesi gitmiş ve çok üşümüş-ki kalın da giyinmiştim!- biri olarak sizlerin de aynı durma düşmesini istemiyorm!- daha önce rock'n cokeda yapıldığı gibi aşırı çamur mevzusu için ayaklarınıza poşet dahi geçirebilirsiniz!-
lütfen kara kış misali önlemlerinizi alın! açıklık alan acaip esiyor ve üstüne yağmur yağarsa-ki meteoroloji öyle diyor- gercekten hasta olabilirsiniz...(ama merak etmeyin hiç biriniz de erimezsiniz )
BAĞIRMA BOŞUNA HERKEZ KISA KOL TSHİRT GİYCEK DONARLARSA DONSUNLARferni adlı üyeden alıntı
Ben hala nasil gelecegim konusuna bir formul bulamadim.
IETT otobus kaldiriyor mu arkadaslar?
(Internette arastirma yaptim, MotoGP 2006 ile ilgili haberlere ulasamadim. Hep formula ile ilgili eski haberler cikiyor karsima)
İETT otobüs kaldırıyor. Tarife aşağıdaki sitede var.aargh adlı üyeden alıntı
http://www.tmf.org.tr/home.php
günaydın arkadaslar!!!
heyyyy hadi uyanın yoksa buluşma noktalırında olamayacaksınız!
-gorulduğu gibi hava yine kotu, keşke oğlene doğru acsa da slik lastiklerle adam gibi sürat görsek...-
neyse hadi buyuk gün geldi çattı işte...
arkadaşlar bostancı ido önünde dün iki saat iett bekledim. bir tanesi durmadan geçti önümüzden, ikincisi de son anda farkedebildi. yani ordan otobüs kalkmıyo, kadıköyden kalkan ordan geçiyomuş, şansınız varsa sizi farkeder de dururlar. bugün kadıköye inip ordan binicem, siz de öyle yapsanız iyi olur. ayrıca iki bilet alıyolar hazırlıklı olun, para kabul etmiyolar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)