İyiki yağmur yağdıCBR1000RR adlı üyeden alıntı
İyiki yağmur yağdıCBR1000RR adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
hava durumu bildiriyorum kocaeli / gebze den yagışlı :( pist çok yakın mesafe
c.tesi
arkadaşlar daha önce yagmurda hiç motor kullanmadım...
bu konuda deneyimlerinizden yararlanmak isterim..
özellikle 600 ve üzeri cc olanlar lütfen...
zorlukları..yapmam gerekenler..yapmamam gerekenler...
benim lastikler iyi değil..
''niye değiştirmedin..'' derseniz istanbul da rot balans iyi yapan yok..
cantlar baoyalı.. lastik yaptıran veya değiştiren arkadaşlarınkine bakıyorum hepsinin boyası cıkmış ve oralar paslanmış..igreç bir görüntü yani..
bu yüzden motoru bile değiştirebilirim..(fazlamı titizim ne..)
Arkadaşlar hoşgeldinizvunaja adlı üyeden alıntı
isterseniz tanışma topic ine bir tanıtım yazısı yazın sizlerlede tanışalım
Arkadaşlar hoşgeldinizYAPAR adlı üyeden alıntı
isterseniz tanışma topic ine bir tanıtım yazısı yazın sizlerlede tanışalım
KAMP ADAMLARI
ya arkadaşlar yağmurda erimezsiniz lütfen gruptan kopmalar olmasın
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Dostum yağmurda daha dikkatli olmalısın yeni çiselediğinde yer tahmin edemiyeceğin kadar kaygan oluyor çok yağıyorsa korkma sadece ıslanırsın birşey olmazvedat kaya adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
dostdark ben ıslanmaktan degilde virajlarda az yatırsam motoru kayıp düşecekmişimim gibi geliyor...fern sıksam yan kayıp düşerim diye korkuyom vs.vs. yoksa... do...kadar ıslanayım sorun değil...sagoll
ya abicim n alaka işlerimizi ayarlayamadık gelemiyoruz iştedostdark adlı üyeden alıntı
bugun gidelim dedik bugunde yağmur offf
alper abi şeker gibi çocuğum eririm diye korkuyorum
Acımadıki, acımadıki
alper abi şeker gibi çocuğum eririm diye korkuyorum [/QUOTE]
onu biliyorum senin için şemsiye getiriyodum ben
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
İyi eğlenmeler sizeee
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
alper_tim adlı üyeden alıntı
neyse abi şemsiyen başka şekerlereymiş kısmet başka yağmurlu günlere
Acımadıki, acımadıki
sana demedimashes adlı üyeden alıntı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Skull ve dosta darka tesekkurler .. Bugun bıletı alıcam daha dogrusu dergıyı ınsallah bılet sorununu oyle cozerız..dostdark adlı üyeden alıntı
Yarın bostancı da gorusmek uzere selamlar,
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
yağmur felaket ee yarın açsa hava yerler nasıl kururmu çamur olucak
ben böyle şansın a...
MotoGP'de ikinci günün en hızlısı İspanyol Sergio Gadea oldu
İkinci serbest antrenman turlarında en iyi tur derecesini 2.05.933 ile Master-MVA Aspar takımının İspanyol sürücüsü Sergio Gadea taptı. İstanbul Park'ta sabah saatlerinde başlayan yağmur nedeniyle sürücüler düne göre daha yavaştı.
MotoGP'nin İstanbul'daki 3. ayağının ikinci gününe, 125 cc kategorisinde yapılan ikinci serbest antrenman turları ile başlandı.
İstanbul Park Pisti'nde gerçekleştirilen organizasyonda, bu sabah başlayan yağmur nedeniyle sürücüler düne oranla daha kötü dereceler yaptı. İkinci serbest antrenman turlarında en iyi tur derecesini 2.05.933 ile Master-MVA Aspar takımının İspanyol sürücüsü Sergio Gadea gerçekleştirdi.
Gadea'yı, SSM Racing takımı sürücüsü vatandaşı Joan Olive, 2.06.066'lık derecesiyle izlerken, dünya klasmanında 50 puanla ilk sırada yer alan bir başka İspanyol sürücü Alvaro Bautista ise 2.06.160 ile üçüncü oldu.
125 cc kategorisinde ikinci sıralama turları öğleden sonra yapılacak.
Herkese merhaba,Moto GP için kısa marmara turumu(CBF500 ümü açmaya çalışıyorum...Yalova,Bursa,balıkesir.'de kaldım..) yarım bırakıp geri dondüm ama bu yagmur benim hesabımda yoktu.. . Napcazz pazar günü motorları alıcazmı yoksa arabalara talimmi?? Bende yagmurda ıslanmaktan çok motor degil araba bile kullanmayı sevmiyorum.....
Yardım ediiiin.Arkadaşlar bana sadece yarın için idare edicek bi kask lazım.Alıcağım kaskı hiç bi yerde bulamadım.Benim kaskımında ön camı kırıldı.Kask bulamazsam yarın gelemicem.BP buluşma noktasında fazla kaskı olan varsa getirebilirmi bana Hani derseniz ki kiraya veririz oda uyar.
FutureShock adlı üyeden alıntı
ben sana kask veriririm ama hiç gönlüm rahat etmeyecek
...tın tın giderim abi....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)