ok belki orada dağıtılırdestinyofrock adlı üyeden alıntı
gerçi bizimkilerin dağıtma huyu yok sen isteyince veriyorlar
Yaka kartı olmyan arkadaşlar varmış umarım yarın alabilirlerSkullhunter adlı üyeden alıntı
ok belki orada dağıtılırdestinyofrock adlı üyeden alıntı
gerçi bizimkilerin dağıtma huyu yok sen isteyince veriyorlar
Yaka kartı olmyan arkadaşlar varmış umarım yarın alabilirlerSkullhunter adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
Suzuki MotoGP takımının Avustralyalı sürücüsü Chris Vermeulen bende şok yarattı tabi yağmurlu hava ne ne olcağı belli değil beklicez görcez rossiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iimmmmmmmm nerdesin gel gör beni aşk neyledi eminim o isterse her an fırlayabiliraraltı adlı üyeden alıntı
Tabii kiiidostdark adlı üyeden alıntı
Kader 10.30 da BP den cıkacak arabalar var mkmemory arkadaşımız iki kişilik yeri olduğunu yazmıştı bence onunlan konuşdestinyofrock adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
Yaka kartları nı anladıkta Bira da neymiş sürücü alkol alırmı..!!! ????dostdark adlı üyeden alıntı
Gururumla oynadınız cocuklar Benım motor dısarda duruyor. Usenıyorum sadece ustunu kuru bezle sılmeye Yurudukten sonra yagmurun mevzusu olmuyor
Ben de motorla geleyım o zaman...Artcı felan da alabilirim.! Sürme olayında sorunum olmadı bugün . Kıyafet konusunda bır ayarlama yapıcaz mecburen...)
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
Kader ben arabayla gelicem seni alırdım ama araba rodaj döneminde maalesef iki kişi binemiyorum kusura bakmadestinyofrock´isimli üyeden Alıntı
Olmadı :( olmadı gelemicem mi
Şaka olduğunu anlamış olduğunu umuyorum !
Bu arada arkadaşlar ben yarın sabah BP de olacağım kaskım montum ıvır zıvır herşeyle !!!
Heralde beni orda bırakacak haliniz yok anladığım kadarıyla birçok araba gelicek her türlü birtadenesine bineceğim
Ben arabayla misafir olarak gidiyorumtunoka adlı üyeden alıntı
Hem birasız içeri almıyorlarmış
KAMP ADAMLARI
Dostdark bırak sosyal mesaj vermeyi ben senin motorla geldiğin gezileri biliyorumdostdark adlı üyeden alıntı
Emrah dostumaraltı adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
ne oldu millet caymayamı başladı yoksa yağmur çamuru duyunca sıkı giyinin çamurdan korkmayın havada soguk ince bi kanyak mı yapsak
Hah işte gerçek motorcular post atmaya başladı
Kim tutar sizi, tabi geliyoruz, yağmur, çamur bize napar ki.
womanrider'ın dediği gibi şeker miyiz eriyelim....
Cayan filan yok yarın oradayız motorcu adam ıslanmak yamur çamurdan korkmazashes adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
valla bakıyorum da herkez çok şeker ya maşallah nazar deymesin
ŞŞŞşşşşş bırak ağlama numaraları yapma bize !destinyofrock adlı üyeden alıntı
heyt yürü be, kim tutar bizi!!...
allaaahh!!!!
tamam aldım gazı, ben de motorla geliorum
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Bende motorla gelcem kimseye kalmam hıh
Arkadaşlar ben yarın BP de olacağım Araltı Emrah arkadaşımla bizi araba veya motorlarınıza alırsanız sevinirim MMMMMMMTTTTTTTTTTTT
KAMP ADAMLARI
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)